Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

sveikos gal kas neriat ar turit tokia schemute bliuskutes tos ar bent geliu tu
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kuri zinote kur galeciau rasti panasaus tik megzto darbelio (net nezinau kaip ji pavadint) schema? Man idomu kaip tas priekis mezgasi, tiesiog daaaaaaaaaug platesni sonai? Kokie siulai geriausiai tiktu, mochera? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 23 rugsėjo 2012 - 18:31
Visą savaitgalį praieškojau šių blauzdinių schemutės, bet neradau schmoll.gif
Gal kas turite?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 09 23, 18:34)
Visą  savaitgalį praieškojau šių blauzdinių schemutės, bet neradau schmoll.gif
Gal kas turite?

blink.gif nu taigi uzrasyta ant nuotraukos,- Drops dizainas, puslapio adresas nurodytas, kaip nesugebet rast?
http://www.garnstudi.......470&lang=en
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 23 rugsėjo 2012 - 18:47
QUOTE(uups @ 2012 09 23, 19:47)
blink.gif  nu  taigi uzrasyta ant nuotraukos,- Drops dizainas, puslapio adresas nurodytas, kaip nesugebet rast?
http://www.garnstudi.......470&lang=en

tai va būtent tame puslapyje aš ir naršiau. Bet čia duotas tik pagrindinio puslapio adresiukas, o Jūs matėte kiek ten dar papildomai visko reikia peržiūrėti doh.gif , kad atrastum tas blauzdines. Aš niekeno neprašau gaišt laiko ir asmeniškai man ieškoti tame puslapyje, tiesiog pamaniau paklausiu gal kas turi užsisaugojęs konkrečią nuorodą į tas blauzdines.
Atsakyti

taigi yra paieskos sistema,- irasai Leg warmers ir ju apie 10 tik ismeta....
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 09 23, 20:12)
tai va būtent tame puslapyje aš ir naršiau. Bet čia duotas tik pagrindinio puslapio adresiukas, o Jūs matėte kiek ten dar papildomai visko reikia peržiūrėti doh.gif , kad atrastum tas blauzdines. Aš  niekeno neprašau gaišt laiko ir asmeniškai man ieškoti tame puslapyje, tiesiog pamaniau paklausiu gal kas turi užsisaugojęs konkrečią nuorodą į tas blauzdines.

o kol nesinaudojat Google vaizdu paieska? beveik visada imanoma surasti, kaip ir si karta: SCHEMA
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 09 23, 19:47)
o kol nesinaudojat Google vaizdu paieska? beveik visada imanoma surasti, kaip ir si karta: SCHEMA

Mamytes,nebukim jau tokios arsios,tam ir yra si tema kad kas neranda ateitu prasyti pagalbos,jei kazkas neranda,o jus zinot kur,tai ir padekit,aciu pasakys 4u.gif . Pvz as i savo prasyma pries pora psl atsakymo jau ir nesitikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2012 09 23, 20:22)
Mamytes,nebukim jau tokios arsios,tam ir yra si tema kad kas neranda ateitu prasyti pagalbos,jei kazkas neranda,o jus zinot kur,tai ir padekit,aciu pasakys 4u.gif . Pvz as i savo prasyma pries pora psl atsakymo jau ir nesitikiu g.gif

niekas cia ne arshios rolleyes.gif bet tokios paieskos yra labai elementarios, ne karta buvo aiskinta ir pasakota... kai paprasciau nei paprasta rast, tai kazkaip ir norisi paburbet biggrin.gif
tavo prasyma irgi maciau, bet tingejau rasyt/ieskot ax.gif

jei skaitai/mezgi angliskai, zvilgtelk cia:
http://www.pickles.no/cute-summer-top/

nu jei ne, tai sakyk, paaiskinsiu, neseniai mezgiau sau panasia perpete...
Atsakyti
Pirmiausia pasinaudokit google vaizdų paieška mirksiukas.gif jei jau ten nulis paieškos atsakymų, tada jau čia kelkit cool.gif labai mažai atvejų, gal google neduotų vaizdo atsakymo mirksiukas.gif o tai trunka daug mažiau nei čia žinutę parašyt drinks_cheers.gif

P.S. aš asmeniškai konkrečiam mezginiui nuorodų nesisaugau (išsisaugau visą adresyną/lobyną, o kai reikia-knisuos ir ieškau jei ten yra), nebent patikęs modelis, tada visas aprašymas bus išsaugotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 09 23, 20:47)

dėkui visoms už atsakymus. Bet va šis atsakymas man idealiausias 4u.gif nes visų pirma gavau ne anglišką schemą iš to originalaus puslapio, o rusišką smile.gif (tai vis tik vertėjo užklausti) o visų antra net gėda pasakyti, bet man nedašuto, kad google galima ieškoti ir vaizdo paieška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2012 09 23, 19:31)
gal kuri zinote kur galeciau rasti panasaus tik megzto darbelio (net nezinau kaip ji pavadint) schema? Man idomu kaip tas priekis mezgasi, tiesiog daaaaaaaaaug platesni sonai? Kokie siulai geriausiai tiktu, mochera?  blush2.gif

prasom mirksiukas.gif http://www.mezgyklel...s-krastais.html
man tai patiko sitas aprasymas, nes pasirodo cia labai paprasta ji nusimegzti bigsmile.gif
ten ir rekomenduojami siulai surasyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2012 09 23, 22:17)
niekas cia ne arshios rolleyes.gif  bet tokios paieskos yra labai elementarios, ne karta buvo aiskinta ir pasakota... kai paprasciau nei paprasta rast, tai kazkaip ir norisi paburbet  biggrin.gif

manau niekas cia temos neskaito nuo iki 4u.gif nes kartais tos pacios shemos po keliu puslapiu vel prasoma.
Todėl galvociau kad atidarant nauja temele apie paieska per googles vaizdus butu gerai pirmajame puslapyje aprasyti mirksiukas.gif
Atsakyti