Laba diena,atsiprasau is anksto kad gal kartosiuos ,negaliu sekt ir perziuret visos temos nes PC baisiai streikuoja Reikia schemutes mazdaug 2 metuku mergytei liemenes ar tunikos,paprastos bet neprastos Is anksto labai aciu
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. (F.Dostojevskis)
Visais laikais ir iki siol pavydziu visoms, kas gali nusinerti sau bet koki drabuzeli. Man Dievulis nedave sio sugebejimo taciau yra geru zmoniu "ant svieto" ir suradau kas man pagelbes ir nuners megztini.Zodziu esu stambaus sudejimo ir labai noriu megztuko-tuniko, kad galeciau ant timpu vilktis. Patarkite kur galeciau pasirankioti modeliu. Labai megstu visokiausiu netradiciniu budu (aisku proto ribose). galvoju net megzti prisegamas rankoves, pati megztuka toki apdribusi, gal su sagom per nugara, zodziu kazkokia vizija turiu, bet buciau labai dekinga jei imestumete kokiu nuorodeliu. Begalinis aciu kas gales padeti.
Gal kuri mezgejele pagelbetu- kaip megzti sia tunikute,suprantu kad cia paprasta bet nemoku to apvalaus mezgimo,aplink kakla,nesuparntu kaip ten ,gal turi kas aprasyma ,schema,ar siaip paaiskintu,buciau dekinga labai
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. (F.Dostojevskis)
Sveikos merginos, gal kuri turit savo lobynuose šiuos grožius.Norėčiau savo mergiatę papauošti kažkuo panašiu.Tiesa gal kuri pasakysit ar labai jau aukštas pilotažas su tom kišeniukėm?
Skaiciau kazkurioje temoje, kad is nuotraukos galima susirasti sukneles aprasyma, bet nesugebejau rast gal galite imesti (gal kas turite savo lobynuose) aprasyma