Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

sėkmės su šiuo raštu 4u.gif aš jo neapsiimu blush2.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif
radau labai dailia suknele,nors gal cia kostiumelis,nertas,kazkaip idomiai.bet apie ji niekur nieko daugiau nerandu schmoll.gif gal kuri turit ka daugiau? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Oi kaip karstai prasidejo temele, su kokiom aistrom, kokiais zaibais doh.gif .

Cia ne i tema, bet norejau pasidalinti savo mintimis. ax.gif

Kiekvienas komentaras - tik zodziai. Mes nepazystame asmeniskai zmogaus, nematome jo veido israiskos, negirdime jo intonacijos. Tai tikraja parasytu zodziu reiksme suprantame tik pusiau, o ir jie parsyti paskubomis, mazai apgalvoti gali suklaidinti. Pastebejau kad net zinutes turinys kartais priklauso nuo ja skaitanciojo nuotaikos. Labai gerai nusiteikes zmogus iziuri maziau neigiamu dalyku.

Tiesiog ignoruokim nepatikusias zinutes, nepilkim zibalo i ugni, nepilkim savo pagiezos. Susilaikykime, kad ir kaip tai kaitintu krauja.

Sis forumas skirtas SUPER MAMOMS , tad pasistenkime tokios ir buti.

Mamytes gyvenkime draugiskai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2012 08 08, 05:13)
Dekui labai! Vat jau ir suzinojau, kaip tas rastas vadinasi...entrelac, interlace ir panasiai... biggrin.gif Luety, o Osinkoj, kur davet nuoroda, pasirodo, sukelti angliskos knygos puslapiai, tai tureciau iskaityt  ax.gif Tik tas rastas ne toks paprastas kaip man atrode is pirmo zvilgsnio  blink.gif Jeigu jau net knygos apie ji rasomos...na, bus proga ismokt kazka naujo..  rolleyes.gif

Labai dziaugiuosi,kad nors kiek padejau.

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 08 08, 10:39)
Oi kaip karstai prasidejo temele, su kokiom aistrom, kokiais zaibais doh.gif .

Cia ne i tema, bet norejau pasidalinti savo mintimis. ax.gif

Kiekvienas komentaras - tik zodziai. Mes nepazystame asmeniskai zmogaus, nematome jo veido israiskos, negirdime jo intonacijos. Tai tikraja parasytu zodziu reiksme suprantame tik pusiau, o ir jie parsyti paskubomis, mazai apgalvoti gali suklaidinti. Pastebejau kad net zinutes turinys kartais priklauso nuo ja skaitanciojo nuotaikos. Labai gerai nusiteikes zmogus iziuri maziau neigiamu dalyku.

Tiesiog ignoruokim nepatikusias zinutes, nepilkim zibalo i ugni, nepilkim savo pagiezos. Susilaikykime, kad ir kaip tai kaitintu krauja.

Sis forumas skirtas SUPER MAMOMS , tad pasistenkime tokios ir buti.

Mamytes gyvenkime draugiskai! mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Svarbiausia padet,jei gali,kad ir ne taip perskaitai posta,kaip noretum.Jei zmogus iesko,reiskia jam reikia.As neturiu archyvu,bet visada radus ,kad kazzkas kazko iesko,einu i googla ir imetus imidzo nuotrauka bandau kazka rast ir pasidalint.Jei zmogus pats neranda ar neiesko,gal jis nemoka taip,gal laiko turi maziau,mgal labai uzsiemes,augina vaikeli ar ar kazka panasiai.Nusiviliu labai,kad negaliu kazko rast,padet.Todel tikrai nereikia kreipt demesio i nepatikusi posta tada,jei negali padet. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 08, 11:02)
sveikos wink.gif
radau labai dailia suknele,nors gal cia kostiumelis,nertas,kazkaip idomiai.bet apie ji niekur nieko daugiau nerandu schmoll.gif gal kuri turit ka daugiau? ax.gif

user posted image

Ir aš stoju į šio kostiumėlio apraš0 prašančiųjų eilę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 08 08, 14:57)
Ir aš stoju į šio kostiumėlio apraš0 prašančiųjų eilę  4u.gif

Man irgi grazu labai,ismaisiau intika,nieko gero,tik pardavimo kaina labai auksta.Jokiu mezgimo nuorodu,bet gal as nemoku ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2012 08 07, 08:42)
Dalintis smagu su tais,kurie PRAŠO pagalbos. Su tais ir dalinuosi. Ir jeigu gaunu nuorodą į saitą,kai man reikia-labai džiaugiuosi .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš su šiuo kostiumėliu irgi užstrigau šiandien intike biggrin.gif nu principo reikalas padėt surasti biggrin.gif osinkoj gal yra? bet aš dar neįvaldžius jų forumo paieškų platybių, dar tankus miškas man ten doh.gif ten tiek visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 08 08, 16:52)
Jei zmogus pats neranda ar neiesko,gal jis nemoka taip,gal laiko turi maziau,mgal labai uzsiemes,augina vaikeli ar ar kazka panasiai.

O gal geriau nosi tuo metu pakrapstyti ax.gif ,tegul kiti iesko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 08 08, 15:57)
Ir aš stoju į šio kostiumėlio apraš0 prašančiųjų eilę  4u.gif

O gal paprasciau isiaiskint kaip megzta nei rasti chema. Atrodo paprasta.
Cia kostiumelis (sijonas + palaidine). ir sijono ir palaidines priekis nertas kampu( kaip mociutes kvadratelis perpjautas pusiau) kol pasiekiamas reikalingas plotis . Iterpiamas bangeliu rastas (kuri reikia isiaiskinti) Sijonelis trapecijos formos, palaidine kvadratas truputi iliemenuotas. Nugarine dalis nerta tiesiai ir lygiai. Susiuta sonuose.

Jau pradzia yra mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nu siaubas,kokios pavydzios doh.gif
tai tam ir yra si tema sukurta,kad IESKOME,gal kas gali PASIDALINTI
bukim draugiskos user posted image
Turiu keturkampiu aprasyma lietuviskai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 08 08, 17:44)
aš su šiuo kostiumėliu irgi užstrigau šiandien intike  biggrin.gif nu principo reikalas padėt surasti  biggrin.gif osinkoj gal yra? bet aš dar neįvaldžius jų forumo paieškų platybių, dar tankus miškas man ten  doh.gif ten tiek visko  doh.gif

as irgi skersai isilgai narsiau,apart to,kad kazkur ji galima nusipirkti,tai nieko geresnio neradau... doh.gif

reikia gal pas rusaites paprasyti,gal jos kur zinos bigsmile.gif

nju gal sulauksiu ats,tada cia raportuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 rugpjūčio 2012 - 19:23