Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

IESKAU siu schemyciu padekit
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas turit tokios ar panasios skrybelytes schemute?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sara34 @ 2012 08 29, 15:50)
Sveikutes,

Prašau -

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sara34 @ 2012 08 29, 13:50)
Sveikutes,
user posted image

Dar radau cia grazesne uz geltona.cia

Audrike,tame paciame puslapyje yra panasi kepuryte,kur tu ieskai,tik su uzrisimu,gal gali pasiziuret,kazka pasisavint ir prisitaikyt sau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 rugpjūčio 2012 - 17:52
jau viena mamyte ieskojo sios kepurytes rasto, prisijungiu ir as
gal kas kartais uzmate?

dekui
user posted image
Atsakyti
Sveikutes gal turite schemute rastelio baltas fone. Aciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal yra sio megztuko aprasymas lietuviu kalba?

user posted image
Atsakyti
merginos, prašom mane nukreipkite, kur rasti šį banguotą ()dešinėje pusėje) suknutės raštą. Žinau, kad buvo, jau 2 valandas neberandu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 09 01, 18:14)
merginos, prašom mane nukreipkite, kur rasti šį banguotą ()dešinėje pusėje) suknutės raštą. Žinau, kad buvo, jau 2 valandas neberandu.

Cia ta tema apie margas suknutes http://www.supermama...?...9046&st=216 ,sitam puslapy yra ir viena schemute,paieskojus gal ir daugiau atrasi.
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 09 01, 19:41)
Cia ta tema apie margas suknutes http://www.supermama...?...9046&st=216 ,sitam puslapy yra ir viena schemute,paieskojus gal ir daugiau atrasi.

širdingai dėkavoju 4u.gif
Atsakyti
Labas! Štai vakar prisižiūrėjau visokių grožybių šiame forume ir užmačiau šortus šiuos
user posted image
Ir negaliu nustoti apie juos galvoti, ieškau gal kur rasiu kaip tiksliai čia nusinerti juos, bet nerandu.. Iš tikro raštų schemos kaip ir aiškios, bet neįsivaizduoju ką daryti ties klyno vieta. Gal kuri nors jau kieta ir pažengusi nėrikė galėtų duoti patarimų, kaip čia daryti? Nerti visuomet mėgau, bet darydavau pagal tikslias schemas, o čia man kažkoks tarsi iššūkis, kurį įveikt galėčiau su pagalba 4u.gif
Atsakyti
Gal čia bus kiek aiškiau g.gif
Atsakyti