Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 5

Padau cia pasididink.
Rastas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 rugpjūčio 2012 - 20:08
gal kas matet schemute kaip jas nerti??
user posted image
Atsakyti
Dvi tokios pacios temos,net nezinau kurioje rasyt g.gif tai keliu klausimuka ir cia.
Nerandu is kur parsisiusti "Rankdarbiu kraitele'' 2012m.nr.4.
Gal kuri uzmatet blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete pasiulyti nertu rudeniniu/zieminiu saliku, ypac su kokiomis pynemis kad butu? ax.gif
Atsakyti
CIA saliku yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisLu: 26 rugpjūčio 2012 - 21:03
QUOTE(Naggy @ 2012 08 26, 20:35)
Gal galetumete pasiulyti nertu rudeniniu/zieminiu saliku, ypac su kokiomis pynemis kad butu?  ax.gif

http://www.crochetpa...ory/scarves.php
Atsakyti
Sveikutes gal kas turi sios gelytes ir lapeliu schema, kazkur maciau bet neberandu kur sad.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Luety, bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2012 08 26, 12:53)
gal kas matet schemute kaip jas nerti??

pagal mane tai reikia nusinerti, nusimegzti, arba netgi apnerti veltininį ar kokį kitą patogų paduką pagal koją, ir tada nerti kelias eiles stulpeliu su užmetimu. Eilių skaičius priklausytų nuo siūlo bei vąšelio ar virbalų storio. Tada atskirai nusineriate tą pirštus ir pėdą dengiančią rožinę dalį, ne visai stačiakampio formos, vienam gale prie pirštų kažkikiek siauriau nei kitam, ir ją prineriate apnerdama pakraštį. Dar nuneriate užsegimui dirželį- galima iškart neriant statųjį kraštą, galima vėliau prinert. ir kaip ir viskas- papuošiate sagute, gėlyte ar kokia sraige- kas prie širdies labiau ir avite. Spalvas kaitalioti ir derinti galima kaip tik norit- modelis dėkingas tam, galima daug skirtingų varijantų prigalvot
Atsakyti
gal kas turit sios suknytes nerima schema?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2012 08 28, 06:27)
gal kas turit sios suknytes nerima schema?

user posted image

Nesimato nuotraukos.Gal cia tik man?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 08 28, 09:25)
Nesimato nuotraukos.Gal cia tik man?

Nesimato ir man.
Atsakyti