O vat jei taip susirinkus visiems norintiems Kuvings sulčiaspaudžių? Perkant 15 vnt - kaina 150-160 dolerių... http://www.alibaba.c...Appliances.html
QUOTE(Ragainė @ 2012 08 31, 19:28)
O vat jei taip susirinkus visiems norintiems Kuvings sulčiaspaudžių? Perkant 15 vnt - kaina 150-160 dolerių... http://www.alibaba.c...Appliances.html
O ką? Galėsite būti atstovais Lietuvoje
QUOTE(speedy @ 2012 08 31, 18:04)
O ką? Galėsite būti atstovais Lietuvoje
Paveiksliukas tikrai panasus. O kas gamintojas?
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 31, 20:15)
Nuorodoje žemiau parašyta "Kuvings NS-850 Kuving Silent Juicer - Silver Masticating Juicer", tai paveiksliukas ne tik panašus....
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 31, 01:42)
Zinoma turi ir kuvings minusu . Tai apie juos jus parasykit. Dar karta rasau, as niekad nesu rases jog huromas prastas modelis, taip pat kad kitos slamstas ( isskyrus kinietiskas) bet jus pikta ant kuvings manau del kitu prezasciu.
Gal tiesiogiai ir nesaket, kad slamstas, bet kiekvienam atrandat minusu ir konkreciai ivardinant kiekviena firma, vieno modelis senas, kito kaina per didele, nes neva kitur ju pigiau galima rast, trecio anga per maza, visu varikliai per silpni ir t.t. Nezinau as kuvings minusu, nes juo nesinaudoju.... kaip ir daugeliu kitu sulciaspaudziu..... pikta ne ant kuvings sulciaspaudziu, gal but jos geros kaip ir kitos letaeiges sulciaspaudes, tiesiog nesuprantu tokiu pardaveju kurie kiekvienam kitos firmos modeliui randa ir viesai skelbia minusus, butus ar nebutus..... tiesiog manau kad pardavinet ir lygint prekes galima ir neminint konkreciu firmu pavadinimu, o tiesiog pristatant savo produkto privalumus.... pardavejui isvis nera grazu kalbeti apie konkurentus blogai, nes jus esat nekompetetingi siuo klausimu bet ne man jus mokyt sekmes darbuose ir geru pardavimu
QUOTE(Ragainė @ 2012 08 31, 20:27)
Nuorodoje žemiau parašyta "Kuvings NS-850 Kuving Silent Juicer - Silver Masticating Juicer", tai paveiksliukas ne tik panašus....
taip as maciau aprasa, kaina superine, cia tur but butu panasiai, kaip viena pazystama firma pabandymui siuntesi brangiuosius vitamix blenderius. Tiesiog reikia pameginti.
Gal kam bus naudinga http://kartu.lt/viln...ciaspaude-sapir
Gal kas zinot, ar yra tokiu letaeigiu sulciaspaudziu, kur reguliuotusi isspaudziamu sulciu tirstumas, t.y. su daugiau tirsciu ar maziau? Ir kuriu gerkle didziausia?
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 31, 21:15)
Na taip, "vaizdelis" irgi panašus. Kuvings'o vertė aiški, kilmė kaip ir kitų "blogesnių" ta pati. Lieka marketingas ir kainodara. Juk "Visos letaeiges daro ta pati (citata Jurgio tetis)"
Pabaigai, aš ne prieš Kuvings ar Hurom. Aš prieš agresyvia retorika paremtą dar agresyvesnę kainodarą
QUOTE(speedy @ 2012 09 02, 09:44)
Na taip, "vaizdelis" irgi panašus. Kuvings'o vertė aiški, kilmė kaip ir kitų "blogesnių" ta pati. Lieka marketingas ir kainodara. Juk "Visos letaeiges daro ta pati (citata Jurgio tetis)"
Pabaigai, aš ne prieš Kuvings ar Hurom. Aš prieš agresyvia retorika paremtą dar agresyvesnę kainodarą
Taip visos letaeiges daro ta pati, tik kiek viena ar kita veiks ilgai ypac kinietiskos tai klausimas. As trecia diena IFA parodoj ir tikrai yra visokio plauko letaeigiu, bet kai paciupineji skirtumai matosi. O kainos kai kuriu produktu neina suprasti pvz kodel iprasta centrifugine rimtesniu pavadinimu kainuoja 400 EU ar koks blenderis kuris turi varikli ir patentuota peiliuka kainuoja 500 eu?
mes turim lėtaeigę, nu labai fainas dalykas, bet pirkom tai dvigubai brangiau nei dabar akcijos buvo
Sueina visi vaisiai, kurių šiaip nesuvalgom ir kurių likimas supūt
Sueina visi vaisiai, kurių šiaip nesuvalgom ir kurių likimas supūt
Vis tik nusprendėm įsigyti centrifuginę.
Kaip suprantu,STOLLAR išlieka jų favoritu.
Tai dabar kokią geriau pirkti,jei man ta tyrelė nereikalinga:ar užtenka STOLLAR JE95 ar vis tik geriau STOLLAR BJE520 ?
Ačiū.
Kaip suprantu,STOLLAR išlieka jų favoritu.
Tai dabar kokią geriau pirkti,jei man ta tyrelė nereikalinga:ar užtenka STOLLAR JE95 ar vis tik geriau STOLLAR BJE520 ?
Ačiū.