Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

QUOTE(agni751 @ 2012 08 27, 14:31)
Visos letaeiges spaudzia vienodai, jei oboliai miltingi tai tiesiog bus tyrele, jei kietesni begs skystesnes sultys. Viskas tvarkoj su jusu sulciaspaude, tik tiek, kad Bauer kazkiek permokate sita modeli galima nupirkti ( ne su Bauer uzrasu to pacio gamintojo) uz 1100.

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Ir Jums tai nemaiso? Man tai nelabai patinka  verysad.gif

Kaip minejau jei obuolys miltingas ar melionas pernokes tai bega tyrele ar kriauses buna jau labai minkstos, tiesiog panaudosite daugiau pabandysite ivairius vaisius ir darzoves ir susidraugausite. Dar kartais buna jei spaudziama is minkstu vaisiu ar darzoviu uzsikemsa ismetimo anga, tai tada viskas bega per sulciu skyriu ir gan tirstoka. Jus tiesiog stebekite kad visada per ismetimo anga kristu atliekos, jei nustojo kristi reiskias uzkiso sietelio anga. Nenorint ardyti ir valyti tai uztenka imesti kieta darzove pvz morka ji tada per prievarta isstumia atliekas kurios buvo susipresavusios sietelio ismetimo angoj. Labaiusiai uzkemsa uogos su kauliukais kaip pvz avietes tada jau morka nepades reikia ardyti ir isplauti.
Atsakyti
QUOTE(agni751 @ 2012 08 27, 15:31)
Ir Jums tai nemaiso? Man tai nelabai patinka  verysad.gif

nepatinka ir man. Bet tai o ka daryt.

QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 27, 15:45)
Kaip minejau jei obuolys miltingas ar melionas pernokes tai bega tyrele ar kriauses buna jau labai minkstos, tiesiog panaudosite daugiau pabandysite ivairius vaisius ir darzoves ir  susidraugausite. Dar kartais buna jei spaudziama is minkstu vaisiu ar darzoviu uzsikemsa ismetimo anga, tai tada viskas bega per sulciu skyriu ir gan tirstoka. Jus tiesiog stebekite kad visada per ismetimo anga kristu atliekos, jei nustojo kristi reiskias uzkiso sietelio anga. Nenorint ardyti ir valyti tai uztenka imesti kieta darzove pvz morka ji tada per prievarta isstumia atliekas kurios buvo susipresavusios sietelio ismetimo angoj. Labaiusiai uzkemsa uogos su kauliukais kaip pvz avietes tada jau morka nepades reikia ardyti ir isplauti.

dar karta dekui uz patarimus. Siandien prie obuoliu imeciau gervuogiu sauja ir sulciu buvo daug daugiau rolleyes.gif gal tikrai reikia tik susidraugauti
Atsakyti
Aš noriu Kuving. Tikrinu kasdien tuos akcijų puslapius, laukiu nuolaidos. biggrin.gif O jei čia lankosi Kuving atstovai, gal padarys nuolaidą asmeniškai? Paimsiu 2! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
ruošiamės ir mes pirkti lėtaeigę sulčiaspaudę, buvau bauer pristatyme, ragavau sultis, tai jos tikrai ne skystos, bet gal taip ir turi buti, tik man pasirodė kaina didoka 1390 Lt, ant pačios sulčiaspaudės uždėtas bauer ženkliukas, jei čia perpardavinėjama prekė, tai kas jos gamintojas?
paklausiau kur gamina, tai sakė korėjoje
suabejojau ar verta ją pirkti, gal turite kokių atsiliepimų apie bauer sulčiaspaudę.
Atsakyti
QUOTE(aipr @ 2012 08 28, 16:00)
Sveiki,
ruošiamės ir mes pirkti lėtaeigę sulčiaspaudę, buvau bauer pristatyme, ragavau sultis, tai jos tikrai ne skystos, bet gal taip ir turi buti, tik man pasirodė kaina didoka 1390 Lt, ant pačios sulčiaspaudės uždėtas bauer ženkliukas, jei čia perpardavinėjama prekė, tai kas jos gamintojas?
paklausiau kur gamina, tai sakė korėjoje
suabejojau ar verta ją pirkti, gal turite kokių atsiliepimų apie bauer sulčiaspaudę.

Cia Hurom senasis modelis. Gamintojas Hurom, tik Huromas Lietuvoje taip pat turi uzkeles kaina, visoj europoj pigiau.

Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinot ka nors apie sia sulciaspaude?
http://akcijatau.lt/...ciaspaude-sapir
ar verta ja pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iremas @ 2012 08 28, 19:15)
Sveiki,
gal kas zinot ka nors apie sia sulciaspaude?
http://akcijatau.lt/...ciaspaude-sapir
ar verta ja pirkti? ax.gif

Cia kinietiskas variantas kur top shop pardavinejo po 400 Lt. Bet jie ju nebepriakauja. Kokybe prasta.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 08 28, 01:45)
Aš noriu Kuving. Tikrinu kasdien tuos akcijų puslapius, laukiu nuolaidos.  biggrin.gif O jei čia lankosi Kuving atstovai, gal padarys nuolaidą asmeniškai? Paimsiu 2!  bigsmile.gif

Akcija
https://beta.lt/visa...aign=Infoblokas rugsejis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 29 rugpjūčio 2012 - 06:19
QUOTE(micefee @ 2012 08 28, 01:45)
Aš noriu Kuving. Tikrinu kasdien tuos akcijų puslapius, laukiu nuolaidos.  biggrin.gif O jei čia lankosi Kuving atstovai, gal padarys nuolaidą asmeniškai? Paimsiu 2!  bigsmile.gif

https://beta.lt/visa...lbara@gmail.com

žinok tau pasisekė gali jau imt
Atsakyti
Mėnesio pradžioje rašiau:
QUOTE(speedy @ 2012 08 03, 18:34)
....
Bet yla vistiek išlenda: dabar bent kiek išmanantys žmonės žino, kokia išgirtųjų Kuvings'ų vertė ...

Papildyta:
Taigi kam dar nebuvo aiški tikroji Kuvings vertė:
QUOTE(Lince1 @ 2012 08 29, 08:13)

Tiesiog užjaučiu patikėjusius, kad tas daiktas "tikrai vertas" seniau prašytų 1300-1400 lt. Nesakau, kad jis vertas 1000 lt., bet tai jau arčiau teisybės. Sėkmės apsipirkimuose.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 29, 07:54)
Mėnesio pradžioje rašiau:

Papildyta:
Taigi kam dar nebuvo aiški tikroji Kuvings vertė:

Tiesiog užjaučiu patikėjusius, kad tas daiktas "tikrai vertas" seniau prašytų 1300-1400 lt. Nesakau, kad jis vertas 1000 lt., bet tai jau arčiau teisybės. Sėkmės apsipirkimuose.

1400 uz kuvings niekas nera mokejas. Brangu blogai pigu vel blogai. Manau svarbu zinoti ko pats nori.
Atsakyti
o as niekada nepirkciau KUVING vien del ju pardaveju... Neapkenciu kaip pardavejai ne savo gamini pristato o apie kitus varo.... ju pati geriausia, o kitu netike modeliai ar kainos per dideles doh.gif Nepamirsiu kaip vienos parodos metu priejau paklausti kas cia per daigtas, kaip gi tas sultis spaudzia, o man pasake kad uz kampo yra kita firma bet ten brangiau.... Kadangi mane nusiunte uz kampo i kita firma tai ten ir nusipirkau, nes pristate savo gamini ir sultim pavaisino smile.gif Kaina nemaza visu letaieigiu sulciaspaudziu, as pasirinkau ta firma kuri lietuvoje jau ne pirmi metai, geriau koki simta pridet bet but ramiai kad jei kas nutiks bus i ka kreiptis ir firma nedings po metu kaip didysis bumas baigsis..... 4u.gif
Sekmes besirenkant, daigtas tikrai geras ir vertas savo pinigeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maikutee: 29 rugpjūčio 2012 - 09:00