Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

Aš tai Kuvings nusipirkau, nes tokia prieinamausia buvo. Dar nedaug spaudžiau aš tų sulčių, bet jau pabandžiau. Spaudus iki šiol buvau su paprasta, tai šiek tiek nuvylė išspaudų šlapumas. Norėtūsi kad būtų čiut sausiau, nes čia tikrai lenkia tuom paprastosios. Na bet skonis tai iškart matosi kad kitoks, skanesnės sultys. Su paprasta tai būna toks keistas prieskonis, ko su lėtaeige nepastebėjau kol kas. Na o ką dar ji gali išbandysiu , tikiuos įsimylėsiu aš ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strazdane: 06 balandžio 2013 - 12:03
Gal matete nuolaidas Kuvings sulciaspaudems? ieskau su smulkintuvu
Atsakyti
Dar papildau klausimą:
reikalinga lėteigė sulčiaspaudė ne vien vaisių/daržovių, bet ir lapinių augalų sulčių spaudimui, taip pat ir smulkintuvas. Tam galiu skirti iki 1000 Lt.
Variantas būtų Kuvings su smulkintuvu arba Zyle su smulkintuvu, pastaroji pigesnė. Dar galvojau pirkti tipo Zelmer ir papildomai įsigyti kitą prietaisą. Ar Zelmer spaudžia lapinius augalus? o gal tokiems patogesnė Matstone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapabull: 08 balandžio 2013 - 10:38
Ir as dabar jau galvoju, kad gal reikejo pasinaudoti tu grupiniu pasiulymais, kur buvo apie 1000 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2013 04 05, 10:15)
Pas ju labai brangu galite rasti ir analogu (ta pati preke tik su kitu pavadinimu) uz 1000 LT Versapers EMOTION.
Siai su Huromu viskas tvarkoj, vienintelis minusas truksta galios, tai pasireiskai kai reikia spausti kietas darzoves, burokeliai, morkos.

hmmm, na keistai man nuskambejo si nuomone apie galios trukuma.nepykit smile.gif
Siaip juk ji neturi kaip centrafuga sukti tu kietesniu darzoviu, ne?
Man siaip kuo puikiausiai spaudzia kietesnes morkas, riesutukus, sojos kruopas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nateledo @ 2013 04 08, 20:45)
hmmm, na keistai man nuskambejo si nuomone apie galios trukuma.nepykit smile.gif
Siaip juk ji neturi kaip centrafuga sukti tu kietesniu darzoviu, ne?
Man siaip kuo puikiausiai spaudzia kietesnes morkas, riesutukus, sojos kruopas  ax.gif

As turiu galvoj, kai metate nepjaustyta morka su hurom daznai pastringa ir reikia daznai naudoti reverso mygtuka, jei morka susmulkinam i kelias dalis viskas ok. Aisku cia ne didele problema pasmulkinti.
Atsakyti
Norejau paklausti kas turit letaeiges sulciaspaudes,ar idejimo anga pas visas maza? Nes ZYLE tai man ypac maza pasirode. Labai daug laiko smulkinimas atima.
Aciu uz pasidalinima patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2013 04 09, 17:40)
Norejau paklausti kas turit letaeiges sulciaspaudes,ar idejimo anga pas visas maza? Nes ZYLE tai man ypac maza pasirode. Labai daug laiko smulkinimas atima.

Taip zyle anga maziausia. Hurom ir Kuvings didesne, bet viso obuolio taip pat neimesi.
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2013 04 09, 17:40)

o pas horizontalias sulčiaspaudes dar mažesnė (į ilgį neišeina, apvali), bet kaip pastebėjau galima didesne jėga įdėti, pastumi ir be vargo paima, kai vertikalios dažniau užstringa.
Atsakyti
O kokie skirtumai, pliusai, minusai horizontaliu ir vertikaliu sulciaspaudziu? ar tik uzimamos vietos pozuirui, dizaino atzvilgiu?...ar vertikali yra pranasesne/menkesne uz horizontalias, ar skirasi ju galimybes? spaudimo greiciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugsejinuke :): 10 balandžio 2013 - 09:21
QUOTE(egllute @ 2013 04 09, 21:24)
o pas horizontalias sulčiaspaudes dar mažesnė (į ilgį neišeina, apvali), bet kaip pastebėjau galima didesne jėga įdėti, pastumi ir be vargo paima, kai vertikalios dažniau užstringa.

As asmeniskai esu vertikaliu salininkas, didziausias privalumas, kad jas lengviau galima isvalyti ir maziau palstikiniu detaliu, horizontaliose naudoja iprasta plastika to tarpu patentotos vertikalios naudoja 8 kartus atsparesne ULTEM medziaga. Hurom ir Kuvings taip pat gamina horizontalias bet ju populiarumas ypac mazas, kad net Europoj neprekiauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgio tetis: 10 balandžio 2013 - 10:43
O sulciaspaudes "Kuvings 850 plus" smulkinimo priedas kam naudojamas? tyrem gaminti?
Atsakyti