Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

QUOTE(dangerele @ 2013 03 14, 14:03)
Vajej. Man net i galva neatejo.... as galvojau kad cia sulciaspaudei kenkia tos seklos.

man atroo Jūs tos temos visai neskaitėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 03 14, 15:17)
man atroo Jūs tos temos visai neskaitėt  biggrin.gif

Matyt apie seklas busiu praleidus. blush2.gif
Atsakyti
Ieskome ir mes sulciaspaudes. Deja, paciu geriausiu ir brangiausiu neiperkam..
Gal Jurgio tetis ar kas kitas susidures galetu pakomentuoti Matstone 6 in 1?
Kaina panasi i Coway, kurio nutarem nepirkt del tu sieteliu nepatvariu.. Bet kaip su Matstone? Gal irgi kazkas turi tendencija byret...
Ar iveiks ji kokosus?
Dekui is anksto uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strolina: 22 kovo 2013 - 18:45
QUOTE(strolina @ 2013 03 22, 18:39)
Kaina panasi i Coway, kurio nutarem nepirkt del tu sieteliu nepatvariu.. Bet kaip su Matstone? Gal irgi kazkas turi tendencija byret...
Ar iveiks ji kokosus?
Dekui is anksto uz komentarus  4u.gif

dar tik vieną kartą spaudžiau kokosą tai atlaikė puikiai. Užzienyje skaičiau, kad būna, jog sietelį reikia keisti (galit pasiskaitinėti apie Samson 6 in 1 sulčiaspaudę čia ta pati). Spaudžiau morkas, burokėlius, ananasus, obuolius, apelsinus, imbierą ir t.t. negaliu nieko bloga pasakyti, man labai patinka. Kiek žinau tas smulkinimo priedas neįveikiamas. Prie sulčiaspaudės pridedama instrukcija, ten yra ir receptų.
Atsakyti
O kaip aciu uz atsakyma greita! O kaip su jos isplovimu? Ilgai trunkat?
Pagal kaina kazkaip prie jos linksta sirdis, be to, ir komentarai uzsienio saituose labai geri...
Atsakyti
QUOTE(strolina @ 2013 03 22, 18:39)
Ar iveiks ji kokosus?
Dekui is anksto uz komentarus  4u.gif

As asmeniskai su Matstone nesu spaudes kokoso. Siandien kaip tik zmona vire Tailandetiska sriuba tai is mazo kokosu su Kuvings ispaudem apie 160 gramu. kokoso pieno. tai kaip supratu jus ieskote sulciaspaudes iki 700 LT?
Atsakyti
QUOTE(strolina @ 2013 03 22, 19:19)
O kaip aciu uz atsakyma greita! O kaip su jos isplovimu? Ilgai trunkat?
Pagal kaina kazkaip prie jos linksta sirdis, be to, ir komentarai uzsienio saituose labai geri...

man nepridaro rūpesčių plovimas, maniau bus sunku išplauti, bet taip nėra. Yra šepetukas, su juo ir pašveičiu, imbieras labiau prilenda, bet išsivalo nesunkiai. Tik atkreipkit dėmesį, kad ji daugiau vietos užima ant stalviršio palyginus su vertikalia sulčiaspaude, bet už tat netrugdo produktų dėjimui, viršuje pakabintos spintelės, nes ji žemesnė.
Atsakyti
Galetumem iki 800 tam skirti. Huronas ir Kuvings vis tiek gerokai auksciau sios ribos, tad tenka rinktis is paprastesniu (prastesniu?) variantu. O spaust turbut viska bandytumem - pirmiausia aisku morkos, burokai ir visos kaimo gerybes.. Bet domina ir kokoso pienas, ir zoleles...
Ar yra dar koks nors vertas demesio variantas tokios kainos remuose be Matstono ir Coway?

p.s. oho del kokoso pieno kiekio! As ji vis perku skardinese, bet brangus gi be proto.. Jei paciam is mazo kokosiuko tiek galima issispaust, tai noriu noriu tokio aparato smile.gif

Del vietos tai ner gerai, kad daug Matsonas uzima.. Na bet tai vis tik ne pats svarbiausias kriterijus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strolina: 22 kovo 2013 - 20:19
QUOTE(Jurgio tetis @ 2013 03 22, 19:23)
is mazo kokosu su Kuvings ispaudem apie 160 gramu. kokoso pieno.

Negali žinot, esu spaudus iš kokoso tokio,kad pienelio gavau šaukštą. Ir tikrai ne todėl, kad jis buvo nešiltas, o todėl, kad neprinokęs, labai beskonis.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 22, 20:46)
Negali žinot, esu spaudus iš kokoso tokio,kad pienelio gavau šaukštą. Ir tikrai ne todėl, kad jis buvo nešiltas, o todėl, kad neprinokęs, labai beskonis.

Taip tiesa, psitaiko.
Atsakyti
O kaip šita? Ar skiriasi kažkuom nuo Hurom, Kuvings, Zyles?

http://www.zaliavalg...lciaspaude.html

Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2013 03 23, 12:58)
O kaip šita? Ar skiriasi kažkuom nuo Hurom, Kuvings, Zyles?

http://www.zaliavalg...lciaspaude.html

Dekui smile.gif

Cia kuvings gaminys, tik su kitu pavadinimu, korpusu ir trumpesne garantija.
Atsakyti