Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

Dažniausiai kyla bėdos, kai lūkesčiai viršija prietaiso galimybes.
Na ne panacėja tokio tipo lėtaeigės sulčiaspaudės. Jei palyginsite jų rezultatus su kokiu Angel juicer - skirtumas akivaizdus. Tas pats bus jei tą "angelą" lyginsite su presais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 kovo 2013 - 16:50
QUOTE(Rosike @ 2013 03 10, 15:23)
Sveikos, noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi apie sulčiaspaudes.  Užsimanėm lėtaeigės, prisiskaitėm forumų, žiūrėjom pristatymus ir galiausiai įsigijome kuvigs lėtaeigę sulčiaspaudę ir galiu pasakyti, kad esu labai nusivylusi... Na gerai spaudžia morką, bet ją reikia pjaustyti, apelsiną, burokėlį, melioną. Bet pvz jei spaudi vynuoges, kviečių daigus, tai beveik neįmanoma, viskas kemšasi, tai kol prispaudi tų sulčiu turi keli kartus ardyti ir valyti tas išspaudas. nuo vynuogių ypatingai. Norėjom ir kokį kopūstą spausti, tai nieko nesigavo. Net obuolius spaudžiant gaunasi ne sultys, o tyrelė. Tai kaip už tokią kainą daikto tikrai labai nusivyliau...
Nors rašo, kad užtenka stiklinės vandens praplovimui, bet visada reikia ardyti ir plauti, nes pradeda rūgti, gali muselių atsirasti.
Tad nežinau kokį kitą rinkčiausi modelį, kokios firmos. Hurom, kuvings manau panašis.

Nu negaliu, šitiek forumų perskaityta, filmukų peržiūrėta ir žmogus nežinojo, kad morkas visoms lėtaeigėms pjaustyt reikia kaip ir visą kitą smile.gifsmile.gif (TARPKITKO, mano pastebėjimu SMULKESNĖMIS DALIMIS PADALINTI VAISIAI SAUSIAU IŠSISPAUDŽIA) Be to morkas pjaunu tik pusiau, kuvingsas susidoroja be vargo.
PRAPLAUTI su stikline vandens reikia, jei spaudziate pvz po vaisių daržoves ir nenorite, kad maišytūsi skoniai smile.gif O IŠPLAUTI būtina kaip ir kiekvieną daiktą (va čia man nė mintis tokia nebuvo niekad šovusi,o pastebiu, kad jau ne vienas tik praplauna doh.gif
OBUOLIAI visiška tyrele šiuo metu nevirsta tik iš JONAGOLD didelių obuolių sad.gif visa kita jau ne sezonas. Bet pavasaris jau čia pat smile.gif
ŠIUO metu pačios pačiausios mūsų šeimoje VYNUOGIŲ sultys. Jokių problemų nė kartelio nekilo, nors pirkome ir pigesnes, minkštesnes.

Geriausi vaisiai - kuo kietesni, tada ir tyrelės mažiau.
O šiaip čia juk lėtaeigė ji spaudžia su dalimi tirščių - kas yra labai sveika lasteliena mūsų organizmui. Nes juk pačos pačiausios sultys spaustos MŪSŲ NUOSAVAIS DANTUKAIS smile.gifsmile.gif

Man čia taipogi antireklama smile.gif

Turiu aš priekaištų karts nuo karto tam savo Kuvingsui smile.gif BET IŠ ESMĖS super pirkinys, negaila nė cento. Bet čia manau jei labai jau kabinėsies, idealo nėra niekur (buvo iš pradžių gumų cypimas - PRAĖJO, dabar po arbatinį šaukštelį sulčių per tirčių angą tik paleidus išbėga, bet nuo to sultys mažiau skanios nepasidaro:) )

Laukiam šviežių vaisių ir daržovių thumbup.gif
Atsakyti
Kokia dar antireklama, net ir youtube parode, kad Kuvings brokuota sulčiaspaudę pardavė, kas čia tokio, nu brokas ir tiek... už tai ir reikia kreiptis į garantinį, o kadangi servisą gyrė anksčiau tai vadinasi viskas bus gerai... Gal žmogus tik norėjo papasakoti, kad ne visada Kuvings tobulus daiktus pagamina.

O kad pirkti Angel sulčiaspaudę tai reikia krūvą pinigų turėti ir turbūt prekyba užsiiminėti (tik mano nuomonė). Maniškė Matstone viską ką bandžiau spaudžia ir nestringa (tik vieną kartą kokoso "sultis" spaudžiant reikėjo reversą pajungti (net nežinau ar ten skaitosi užstrigimas, bet lėčiau pradėjo darbuotis), o po to vėl darbavosi).
Papildyta:
QUOTE(Deivemile @ 2013 03 10, 17:41)

Laukiam šviežių vaisių ir daržovių  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir dar žalumynų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosike @ 2013 03 10, 14:23)
Čia tikrai ne kokia antireklama... Sakau kaip yra. Pirkau kai buvo akcija beta.lt už 999lt KUVINGS SILENT JUICER NS-998 PLUS

Kruvings turim jau keli menesiai. Niekas nestrigo, niekas necype. Reversa tik pabandem kaip veikia, siaip jo niekad nereikejo. Spaudziam sultis is visokiu vaisiu. Bandem is kopustu, bet kartokos gavos. Daugiau nenoriu. Bet spaudes normaliai.
Is vienu obuoliu gaunas tyrele, is kitu gaunas normaliai skystos sultys. Priklauso nuo rusies. Nuo obuoliu kokybes. Is vynuogiu viskas super. Spaudem is zaliu maximos vynuogiu. Man sulciaspaude patinka. Esu patenkinta. 4u.gif

Dar mintis kilo. O gal jus labai prigrudate ta kisimo vamzdi? g.gif Ir sulciaspaude uzsikemsa. As viska metu i ta skyle, negrudu. Man net nereikia to spaustuvelio gilyn, viska pati sulciaspaude paciumpa ir spaudzia sultis. Morkas supjaustau i 4 dalis, kad daugiau isspaustu sulciu. O jei labai tingiu, tai supjaustau i 2 dalis. Jokiu bedu nekyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 10 kovo 2013 - 19:11
į garantinį nesikreipėme, bet vertėjo tikriausiai.
Taip, morkas, apelsinus, melionus, spaudžia ir neužsikemša, bet sakau pvz jei spaudi vynuoges tai jas irgi puikiai išspaudžia bet nuo tų žievelių visa ta anga užsikiša. Sulčiaspaudę turim jau nuo rudens, obuolių įvairiausių išbaandėm tai su visais tyrelė, o pvz jei spaudi su centrifūgine tai viskas gerai. Norisi ne tik desertines sultis gerti, bet ir kitų vitaminu gauti pvz iš kopūsto, bet ji spausti nepavyko.... Vyras kas ryta spaudžia ir nervuojasi, man tik plauti ją tenka.. Matyt per daug gražiai pristatynėja ją ir tikėjaus kad viskas be priekaištų veiks ji. Bet stebuklų nėra dėja. (naivuolė) O ir garsas pas mus didelis. Kas galvoja kad čia antireklamą darau, tai prašom atvažiuoti pas mane pamatysite kaip ji dirba. Manau nusipirkus pačia pigiausia letaeige sulciaspaude rezultatai ne ka tesiskirtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosike: 10 kovo 2013 - 21:15
QUOTE(speedy @ 2013 03 10, 16:37)
Dažniausiai kyla bėdos, kai lūkesčiai viršija prietaiso galimybes.
Na ne panacėja tokio tipo lėtaeigės sulčiaspaudės. Jei palyginsite jų rezultatus su kokiu Angel juicer - skirtumas akivaizdus. Tas pats bus jei tą "angelą" lyginsite su presais.

Manau, labai teisingi žodžiai "kai lūkesčiai viršija prietaiso galimybes".
Jei jau ryžtatės pirkti gerą ir brangų daiktą, kaip lėtaeigė sulčiaspaudė, tai prieš tai pasidomėkit, pasiskaitykit, paklauskit, gal kas iš draugų turi, kad parodytų. Toks spontaniškas pirkimas per pristatymus, kai įperšamas netinkamas daiktas už didžiulę kainą arba per grupinio pirkimo portalus, kai vilioja didelė nuolaida, nėra racionalus. Rinkitės atsakingiau ir pirkiniu labiau ir ilgiau džiaugsitės.
Atsakyti
TIkrai nebuvo taip kad pamaciau akcija ir perku. Pries tai buvo dometasis. bet kas liecia forumus tai vieni viena giria, kiti ta pacia peikia ir taip nezinojau kuri aimti, bet kazkodel svarciau tarp kuving ir hurom, kazkaip jos man labiausiai zinomos buvo. Na o kadangi dar akcija pasirodė ir sugundė. Turėsim pamoką šį kartą.
Atsakyti
QUOTE(Rosike @ 2013 03 10, 21:22)
TIkrai nebuvo taip kad pamaciau akcija ir perku. Pries tai buvo dometasis. bet kas liecia forumus tai vieni viena giria, kiti ta pacia peikia ir taip nezinojau kuri aimti, bet kazkodel svarciau tarp kuving ir hurom, kazkaip jos man labiausiai zinomos buvo. Na o kadangi dar akcija pasirodė ir sugundė. Turėsim pamoką šį kartą.

Bet taigi garantija joims ilgam laikui, negi nieko nebegalima padaryti?
Atsakyti
Sveiki.
Noriu pasitarti.. sulčiaspaudei planuojam išleisti apie 600 lt. Kokia sulciaspaude geriaj pirkti, pigesne letaeige ..maciau per interneta akciju visokiu galima gauti.
Ar paprasta centrifugine sulciaspsude su kuria vargo nebus. Viska spaus , nesikimš .. gal ne taip sausai isspaus, gal vitaminu maziau. Bet manau uz 600 galima nupirkti visai nebloga centrifugine
O jau letaeige tik apopraste iseis.
Gal kas girdėjote ar turite šių firmų lėtaeiges sulčiaspaudes? ar patenkinti?

Zelmer
Tristar
Green
Sapir

Ka rekomenduotumet is paprastu? Kokia firma?
I kokius parametrus atkreipti demesi perkant.. galinguma; apsisukimu sk..kokie skaiciukai turetu buti? smile.gif)

Bučiau dekinga.
Uz komentarus.

P.s.

Pagrinde planuoju spausti morkas ir burokelius.
Po stikline kiekviena diena. Plius minus.
Gal dar obuolius. Noriu kad ilgai tarnautu, ir lengvai plautusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 11 kovo 2013 - 10:28
QUOTE(dangerele @ 2013 03 11, 11:23)
Sveiki.
Noriu pasitarti.. sulčiaspaudei planuojam išleisti apie 600 lt. Kokia sulciaspaude geriaj pirkti, pigesne letaeige ..maciau per interneta akciju visokiu galima gauti.

Zelmer

Ka rekomenduotumet is paprastu? Kokia firma?
I kokius parametrus atkreipti demesi perkant.. galinguma; apsisukimu sk..kokie skaiciukai turetu buti? smile.gif)

Bučiau dekinga.
Uz komentarus.

Turiu tą zelmer ir jokių problemų nematau. Tiesa, kokoso ir želmenį nespaudžiau, tai apie tuos nieko negaliu pasakyti. Kopūstą spaudžiant reik karts nuo karto morką įkišti, kad nestrigtų, o šiaip, kitkas be problemų eina. Ir cepelinus jau viriau.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 11, 11:26)
Turiu tą zelmer ir jokių problemų nematau. Tiesa, kokoso ir želmenį nespaudžiau, tai apie tuos nieko negaliu pasakyti. Kopūstą spaudžiant reik karts nuo karto morką įkišti, kad nestrigtų, o šiaip, kitkas be problemų eina. Ir cepelinus jau viriau.

ka manote apie zelmer jei pirkciau iš šio puslspio.
https://m.pigu.lt/#!/product/3292745

O kaip burokai? Tarkuotu juos?
Tikriausiai reiks nemenkai pasmulkinti pries dedant i anga.

P.s.
http://m.kartu.lt/vi...-daugiau-sulciu

Dar sita atrodo neblogai..
http://www.zemakaina...CFUiN3godYjwAhg

Ji galingesne. Bet ar tai gerai ar blogai nezinau smile.gif
Atseit pati issivalo.
Bet man tik nepatinka dizainas. Jau toookia griozdiška.

Ir dar kreipiuosi I VISAS. AR YRA BANDZIUSIU PAPRASTA IR VELIAU PEREJUSIU ANT LETAEIGE SULCIASPAUDES. AR PAMATET SKIRTUMA? KOKIE PLIUSAI MINUSAI...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 11 kovo 2013 - 10:50
QUOTE(dangerele @ 2013 03 11, 10:32)
ka manote apie zelmer jei pirkciau iš šio puslspio.
https://m.pigu.lt/#!/product/3292745

O kaip burokai? Tarkuotu juos?
Tikriausiai reiks nemenkai pasmulkinti pries dedant i anga.

P.s.
http://m.kartu.lt/vi...-daugiau-sulciu

Dar sita atrodo neblogai..
http://www.zemakaina...CFUiN3godYjwAhg

Ji galingesne. Bet ar tai gerai ar blogai nezinau smile.gif
Atseit pati issivalo.
Bet man tik nepatinka dizainas. Jau toookia griozdiška.

man atrodo, kad iš Jūsų išvardintų tik Zelmer ne Kinijoje pagaminta.
Šiaip tai Matstone spaudžia tiek kokosą tiek ir žoleles, nors Zelmer gražesnė.

O ar Jū temą pasiskaitėt? tikrai daugiau sužinotumėte...
Atsakyti