Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

QUOTE(Rytis999 @ 2013 02 25, 12:39)
Gal dar kas galite pasakyti savo nuomone.
Nebezinau kokio gamintojo pirkti.  g.gif
Padekite ax.gif

Jūs neparašėte ką spausite ir kokį kiekį

O apskritai tai amazode.com yra nemažai sulčiaspaudžių ir atsiliepimų apie jas, dar patinka, kad šiame puslapyje http://www.discountj...om/juicers.html nemažai aprašomos sulčiaspaudės ir aišku kažkiek šioje temoje rasite jei perskaitysite.

Aš irgi vis neapsisprendžiu dėl sulčiaspaudės tik tvirtai žinau, kad jei rasčiau Omega horizontalią iki 800 Lt tikrai tokią pirkčiau, o jei ne tai tada Kuvings iki 750 Lt pirkčiau, jei nerasiu tada suksiu galvą dėl Matstone 6in1 ir Zelmer JP 1500 nes kainos geros o kurios man labiau reikia niekaip neapsisprendžiu. Gal kas patars kurios iš paskutinių dviejų tinklelis tvirtesnis, nenorėčiau kas mėnesį keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 25 vasario 2013 - 15:29
Kiek laiko turi "ilsėtis" vertikalios sulčiaspaudės g.gif
Atsakyti
Gerai išstudijavau komentarus užsienyje ir nusprendėm nusipikrti Matstone 6 in 1 (Samson) sulčiaspaudę. Morkas tikrai gražiai "kramto" nereikia labai daug jėgos naudoti, dėl ko labiausiai dvejojau. Pas mane virtuvėje vietos nedaug, bet ir spintelės viršuje visur sukabintos, galiu pasakyti, kad gerai, jog neėmiau vertikalios sulčiaspaudės nes nebūtų buvę kaip ilgesnes daržoves sudėti. Esu labai patenkinta pirkiniu. O dar visi priedai, reikės būtinai išmeginti makaronų priedus, ledų smulkinimą, kavos malimą, mėsos ir bulvių smulkinimą ir t.t. Manau, kad ne be reikalo tiek rinkausi ir išsirinkau realiai optimalų variantą. Be to gamintojo aprašyme matau parašyta, jog varikliui suteikiama 10 metų o kitoms dalims 5 metų garantija. Parašyta, kad be sustojimo naudotis galima 30 minučių, manau tikrai užteks. Dar gerai, kad yra sietelis dedamas ant sulčių konteinerio tai naudojau, kad sultys nebūtų tirštos ir tirkai nebuvo, o tą košelę, kuri liko sietelyje panaudojau arbatai, dabar peršalusi esu tai man kaip tik šilti vitaminai smile.gif Jei kam bus įdomu parašysiu atsiliepimus kai daugiau išmėginsiu.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 02 28, 15:06)
Kiek laiko turi "ilsėtis" vertikalios sulčiaspaudės g.gif

As asmeniskai ( cia mano nuomone) visu horizantaliu nevertinu isskyrus Angel Juicer, ten viskas labai tvirtai padaryta, tik kaip visu horizantaliu minusas sunkiau plaunasi sietelis. Aisku vistiek sprendiams geras isigyti vienokia ar kitokia letaeige sulciaspaude. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi apie sulčiaspaudes. Užsimanėm lėtaeigės, prisiskaitėm forumų, žiūrėjom pristatymus ir galiausiai įsigijome kuvigs lėtaeigę sulčiaspaudę ir galiu pasakyti, kad esu labai nusivylusi... Na gerai spaudžia morką, bet ją reikia pjaustyti, apelsiną, burokėlį, melioną. Bet pvz jei spaudi vynuoges, kviečių daigus, tai beveik neįmanoma, viskas kemšasi, tai kol prispaudi tų sulčiu turi keli kartus ardyti ir valyti tas išspaudas. nuo vynuogių ypatingai. Norėjom ir kokį kopūstą spausti, tai nieko nesigavo. Net obuolius spaudžiant gaunasi ne sultys, o tyrelė. Tai kaip už tokią kainą daikto tikrai labai nusivyliau...
Nors rašo, kad užtenka stiklinės vandens praplovimui, bet visada reikia ardyti ir plauti, nes pradeda rūgti, gali muselių atsirasti.
Tad nežinau kokį kitą rinkčiausi modelį, kokios firmos. Hurom, kuvings manau panašis.
Atsakyti
QUOTE(Rosike @ 2013 03 10, 14:23)
Sveikos, noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi apie sulčiaspaudes.  Užsimanėm lėtaeigės, prisiskaitėm forumų, žiūrėjom pristatymus ir galiausiai įsigijome kuvigs lėtaeigę sulčiaspaudę ir galiu pasakyti, kad esu labai nusivylusi... Na gerai spaudžia morką, bet ją reikia pjaustyti, apelsiną, burokėlį, melioną. Bet pvz jei spaudi vynuoges, kviečių daigus, tai beveik neįmanoma, viskas kemšasi, tai kol prispaudi tų sulčiu turi keli kartus ardyti ir valyti tas išspaudas. nuo vynuogių ypatingai. Norėjom ir kokį kopūstą spausti, tai nieko nesigavo. Net obuolius spaudžiant gaunasi ne sultys, o tyrelė. Tai kaip už tokią kainą daikto tikrai labai nusivyliau...
Nors rašo, kad užtenka stiklinės vandens praplovimui, bet visada reikia ardyti ir plauti, nes pradeda rūgti, gali muselių atsirasti.
Tad nežinau kokį kitą rinkčiausi modelį, kokios firmos. Hurom, kuvings manau panašis.

Kokios firmos ir koki modeli Jus isigijote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosike @ 2013 03 10, 13:23)
Sveikos, noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi apie sulčiaspaudes.  Užsimanėm lėtaeigės, prisiskaitėm forumų, žiūrėjom pristatymus ir galiausiai įsigijome kuvigs lėtaeigę sulčiaspaudę ir galiu pasakyti, kad esu labai nusivylusi... Na gerai spaudžia morką, bet ją reikia pjaustyti, apelsiną, burokėlį, melioną. Bet pvz jei spaudi vynuoges, kviečių daigus, tai beveik neįmanoma, viskas kemšasi, tai kol prispaudi tų sulčiu turi keli kartus ardyti ir valyti tas išspaudas. nuo vynuogių ypatingai. Norėjom ir kokį kopūstą spausti, tai nieko nesigavo. Net obuolius spaudžiant gaunasi ne sultys, o tyrelė. Tai kaip už tokią kainą daikto tikrai labai nusivyliau...
Nors rašo, kad užtenka stiklinės vandens praplovimui, bet visada reikia ardyti ir plauti, nes pradeda rūgti, gali muselių atsirasti.
Tad nežinau kokį kitą rinkčiausi modelį, kokios firmos. Hurom, kuvings manau panašis.


Man cia truputi panasu i antireklama...vien paziurejus i tai,kad tik pries kelias dienas prisijunget? g.gif
Atsakyti
Kad obuoliai spaudžiasi tyrele, tikrai ne sulčiaspaudė kalta schmoll.gif Pavasarį obuoliai praranda sultingumą, juose prisigamina krakmolo, todėl ir spaudžiasi košė smile.gif Bet tai yra ląsteliena, kurios mums labai reikia. Aš dabar maišau apelsinus, obuolius, morkas. P.s. aš turiu Kuving sulčiaspaudę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosike @ 2013 03 10, 13:23)
Sveikos, noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi apie sulčiaspaudes.  Užsimanėm lėtaeigės, prisiskaitėm forumų, žiūrėjom pristatymus ir galiausiai įsigijome kuvigs lėtaeigę sulčiaspaudę ir galiu pasakyti, kad esu labai nusivylusi... Na gerai spaudžia morką, bet ją reikia pjaustyti, apelsiną, burokėlį, melioną. Bet pvz jei spaudi vynuoges, kviečių daigus, tai beveik neįmanoma, viskas kemšasi, tai kol prispaudi tų sulčiu turi keli kartus ardyti ir valyti tas išspaudas. nuo vynuogių ypatingai. Norėjom ir kokį kopūstą spausti, tai nieko nesigavo. Net obuolius spaudžiant gaunasi ne sultys, o tyrelė. Tai kaip už tokią kainą daikto tikrai labai nusivyliau...
Nors rašo, kad užtenka stiklinės vandens praplovimui, bet visada reikia ardyti ir plauti, nes pradeda rūgti, gali muselių atsirasti.
Tad nežinau kokį kitą rinkčiausi modelį, kokios firmos. Hurom, kuvings manau panašis.

Manau, kad sulčiaspaudė brokuota... neturėtų juk taip būti.
Atsakyti
Čia tikrai ne kokia antireklama... Sakau kaip yra. Pirkau kai buvo akcija beta.lt už 999lt KUVINGS SILENT JUICER NS-998 PLUS
Atsakyti
Rosike, tikrai tikiu, ką parašėte. Kai spaudžiau pernokusias spanguoles irgi labai sunkiai sekėsi. Bet reik tokiu atveju po ranka turėt kokį gabalą morkos, kieto moliūgo, kad kas kažkiek laiko pravalyt. Kad plauti nereikia tai tikrai mitas. Praplauti nuo vieno produkto iki kito stikline vandens taip, bet paskui būtinai reikia išrinkti ir išplauti. Ką tik spaudžiau apelsinus, citriną ir imbierą - kuo geriausiai, nors apelsinai tikrai jau minkšti.
Atsakyti
QUOTE(Rosike @ 2013 03 10, 14:23)
Čia tikrai ne kokia antireklama... Sakau kaip yra. Pirkau kai buvo akcija beta.lt už 999lt KUVINGS SILENT JUICER NS-998 PLUS

ar kreipėtės į garantinį?
Atsakyti