Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

QUOTE(Jurgio tetis @ 2013 02 20, 18:01)
Sunku, dabar suprasi kuo tiketi. Aie tas pacias seklytes, vieni is gamintoju aikino, jos su iscentrine sulciaspaude negerai spausti obuolius, nes jie sutarkuoja seklas kurios yra nuodingos o ypac vaikams, bet sakau neaisku  kur cia ta teisybe g.gif

na supratau, reikia tuo pasidomėti smile.gif
Atsakyti
Nu pasiguglinkit. jei skaitot angliskai, tai informacijos, ir pakankamai solidzios,- iki kaklo ir daugiau.
Cia lietuviskai pirma nuoroda kuri iskrenta:
http://www.ekodiena....mingi-zmogui-i/
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2013 02 21, 08:59)
Nu pasiguglinkit. jei skaitot angliskai, tai informacijos, ir pakankamai solidzios,- iki kaklo ir daugiau.
Cia lietuviskai pirma nuoroda kuri iskrenta:
http://www.ekodiena....mingi-zmogui-i/

Na as taip ir manau, jog vysnes spaudziant su letaeigia kauliukai sutraiskomi ir mes tikrai kazkiek pasisaviname kenksmingu medziagu.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 02 20, 17:25)

Žiūrėjau Omega VRT (neprisimenu modelio) pristatymą tai tikrai paminėjo, kad vertikalioje galima mesti vyšnias su kauliukais, o vat horizontalioje Omega 8004 negalima nes gali pažeisti sulčiaspaudę.

Vyšnių su kauliukais spaudimas - tai gera marketinginė priemonė. Gal esate anksčiau matę internete reklamą, kaip su kažkokiu smulkintuvu susmulkinami akmenys? Ar tai reiškia, kad iš tikrųjų galima smulkinti akmenis? Aišku, kad ne. Tai tik būdas atkreipti dėmesį. Vieni žmonės supranta tai kaip triukią, kiti viską priima tiesmukai, o štai reklamos užsakovai pasiekia savo tikslą - apie jų produktą kalba ir diskutuojama. Reklamą visada reikia vertinti kritiškai.
Mano nuomonė šiuo klausimu vienareikšmiška - nekenkite savo sveikatai ir negadinkite įrenginių.
Atsakyti
QUOTE(Rastis @ 2013 02 21, 10:46)
Vyšnių su kauliukais spaudimas - tai gera marketinginė priemonė. Gal esate anksčiau matę internete reklamą, kaip su kažkokiu smulkintuvu susmulkinami akmenys? Ar tai reiškia, kad iš tikrųjų galima smulkinti akmenis? Aišku, kad ne. Tai tik būdas atkreipti dėmesį. Vieni žmonės supranta tai kaip triukią, kiti viską priima tiesmukai, o štai reklamos užsakovai pasiekia savo tikslą - apie jų produktą kalba ir diskutuojama. Reklamą visada reikia vertinti kritiškai.
Mano nuomonė šiuo klausimu vienareikšmiška - nekenkite savo sveikatai ir negadinkite įrenginių.

Teisingai pasakyta.
Atsakyti
Dėl tų kauliukų, aš matot,kitaip įsivaizdavau situaciją doh.gif biggrin.gif Maniau ten jie sveiki iškris pro tą liekanų angelę lotuliukas.gif Paskui pačiai protas nušvito,kad ten gi trinama viskas kaip su girnom ax.gif Açiū už paprotinimus 4u.gif Tiesa, MB labai didelis rügštingumas, kaip suprantu, tikrai ne visos sultys jam tiks, gal yra kaip tik, kokių gydančių mixų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2013 02 21, 13:24)
Dėl tų kauliukų, aš matot,kitaip įsivaizdavau situaciją  doh.gif  biggrin.gif  Maniau ten jie sveiki iškris pro tą liekanų angelę lotuliukas.gif  Paskui pačiai protas nušvito,kad ten gi trinama viskas kaip su girnom ax.gif Açiū už paprotinimus 4u.gif  Tiesa, MB labai didelis rügštingumas, kaip suprantu, tikrai ne visos sultys jam tiks, gal yra kaip tik, kokių gydančių mixų 4u.gif

Žalių bulvių sultys jam labai tiks smile.gif
Jei teisingai pradės maitintis, tai nuo sulčių rūgštis nekils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 02 21, 13:17)
Žalių bulvių sultys jam labai tiks smile.gif
Jei teisingai pradės maitintis, tai nuo sulčių rūgštis nekils  4u.gif

Taip pat morku sultys mazina rukstinguma
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Jam nerviniu pagrindu blush2.gif Darbas toks 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems,
noreciau isigyti letaeige sulciaspaude. Paskaitinejau forume ir nebezinau kokio gamintojo pirkti. Esu uz Huroma. Ar kas spaudziate sultis is nepjaustytu morku, nestringa?
Nezinau ka besirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytis999 @ 2013 02 24, 20:45)
Labas visiems,
noreciau isigyti letaeige sulciaspaude. Paskaitinejau forume ir nebezinau kokio gamintojo pirkti. Esu uz Huroma. Ar kas spaudziate sultis is nepjaustytu morku, nestringa?
Nezinau ka besirinkti g.gif

Storesnė morka nepjaustyta, būna kad ir Kuvingse užstringa. Tai, manau, kad Hurome tikrai strigs.
Atsakyti
Gal dar kas galite pasakyti savo nuomone.
Nebezinau kokio gamintojo pirkti. g.gif
Padekite ax.gif
Atsakyti