Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

Zyle turim, padavimo anga gal ir mažesnė nei kitų, bet net neatkreipiau dėmesio, vistiek nepjaustytas vaisius netelpa. Didžiausias pliusas man - smulkinimo priedas, praktiškai dėl jo ir rinkausi Zylę. O visa kita, manau, labai panašu.
Atsakyti
Turintiems blenderį tas priedas vargu bau ar pravers. smile.gif Blenderį ir išplauti patogiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(!AM @ 2012 11 12, 11:57)
Turintiems blenderį tas priedas vargu bau ar pravers. smile.gif Blenderį ir išplauti patogiau.  ax.gif

turiu blenderi as ir rankini ir ne, bet sulciaspaudes smulkintuvas kitoks, man labiau patinka, o ir plovimas dar ir lengvesnis, tik kelios detales, nes ten kitas virsus uzsistato ir sraigtas VA VIDEO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 12 lapkričio 2012 - 11:12
Smulkinimo priedas greičiau atstoja mėsmalę nei blenderį. "Naminę vegetą'' (morka, salierai, pastarnokas...) seniau maldavome su rankine mėsmale, na labai sunku..... Šiais metais negalėjau atsidžiaugt - smulkintuvas puikiai atliko šį darbą.
Na labai patenkinta kad įsigijau lėtaeigę sulčiaspaudę. Ryte išsispaudžiame sultis, prapilu vandeniu ir palieku. Dukra gryžusi po pamokų vėl išsispaudžia. O sulčiaspaudę išplaunu tik vakare. Užsikiša nuo lipnių vaisių, pvz. šiandien nuo persimono užsikišo, tai jau ploviau ir ryte.
Atsakyti
QUOTE(Ingridska @ 2012 11 12, 14:28)
Smulkinimo priedas greičiau atstoja mėsmalę nei blenderį. "Naminę vegetą'' (morka, salierai, pastarnokas...) seniau maldavome su rankine mėsmale, na labai sunku..... Šiais metais negalėjau atsidžiaugt - smulkintuvas puikiai atliko šį darbą.
Na labai patenkinta kad įsigijau lėtaeigę sulčiaspaudę. Ryte išsispaudžiame sultis, prapilu vandeniu ir palieku. Dukra gryžusi po pamokų vėl išsispaudžia. O sulčiaspaudę išplaunu tik vakare. Užsikiša nuo lipnių vaisių, pvz. šiandien nuo persimono užsikišo, tai jau ploviau ir ryte.

Kuvings priedas turi skirtingai nei zyle du smulkinimo lygius ( dabar Kuvings taip pat akcijuoja smulkintuva komplekte), bet as asmeniskai galiu ir be jo isiversti na aisku kiekvienas ivertina savaip, visi prietaisai turi savu privaluma tik va kad jau tada reikia didelio sendelio visai virtuvinai technikai sutalpinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgio tetis: 12 lapkričio 2012 - 14:34
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 11 12, 15:34)
Kuvings priedas turi skirtingai nei zyle du smulkinimo lygius ( dabar Kuvings taip pat akcijuoja smulkintuva komplekte), bet as asmeniskai galiu ir be jo isiversti na aisku kiekvienas ivertina savaip, visi prietaisai turi savu privaluma tik va kad jau tada reikia didelio sendelio visai virtuvinai technikai sutalpinti  smile.gif

doh.gif paskubėjau įsigyt.... smulkintuvo irgi noriu, nes rankinė mėsmalė jau prašosi poilsio...
Atsakyti
Niekaip negaliu nuspręsti, kurią sulčiaspaudę pirkti: ar Kuvings NS-850 Plus ar Zelmer JP 1500. Ar jos tik galia skiriasi, ar yra kitų esminių skirtumų, dėl kurių verta mokėti 500 Lt daugiau už Kuvings? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo !AM: 12 lapkričio 2012 - 15:37
QUOTE(Ingridska @ 2012 11 12, 15:28)
Ryte išsispaudžiame sultis, prapilu vandeniu ir palieku. Dukra gryžusi po pamokų vėl išsispaudžia. O sulčiaspaudę išplaunu tik vakare.

o galima taip palikti, tik praplovus vandeniu? viduj vis vien nei sietelis, niekas neišsiplauna.
Aš kartą bandžiau taip iki pietų palikti, tai man musyčių kompanija susirinko aplink, (tada jų sezonas buvo) iškart ardžiau ir ploviau.

nors būtų labai patogu, nes vienas sultis geriam ryte, kitas popiet, terlione du kartus ta sulciaspaude plauti.
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2012 11 14, 07:46)
o galima taip palikti, tik praplovus vandeniu? viduj vis vien nei sietelis, niekas neišsiplauna.
Aš  kartą bandžiau taip iki pietų palikti, tai man musyčių kompanija susirinko aplink, (tada jų sezonas buvo) iškart ardžiau ir ploviau.

nors būtų labai patogu, nes vienas sultis geriam ryte, kitas popiet, terlione du kartus ta sulciaspaude plauti.

Cia priklauso kiek ir kokius sulciu buvo spausta.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 11 14, 08:51)
Cia priklauso kiek ir kokius sulciu buvo spausta.

o placiau ar galėtumėt pakomentuoti? tarkim obuoliai ir morkos spausti. Ar yra kazkokie, kurių negalima palikti neplovus?
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2012 11 14, 08:06)
o placiau ar galėtumėt pakomentuoti? tarkim obuoliai ir morkos spausti. Ar yra kazkokie, kurių negalima palikti neplovus?

Cia pagal situacija, jei tikrai nebuvo spausdas labai didelis kiekis tai imanoma kazkiek praplauti, aisku labai svariai niekada neissiplaus ir kaip jus minejote buna toks laikotarpis kai labai aktyvios musytes.
Atsakyti
Popiet spaudžiau apelsinus ryte "praplauta" nuo tų pačių apelsinų sulčiaspaude. Sultys surūgo per pora valandų, nors kitu atveju parą išsilaiko ramiai.
Atsakyti