Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

O aš manau,kad svarbiau ne kas gamina,o kokios detalės sudėtos.
Atsakyti
Prieš kelias savaites nusipirkome taip vadinamąją Zylę. Kol kas labai patenkinta, kiekvieną rytą geriame sultis. O kas labiausiai patiko, tai kad turi smulkinimo priedą. Mes daromės "naminę vegetą", puikiai man sutraiškė morkas, salierus, pastarnokus, porą.
Atsakyti
Pasidalinkit receptais - kokias darot sultis, sriubas ar kitus patiekalus su lėtaeigėm sulčiaspaudėm bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka, perskaiciau visa tema ( visas tris temas ) apie sulciaspaudes. Lieka vienas klausimas: kas blogai, jei pirkciau ne is vietiniu atstovu, o parsisiusciau is gamintoju arpardaveju uz 800-900 Lt tai, kas Lietuvoj 1100-1500 kainuoja? blush2.gif Makaluojuosi tarp Kuvings ir Hurom 4u.gif
Kitas klausimas: jau dvi sulciaspaudes imsim, gal jungsis dar kas ir issimusam nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(asvirginija @ 2012 11 02, 13:00)
Kitas klausimas: jau dvi sulciaspaudes imsim, gal jungsis dar kas ir issimusam nuolaida?

Iš kur ketinat siųstis? Tokia kaina tikriausiai sudomintų ir mane. Jei Hurom - domina modelis be rankenos, jei Kuvings - ne baltas.
Atsakyti
QUOTE(asvirginija @ 2012 11 02, 14:00)
Na ka, perskaiciau visa tema ( visas tris temas ) apie sulciaspaudes. Lieka vienas klausimas: kas blogai, jei pirkciau ne is vietiniu atstovu, o parsisiusciau is gamintoju arpardaveju uz 800-900 Lt tai, kas Lietuvoj 1100-1500 kainuoja? blush2.gif  Makaluojuosi tarp Kuvings ir Hurom  4u.gif

Neparsisiųsite,nes nieko apie tai nežinote. Truputį supažindinsiu. Siunčiantis daugiau nei už 75lt iš ne Europos sąjungos šalių mokėsite muitą, PVM, pirklausomai nuo sumos. Tad bendrai gausis panašiai plius jei iš amerikės, turėsit transformatorių pirkti na ir t.t. Pasidomėkit prieš siunčiantis.
P.S. išsimušti nuolaidą su dviem sulčiaspaudėm sunkiai gausis, korėjiečiam tai lašas.
Atsakyti
Perskaiciau visa foruma api sulciaspaudes ir pagrinde diskusijos eina apei letaeiges, o api centrifugines (PHILIPS 'Avance'-naujo tipo atvirkstiniu sieteliu) praktiskai jokiu atsiliepimu. Pats turiu letaeige ir tuo dziaugiuosi, bet man keista negi niekas nenaudoja PHILIPS HR1871 -800W (PHILIPS HR1869 -700W) Ziurint video pristatymuose jos labai lengvas plovimas ir sulciu 10% daugiau pribega lyginant su geriausiom centrifuginem. Ar tai tiesa, ar tik reklaminis triukas.. Butu malonu sulaukti atsiliepiumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egass @ 2012 11 03, 17:10)
Perskaiciau visa foruma api sulciaspaudes ir pagrinde diskusijos eina apei letaeiges, o api centrifugines (PHILIPS 'Avance'-naujo tipo atvirkstiniu sieteliu) praktiskai jokiu atsiliepimu. Pats turiu letaeige ir tuo dziaugiuosi, bet man keista negi niekas nenaudoja PHILIPS HR1871 -800W (PHILIPS HR1869 -700W)  Ziurint video pristatymuose jos labai lengvas plovimas ir sulciu 10% daugiau pribega  lyginant su geriausiom centrifuginem. Ar tai tiesa, ar tik reklaminis triukas.. Butu malonu sulaukti atsiliepiumu smile.gif
Kazkiek teisybes yra, bet vistiek sultys oksiduojasi ir atsisloksniuoja, zusta enzimai, ir tt.
Atsakyti
Dariau cepelinus su Kuvings, gavosi apgailėtinai... visų pirma tarkis - jaučiasi, kad bulvės sutrupintos o ne sutarkuotos (bet prie to galima priprasti). Kita - man krakmolas labai sunkiai sėdo, liko labai daug drumzlino kartu su sultimis krakmolo, nors laikiau 20 min. gal yra kažkokia gudrybė kaip tą krakmolą nusodinti?
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2012 11 04, 07:57)
Dariau cepelinus su Kuvings, gavosi apgailėtinai... visų pirma tarkis - jaučiasi, kad bulvės sutrupintos o ne sutarkuotos (bet prie to galima priprasti). Kita - man krakmolas labai sunkiai sėdo, liko labai daug drumzlino kartu su sultimis krakmolo, nors laikiau 20 min. gal yra kažkokia gudrybė kaip tą krakmolą nusodinti?

manau nuo bulviu priklauso koks ir kiek krakmolo.Nesvarbu su kuo tarkuota.
Atsakyti
Jau mėnesiukas kaip turime lėtaeigę sulciaspaudę (kuvings). verta kiekvieno cento (kainavo apie 1300). sultys labai skanios. pamidorų sultys ypatingai, nes labai jas mėgstam.
mano mažius sultis geria kiekvieną dieną, o dabar, kai orai atšalo įmetu ir česnako skiltelę (arba imbiero). tik reikia atsargiai. skiltelė česnako iš daržo ir iš prekybos centro labai skirasi smile.gif iš daržo reikia dėti tik 1/3 skiltelės, nes gaunasi labai aštru. beje radau internete sulčiaspaudžių palyginimą (rodomos Kuvings, Hurom (? nesu tikra) ir Stollar greitaeigė). gal kam padės apsispręsti.
Atsakyti
Kas turite lėtaeigę Bauer sulčiaspaudę? Kokie privalūmai ir trūkumai prieš kitas lėtaeiges?
Atsakyti