Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

Ryt irgi imsiu zelmer nes kolkas nei vieno blogo atsiliepimo negirdėjau. Jei kas naudojant blogo nutiks pasipasakosiu:)
Atsakyti
QUOTE(beatricius @ 2012 08 12, 09:40)
Ryt irgi  imsiu zelmer nes kolkas nei vieno blogo atsiliepimo negirdėjau. Jei kas naudojant blogo nutiks pasipasakosiu:)

Zelmer yra pigiausi is letaegiu, bet tikrai ne pati geriausia. Skirtumas nuo galingesnes letaeiges ir kur suteikia ilgesne garantija pvz kaip kuvings nera didelis atnaujinta modeli per akcija galima nupirkti uz 1000 plius jam rugsejo pradzioj bus galima atskirai isigyti smulkintuva mesmale kur bus galima ne tik gaminti uztepeles, bet reguliodami smulkinimo lygi galima malti mesa ir tt. Jo kaina bus apie 100lt.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 12, 14:09)
Zelmer yra pigiausi is letaegiu, bet tikrai ne pati geriausia. Skirtumas nuo galingesnes letaeiges ir kur suteikia ilgesne garantija pvz kaip kuvings nera didelis  atnaujinta modeli per akcija galima nupirkti uz 1000 plius jam rugsejo pradzioj bus galima atskirai isigyti smulkintuva mesmale kur bus galima ne tik gaminti uztepeles,  bet reguliodami smulkinimo lygi galima malti mesa  ir tt. Jo kaina bus apie 100lt.

O jau Kuvings pati geriausia lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kuo ta ZELMER bloga? Garantija jai duoda 2 metus jai per tiek laiko nesuluš reiškia ir toliau laikys. O kad negalinga tai gerai mažiau už elektrą mokėsiu, o morkytes mačiau per video traiško be problemųbiggrin.gif O su sulčiaspaude mėsos malti kažkaip nesinorėtu:D kažkaip keistai man atrodytų kai kokį lašinį ji traiško:D

Šitas video mane įtikino jog kuwings geriau vengti http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(beatricius @ 2012 08 12, 22:41)
Šitas video mane įtikino jog kuwings geriau vengti http://www.youtube.c...feature=related

Sitas video jau senas ir po to jau upgreidai buvo padaryti bent trys. Aisku teise rinktis. Ir palyginti gyvai o neziurint rezultatus per filmukus. Visumoj geras apsisprendimas jog perkate letaeige.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 13, 05:36)
Sitas video jau senas ir po to jau upgreidai buvo padaryti bent trys. Aisku teise rinktis. Ir palyginti gyvai o neziurint rezultatus per filmukus. Visumoj geras apsisprendimas jog perkate letaeige.

O kas garantuos, kad jai nereikia dar kokių 5 patobulinimų g.gif
Įtariu iki anų trijų Kuvings vis tiek buvo pati geriausia lotuliukas.gif
Kaip ir su kaina: pirmos temos viduryje ji buvo labai verta 1300 lt. dabar 1000 lt. Suprantu, kaip groja, taip ir šokti tenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 08 13, 09:25)
O kas garantuos, kad jai nereikia dar kokių 5 patobulinimų  g.gif
Įtariu iki anų trijų Kuvings vis tiek buvo pati geriausia  lotuliukas.gif
Kaip ir su kaina: pirmos temos viduryje ji buvo labai verta 1300 lt. dabar 1000 lt. Suprantu, kaip groja, taip ir šokti tenka  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2012 08 13, 08:54)

Technikoj nebuna tobulo daikto, garantis procentas kuvings siekia apie 2% tai yra normalu, bet kiekvienas gamintojas siekia aukstesniu rezultatu. 1200-1300 kainuoja ir dabar, kaip minejau buna kas ketvirti akcija dvieju dienu kai galima nupirkti pigiau. Prisiminkim Zemler oem modeli (Coway Bauer ir kitais pavadinimais) kuris buvo pries sita tai griztamumas i garantija buvo labai didelis.Paskutinis ju modelis turi maziau problemu. Kaip zinote sita Zemler, Coway gamina Hurom gamykla, bet pvz. Moulinex nesirinko sito oem modelio o gaminasi is Huromo modeliuku, klausimas kodel tokia didele kompanija nenorejo sito pigesnio varianto?
Zemler manau kainos ir kokybes skirtumas yra optimalus, skaudu budavo ziureti kai Bauer dar pries gera pusmeti situs modelius pardavinejo uz 1400 nors visur jis kainuodavo iki 200 eu.
Mano nuomone jusu pasirinkimas yra geras ir pajusite skirtuma nuo iprastos centrifugines sulciaspaudes.
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2012 08 13, 08:25)
O kas garantuos, kad jai nereikia dar kokių 5 patobulinimų  g.gif
Įtariu iki anų trijų Kuvings vis tiek buvo pati geriausia  lotuliukas.gif
Kaip ir su kaina: pirmos temos viduryje ji buvo labai verta 1300 lt. dabar 1000 lt. Suprantu, kaip groja, taip ir šokti tenka  doh.gif

Nepastebejau speedy , kad as atsakyma jums rasau, nes mes apie situs dalykus jau buvome diskutave, pasikartojau.
Papildyta:
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 13, 03:36)

Sitom sulciaspaudem seniai prekiauja Topas, Ogmina ir jau Avitela, jei butu garantinis griztamumas paprasciausiai jie atsisakytu prekiauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgio tetis: 13 rugpjūčio 2012 - 09:18
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 08 13, 10:23)
Technikoj nebuna tobulo daikto, garantis procentas kuvings siekia apie 2% tai yra normalu, bet kiekvienas gamintojas siekia aukstesniu rezultatu. 1200-1300 kainuoja ir dabar, kaip minejau buna kas ketvirti akcija dvieju dienu kai galima nupirkti pigiau.

oficialus atstvovas lietuvoje Kuving - www.sveikossultys.lt, bet jie nesuteikia 10 metu garantijos varikliui, kaip jus minejot, kad dabar suteikia tiek, ir kada ir pas ka tos akcijos bus, prasau apsviesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreeelyte @ 2012 08 13, 13:24)
jie nesuteikia 10 metu garantijos varikliui, kaip jus minejot, kad dabar suteikia tiek, ir kada ir pas ka tos akcijos bus, prasau apsviesti 4u.gif

Varikliui su 10 metu garantija planuojama paleisti nuo rugsejo men.
Atsakyti
Mes ilgai svarstėm, kokią sulčiaspaudę pirkti, skaitėme forumus. Daugiausia teigiamų atsiliepimų radau apie Stolar. Įsigijome. Man ji geriausia thumbup.gif Titaniniai peiliukai, 5 metų garantija, didelė anga vaisiam ir daržovėms, vidutinis obuolys laisvai telpa, nereikia pjaustyti, 2 greičiai, patogus valymas thumbup.gif Stolar sulčiaspaudžių yra nemažai modelių, mūsų nėra pat pigiausias, mokėjome apie 700 Lt, bet aš esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2012 08 13, 13:56)
Mes ilgai svarstėm, kokią sulčiaspaudę pirkti, skaitėme forumus. Daugiausia teigiamų atsiliepimų radau apie Stolar. Įsigijome. Man ji geriausia thumbup.gif  Titaniniai peiliukai, 5 metų garantija, didelė anga vaisiam ir daržovėms, vidutinis obuolys laisvai telpa, nereikia pjaustyti, 2 greičiai, patogus valymas thumbup.gif Stolar sulčiaspaudžių yra nemažai modelių, mūsų nėra pat pigiausias, mokėjome apie 700 Lt, bet aš esu labai patenkinta wub.gif

Stolar is centrifuginiu viena is lyderiu, bet sultys skiraisi ispaustos su letaeige ir bet kokia gera centrifugine.
Atsakyti