Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

QUOTE(libaja @ 2012 10 14, 08:38)
Mane tai dar sudomino Kuvingso instrukcijoje rastas maisto smulkinimo priedas, įsigyjamas atskirai. Kažkaip nei filmukuose, nei forume apie jį neteko girdėt. Įsivaizduoju, kad tai galėtų būti kažkas panašaus kaip Zyle'je.

Taip tas priedas analogiškas zylės, tik prie kuvingso reikia pirkti papildomai už 100 Lt., bet jei namuose yra nors vienas virtuvinis kombainas arba blenderis, tai manau, kad tas priedas realiai nelabai naudingas.
Atsakyti
QUOTE(Sailentas @ 2012 10 14, 11:47)
Taip tas priedas analogiškas zylės, tik prie kuvingso reikia pirkti papildomai už 100 Lt., bet jei namuose yra nors vienas virtuvinis kombainas arba blenderis, tai manau, kad tas priedas realiai nelabai naudingas.

Va būtent, kad nėra. Manau, laikui bėgant atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2012 10 08, 17:29)
Tikrai labai paprastai issiardo.

O man atradimas,kad cepelinams tarkio spausti nereikia rankytemis.Nes vien tik del to cepelinus gamindavo mano vyriskis.Ir laiko susitaupo ir vargt nereikia  thumbup.gif

Sveiki.
Šiandien viriau cepelinus , naudodama Kuvings sulčiaspaudę. Visiška nesėkmė- puode liko tik mėsos kukuliai. Ar kas nors virė cepelinus? Pirmą kartą gyvenime cepelinai neišėjo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasla @ 2012 10 21, 17:01)
Sveiki.
Šiandien viriau cepelinus , naudodama Kuvings sulčiaspaudę. Visiška nesėkmė- puode liko tik mėsos kukuliai. Ar kas nors virė cepelinus?  Pirmą kartą gyvenime cepelinai neišėjo schmoll.gif

Teks atsiprašyti tarkos lotuliukas.gif
Ar Jums neatrodo, kad kiekvienas daiktas turi savo paskirtį g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 21, 15:04)
Teks atsiprašyti tarkos  lotuliukas.gif
Ar Jums neatrodo, kad kiekvienas daiktas turi savo paskirtį  g.gif

Visada norisi lengviau. Tuo labiau, kad ir puslapiuose skaičiau, kaip sėkmingai panaudojama sulčiaspaudė darant cepelinus.
Atsakyti
QUOTE(Rasla @ 2012 10 21, 16:01)
Šiandien viriau cepelinus , naudodama Kuvings sulčiaspaudę. Visiška nesėkmė- puode liko tik mėsos kukuliai. Ar kas nors virė cepelinus?  Pirmą kartą gyvenime cepelinai neišėjo schmoll.gif

Gali būti kaltos ir bulvės. Pernai teko tokių prisipirkti, tai net ir bulvinius blynus kepant tekdavo krakmolo pridėti, kad nebyrėtų, o apie cepelinus net nekalbu.
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2012 10 21, 15:57)
Gali būti kaltos ir bulvės. Pernai teko tokių prisipirkti, tai net ir bulvinius blynus kepant tekdavo krakmolo pridėti, kad nebyrėtų, o apie cepelinus net nekalbu.

Bulvės mūsų pačių augintos, jau iš jų dariau cepelinus įprastiniu būdu,problemų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Rasla @ 2012 10 21, 15:01)
Sveiki.

Aš dar cepelinų nebandžiau,bet bulviniai blynai tokie įdomūs buvo,ir skonis ir konsistencija..tokie birūs g.gif turbūt ta sulčiaspaudė nepalieka nei lašiuko sulčių pačiuose tarkiuose,o po to į juos jau neprisigeria, kad ir dapilant skysčio ir krakmolo..kažkaip ten viskas atskirai g.gif kelis kartus bandžiau,skirtingom bulvių veislėm,vistiek tas pats g.gif
Galvojau bulviatarkę išnešt į rūsį,bet turbūt teks"atsiprašyt" biggrin.gif
Prie progos pabandysiu cepelinus ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 21 spalio 2012 - 17:22
Gaminau ne cepelinus, o lazankes. Tokie virti blynukai, tik be mėsos. Sutarkavau, supyliau nusistovėjusį krakmolą, įbėriau saują manų ir pakelį varškės (lygiai kaip ir cepelinų tarkius darant) ir viskas buvo super. Man šiaip tarkiai net per minkšti pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Rasla @ 2012 10 21, 16:08)
Bulvės mūsų pačių augintos, jau iš jų dariau cepelinus įprastiniu būdu,problemų nebuvo.

Mama dare su Kuvings gavosi puikus. Nezinau dejo krakmolo ar ne. Reiks paklausti. Tik labai dziaugiesi, kad netamsejo tarkiai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 10 21, 21:33)
Mama dare su Kuvings gavosi puikus. Nezinau dejo krakmolo ar ne. Reiks paklausti. Tik labai dziaugiesi, kad netamsejo tarkiai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir likusios sultys stovėjo dar kelias valandas pas mane ir išpyliau visiškai šviesias.
Atsakyti
QUOTE(Rasla @ 2012 10 21, 15:01)
Sveiki.

Kaip jau rasiau ,man cepelinai pavyko puikiai.Sudejau nusistovejusi krakmola,ir siektiek virtu bulviu.Papildomai jokio krakmolo,tik kas nusistovejo sultyse.
Atsakyti