Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 3

Na kagi ir aš įsigijau sulčiaspaudę . Kuving 850,sidabrinę..derinau prie interjero biggrin.gif (už ją labai dėkinga vienam šauniam vyrukui 4u.gif )
Tai va prisispaudėm 20ltr.kibirą pomidorų sulčių,(per visą spaudimą buvo 1 kartą užsikišę iki plovimo,nes niekaip nepramušė nei su obuoliu ,nei rev.)po to dar truputį pabandėm greifrutų su obuoliais(čia po stiklinę greitam suvartojimui biggrin.gif )
Prieš tai buvome iš draugų pasiskolinę Hurom tai nebuvo nei karto užsikišę,nors spaudėm 2 kibirus pomidorų(bet draugai sakė ,kad ir jiems kartais užsikiša..paprasčiausiai mums ejosi gerai ax.gif )
Kitą dieną spaudžiau aviečių sultis (po to kad nereiktų plaut ir pravalytų įmečiau keletą obuolių..išvalė beveik puikiai)ir pabandžiau bulves bulviniams blynams..
Viskas thumbup.gif tikrai nesigailiu kad pirkom,bulviatarkė dabar eis į" pensiją"
Lyginant abi sulčiaspaudes nematau jokių skirtumų g.gif Kuving gal dizainas gražesnis..ir gal šiek tiek garsiau veikia,bet spaudžia taip pat gerai smile.gif
Atsakyti
O kuri patvaresne ar galingesnė Bauer ar Zyle?
Atsakyti
nusipirkau Bauer ir man liuks, cepelinams labai gerai bulves spaudzia ir sultys normalios gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 09 25, 19:27)
nusipirkau Bauer ir man liuks, cepelinams labai gerai bulves spaudzia ir sultys normalios gaunas smile.gif

Aš tau Hurrom turiu, o iš bulvių išspaudu kepu bulvinius blynus. Cepelinų nebandžiau, kaži nesigautų tokie pasišiaušę nes tarkiai tai tokie kaip su bulvių tarkavimo mašina
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 09 25, 18:28)
Aš tau Hurrom turiu, o iš bulvių išspaudu kepu bulvinius blynus. Cepelinų nebandžiau, kaži nesigautų tokie pasišiaušę nes tarkiai tai tokie kaip su bulvių tarkavimo mašina

Su kuvings yra isbandyta tai cepelinai super, kiek girdejau su Huromu taip pat gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 09 25, 20:26)
Su kuvings yra isbandyta tai cepelinai super, kiek girdejau su Huromu taip pat gaunasi.

Išbandysim tada bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

turiu tokį klausimą, gal kas turi Clatroniic AE 3150? Clatronic ir nenaudoja arba sugedusi? tėvams nupirkom, bet per neapdairumą traukiant iš dėžės ji sulūžo doh.gif t.y. traukė tėtis galvodamas,kad ten rankenėle ir visas viršutinis plastikas išsmuko ir sudūžo..... į garantinį neneši, bet kažką daryt reikia.. nebežinau kur rasti pirkti tik dalį ar bent jau neveikiančią..
Atsakyti
http://pigu.lt/buiti...ai_verta_tureti
Atsakyti
Įdomu, kada vėl nusimato Kuvings'o akcija po 999?
Atsakyti
QUOTE(wilkenas @ 2012 09 28, 10:10)
Įdomu, kada vėl nusimato Kuvings'o akcija po 999?

sveiki,

tai nereik laukti jokios akcijos. Penktadieni Oze maciau uz 999 LT Kuvings .
Buitines tech. parduotuve po kino teatru ,neatsimenu pavadinimo
Atsakyti
KUVINGS kaina 999 lt.

tik žiūriu kad nėra prierašo PLUS, ar čia tas pats modelis ar senesnis?

P.S. pasiskambinau pati į parduotuvę, tiesiog nedarašyta, ant dėžučių tas pats modelis su prierašu PLUS smile.gif)) ir turi tiek Avitela parduotuvės, tiek internetinė Avitelos prekyba už akcijinę kainą smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUCA: 03 spalio 2012 - 11:04
QUOTE(PUCA @ 2012 10 03, 10:57)
KUVINGS kaina 999 lt.

tik žiūriu kad nėra prierašo PLUS, ar čia tas pats modelis ar senesnis?

P.S. pasiskambinau pati į parduotuvę, tiesiog nedarašyta, ant dėžučių tas pats modelis su prierašu PLUS smile.gif)) ir turi tiek Avitela parduotuvės, tiek internetinė Avitelos prekyba už akcijinę kainą smile.gif)

Taip cia Plus modelis
Atsakyti