Įkraunama...
Įkraunama...

Mezginiai ir nėriniai vaikams ir suaugusiems-3

Aplankiau tavo kepuriukų pasaulį thumbup.gif
Atsakyti
Aruna ,malonu cia susitikti thumbup.gif

Naujas uzsakymas-silta berete ziemai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2012 09 22, 20:19)
Rasa, graži galva thumbup.gif  laugh.gif  flirt.gif  flirt.gif

tongue.gif biggrin.gif
Man darbeliai daug gražesni, kai Rasa pati juos demonstruoja. Ta netikra galva schmoll.gif schmoll.gif

Rasa, ar man tiktų ta laisva beretė? kaip galvoji?
Atsakyti
Jolete ,manau,kad geriausias budas tai suzinoti-pasimatuoti mirksiukas.gif Per artimiausia meet'a ar bet kuria kita diena,kai tau patogu.
Atsakyti
Man gražu kai su tokiom beretkom matau pasipuošusias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 11 19, 20:31)
Jolete ,manau,kad geriausias budas tai suzinoti-pasimatuoti mirksiukas.gif Per artimiausia meet'a ar bet kuria kita diena,kai tau patogu.

Sutarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika,noriu sužinoti berečių kainas suaugusiai galvai smile.gif pvz.: tos laisvos rudos ir violetinės paskutinės wub.gif Ačiū wub.gif
Atsakyti
BeVi ,malonu matyti smile.gif Atsakiau i az.
Atsakyti
Naujas komplektukas-uzsakymas.Is 100% kasmyrines vilneles,siulas dvigubas.
Labai gera kepurytes forma thumbup.gif -reikes sau tokia irgi nusimegzti biggrin.gif Visas komlektas man atrodo labai elegantiskas wub.gif

user posted imageuser posted image

user posted image

Tikroji spalva-pirmoje foto.

Atsakyti
uauuuuuUAAAAAAAAAAAAUUUUU...labai labai grazu..tos stilizuotos rozytes/kriauklytes /gelytes-labai puosia wub.gif ..... bigsmile.gif ...(o jau suknutes jusu-beprotiskai grazios blush2.gif ...)
Atsakyti
Ziuriu i nuostabius darbelius ir vel gundausi smile.gif Jau ne karta uzsisakinejau cia ir zinau, jog darbelis butu super kokybiskai ir kruopsciai atliktas wub.gif
Atsakyti
tikli,Otra ,aciu uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti