Rasa, jūsų mezginiai išties nuostabūs ir stilingi. Esate tikra auksarankė !!! Beje, aš irgi siūlų iš rankų nepaleidžiu. Noriu paklausti, ar dalinatės raštų schemomis?
sarafanas nerealus, darbelio kiek čia daug
Sarafanas nuostabus
Ačiū visoms
Žinoma,dalinuosi,jei tik schemos egzistuoja,nes daugumą mezginių mezgu nesinaudodama aprašymais,kartais imu tik kokius fragmentus.Jei kas domina,prašom į až
QUOTE(korespond @ 2014 02 28, 17:54)
Rasa, jūsų mezginiai išties nuostabūs ir stilingi. Esate tikra auksarankė !!! Beje, aš irgi siūlų iš rankų nepaleidžiu. Noriu paklausti, ar dalinatės raštų schemomis?
Žinoma,dalinuosi,jei tik schemos egzistuoja,nes daugumą mezginių mezgu nesinaudodama aprašymais,kartais imu tik kokius fragmentus.Jei kas domina,prašom į až
QUOTE(rasa32 @ 2014 03 01, 15:16)
Ačiū visoms
Va va, aš irgi mėgstu pati prichimičinti, tai tos schemos nelabai ir atitinka tai, ką padarai
NUOSTABUS sarafanas
As jau ruosiu dukryte vasarai
o jau suknytės grožis
Labai gražiai bus papuošta dukrytė
Nuostabi suknutė
QUOTE(rasa32 @ 2014 04 14, 20:37)
As jau ruosiu dukryte vasarai
WOW Superine suknute man tai labai labai
Aciu visoms dukryte irgi laiminga