Labas rytas o aš vakar lakavau su HG just in case tomorrow never comes... nu žinokit, kai iš pat pradžių ji man buvo tai dabar nebemyliu aš jos, kažkaip sunkiai tepasi.
Klausimukas profėm viena mergaitė buvo darytis lakavimo kažkur pas manikiūrininkę ir ta jai pasakius, kad ne daugiau trijų kartų galima lakuotis. Kaip iš tikro? Ką jums kursuose sako? Kažkaip keista pasirodė. Juolab pati jei tokį darbą daro, tai, atrodo, norisi, kad klientės dažniau ir daugiau ateitų.
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 09:02)
Labas rytas o aš vakar lakavau su HG just in case tomorrow never comes... nu žinokit, kai iš pat pradžių ji man buvo tai dabar nebemyliu aš jos, kažkaip sunkiai tepasi.
Klausimukas profėm viena mergaitė buvo darytis lakavimo kažkur pas manikiūrininkę ir ta jai pasakius, kad ne daugiau trijų kartų galima lakuotis. Kaip iš tikro? Ką jums kursuose sako? Kažkaip keista pasirodė. Juolab pati jei tokį darbą daro, tai, atrodo, norisi, kad klientės dažniau ir daugiau ateitų.
Nu pirma karta girdziu toki patarima o kokie argumentai, kad tik tris kartus galima?
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 08:02)
Ateina ir pas mane su tokiom žiniom tipo nagas sauseja, nuo nuemimo silpneja.
Aš visada motyvuoju tuo, kad pati su ilgalaikiu pusantrų metu, ir nei jie silpni nei dar kazkas... Be to, jei duosi savo nagus tvarkyti zmogui ismananciam ką daro ir su geromis priemonėmis, Nagai ir toliau bus sveiki
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 08:28)
Nesigasdink su visais lakais galima graziai lakuoti - kai dryzuojasi, tepi daugiau plonu sluoksniu, kai traukiasi - fiksuoti po viena pirsta bedavojuos todel, kad visa tai uzima laiko, o su kitom firmom zymiai paprasciau pasiekti gera rezultata
tikiu, kad su visais galima graziai lakuot. tik perprasti reikia, ka ir kaip daryti. jus jau su patirtim esat, dirbat su tais dalykais, tai jau visus niuansus zinot. o as gi profane dar visiska.... pirma karta bandysiu pati lakuoti, tai sakau gal kokia "paprastesne" spalva reikejo pasirinkti, kuri lengvaiu tepasi, kad paskui noras neatsoktu bevargstant....
o kokie lakai geriau dengiasi? ibd skaiciau, kad giriat. o kas dar?
kaip su Perfect Nails?
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 09:02)
viena mergaitė buvo darytis lakavimo kažkur pas manikiūrininkę ir ta jai pasakius, kad ne daugiau trijų kartų galima lakuotis. Kaip iš tikro? Ką jums kursuose sako? Kažkaip keista pasirodė. Juolab pati jei tokį darbą daro, tai, atrodo, norisi, kad klientės dažniau ir daugiau ateitų.
mano manikiurininke tai sake, kad tas ilgalaikis lakas kenkimo prasme toks pat kaip ir iprastas lakas. reikia tik tinkamai viska daryti ir tiek
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 09:36)
Nu pirma karta girdziu toki patarima o kokie argumentai, kad tik tris kartus galima?
o čia be argumentų... tiesą sakant net nežinau, ar ta mergaitė domėjosi, kodėl tik tiek...
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 09, 09:53)
Ateina ir pas mane su tokiom žiniom tipo nagas sauseja, nuo nuemimo silpneja.
Aš visada motyvuoju tuo, kad pati su ilgalaikiu pusantrų metu, ir nei jie silpni nei dar kazkas... Be to, jei duosi savo nagus tvarkyti zmogui ismananciam ką daro ir su geromis priemonėmis, Nagai ir toliau bus sveiki
aš tuo irgi motyvavau kaip tik buvau nusiėmus, ir sakau gali apžiūrėt mano nagus, kaip jie atrodo. Ir pasakiau, kad čia kaži koks išmislas, nes jei gerai padaryta, tai nagui tikrai nekenkia.
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 09, 12:15)
tikiu, kad su visais galima graziai lakuot. tik perprasti reikia, ka ir kaip daryti. jus jau su patirtim esat, dirbat su tais dalykais, tai jau visus niuansus zinot. o as gi profane dar visiska.... pirma karta bandysiu pati lakuoti, tai sakau gal kokia "paprastesne" spalva reikejo pasirinkti, kuri lengvaiu tepasi, kad paskui noras neatsoktu bevargstant....
kaip su Perfect Nails?
mano manikiurininke tai sake, kad tas ilgalaikis lakas kenkimo prasme toks pat kaip ir iprastas lakas. reikia tik tinkamai viska daryti ir tiek
kaip su Perfect Nails?
Aš pati dirbu su HG, IBD ir CND, tai HG pagal lakavimą - sudėtingiausia
O savo klientėms, kai paklausia, ar kenkia šis lakas, sakau - kad negydo, tai tikrai o kenkt irgi nekenkia, nebent pas kokią prastą manikiūristę papulsit ir šiaušdama persistengs, o daugiausiai žalos pasidaro pačios klientės, laupydamos atšokusius galiukus. Žodžiu, nagai liks tokie, kokie ir buvo
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 09, 12:15)
pirma karta bandysiu pati lakuoti, tai sakau gal kokia "paprastesne" spalva reikejo pasirinkti, kuri lengvaiu tepasi, kad paskui noras neatsoktu bevargstant....
Aš irgi dar vos keletą kartų savarankiškai atlikau šią procedūrą, tai mano patarimas būtų toks - pirmą kartą lakuok su šviesia spalva, nes ryškia spalva sunkiau gražiai padengti nagą prie odelių ir šoneliuose, išdavikiškai matosi kiekviena klaidelė
QUOTE(donatiki @ 2012 08 09, 13:39)
Nu labai graži Įdomu, ar būtų atitikmuo iš kitų firmų, nes su PN negaliu morališkai persilaužti, kad lakuočiau Kažkas su galva man negerai
Kas keisčiausia, mano klientės jau pradėjo mestis į tamsias spalvas - per anksti ruduo atėjo
Lurta, gal galėtumėt įmesti HG Just inc case... realią foto ?
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 13:34)
Aš pati dirbu su HG, IBD ir CND, tai HG pagal lakavimą - sudėtingiausia
QUOTE(Ciuple @ 2012 08 09, 15:07)
Aš irgi dar vos keletą kartų savarankiškai atlikau šią procedūrą, tai mano patarimas būtų toks - pirmą kartą lakuok su šviesia spalva, nes ryškia spalva sunkiau gražiai padengti nagą prie odelių ir šoneliuose
aciu
na va, teks dar kitos firmos kokia sviesesne spalvyte pirkti. kad paskui nedingtu noras paciai lakuotis, jei vdrug sunkiai seksis....
oj dar itariu bus man strioko, kai visos priemones atkeliaus ir pati pabandysiu
QUOTE(donatiki @ 2012 08 09, 12:39)
Sveikos
atejau pasidziaugti su spalvyte, PN 11.4. Nu man ji tobula ant naguciu
atejau pasidziaugti su spalvyte, PN 11.4. Nu man ji tobula ant naguciu
Uijjjj, koks grožis - ir lakiukas, ir nagai
Papildyta:
QUOTE(Ciuple @ 2012 08 09, 14:07)
Aš irgi dar vos keletą kartų savarankiškai atlikau šią procedūrą, tai mano patarimas būtų toks - pirmą kartą lakuok su šviesia spalva, nes ryškia spalva sunkiau gražiai padengti nagą prie odelių ir šoneliuose, išdavikiškai matosi kiekviena klaidelė
Aš drįsčiau pasiginčyti pirmą kartą su raudona lakavausi ir viskas kuo puikiausiai aišku, aš beveik visąlaik raudonai lakuodavau ir paprastu laku
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 15:11)
Nu labai graži Įdomu, ar būtų atitikmuo iš kitų firmų, nes su PN negaliu morališkai persilaužti, kad lakuočiau Kažkas su galva man negerai
o kuo tas PN toks baisus?
kaip suprantu cia Perfect Nails? ar kt?
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 15:17)
Aš drįsčiau pasiginčyti pirmą kartą su raudona lakavausi ir viskas kuo puikiausiai aišku, aš beveik visąlaik raudonai lakuodavau ir paprastu laku
as irgi raudonu nagu fanatike
tas paprastas lakas tai lengvai dengiasi, bet paskaiciau, kad sioj srity dirbancios merginos raso, jog HG sunkiau dengiasi, tai truputi sustriokavau drebes rankos, tai numaliavosiu viska aplink