Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Labas rytas 4u.gif o aš vakar lakavau su HG just in case tomorrow never comes... nu žinokit, kai iš pat pradžių ji man buvo wub.gif tai dabar nebemyliu aš jos, kažkaip sunkiai tepasi.
Klausimukas profėm biggrin.gif viena mergaitė buvo darytis lakavimo kažkur pas manikiūrininkę ir ta jai pasakius, kad ne daugiau trijų kartų galima lakuotis. Kaip iš tikro? Ką jums kursuose sako? Kažkaip keista pasirodė. Juolab pati jei tokį darbą daro, tai, atrodo, norisi, kad klientės dažniau ir daugiau ateitų.
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 09:02)
Labas rytas  4u.gif o aš vakar lakavau su HG just in case tomorrow never comes... nu žinokit, kai iš pat pradžių ji man buvo  wub.gif tai dabar nebemyliu aš jos, kažkaip sunkiai tepasi.
Klausimukas profėm  biggrin.gif viena mergaitė buvo darytis lakavimo kažkur pas manikiūrininkę ir ta jai pasakius, kad ne daugiau trijų kartų galima lakuotis. Kaip iš tikro? Ką jums kursuose sako? Kažkaip keista pasirodė. Juolab pati jei tokį darbą daro, tai, atrodo, norisi, kad klientės dažniau ir daugiau ateitų.

Nu pirma karta girdziu toki patarima blink.gif o kokie argumentai, kad tik tris kartus galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 08:02)
Labas rytas  4u.gif o aš vakar lakavau su HG just in case tomorrow never comes... nu žinokit, kai iš pat pradžių ji man buvo  wub.gif tai dabar nebemyliu aš jos, kažkaip sunkiai tepasi.
Klausimukas profėm  biggrin.gif viena mergaitė buvo darytis lakavimo kažkur pas manikiūrininkę ir ta jai pasakius, kad ne daugiau trijų kartų galima lakuotis. Kaip iš tikro? Ką jums kursuose sako? Kažkaip keista pasirodė. Juolab pati jei tokį darbą daro, tai, atrodo, norisi, kad klientės dažniau ir daugiau ateitų.

Ateina ir pas mane su tokiom žiniom doh.gif tipo nagas sauseja, nuo nuemimo silpneja.
Aš visada motyvuoju tuo, kad pati su ilgalaikiu pusantrų metu, ir nei jie silpni nei dar kazkas... Be to, jei duosi savo nagus tvarkyti zmogui ismananciam ką daro ir su geromis priemonėmis, Nagai ir toliau bus sveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 08:28)
Nesigasdink blush2.gif  su visais lakais galima graziai lakuoti - kai dryzuojasi, tepi daugiau plonu sluoksniu, kai traukiasi - fiksuoti po viena pirsta ax.gif bedavojuos todel, kad visa tai uzima laiko, o su kitom firmom zymiai paprasciau pasiekti gera rezultata blush2.gif

tikiu, kad su visais galima graziai lakuot. tik perprasti reikia, ka ir kaip daryti. jus jau su patirtim esat, dirbat su tais dalykais, tai jau visus niuansus zinot. o as gi profane dar visiska.... pirma karta bandysiu pati lakuoti, tai sakau gal kokia "paprastesne" spalva reikejo pasirinkti, kuri lengvaiu tepasi, kad paskui noras neatsoktu bevargstant.... biggrin.gif

o kokie lakai geriau dengiasi? ibd skaiciau, kad giriat. o kas dar?
kaip su Perfect Nails?

QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 09:02)
viena mergaitė buvo darytis lakavimo kažkur pas manikiūrininkę ir ta jai pasakius, kad ne daugiau trijų kartų galima lakuotis. Kaip iš tikro? Ką jums kursuose sako? Kažkaip keista pasirodė. Juolab pati jei tokį darbą daro, tai, atrodo, norisi, kad klientės dažniau ir daugiau ateitų.

mano manikiurininke tai sake, kad tas ilgalaikis lakas kenkimo prasme toks pat kaip ir iprastas lakas. reikia tik tinkamai viska daryti ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 09:36)
Nu pirma karta girdziu toki patarima blink.gif  o kokie argumentai, kad tik tris kartus galima?  g.gif

o čia be argumentų... tiesą sakant net nežinau, ar ta mergaitė domėjosi, kodėl tik tiek...

QUOTE(Indrushka @ 2012 08 09, 09:53)
Ateina ir pas mane su tokiom žiniom  doh.gif tipo nagas sauseja, nuo nuemimo silpneja.
Aš visada motyvuoju tuo, kad pati su ilgalaikiu pusantrų metu, ir nei jie silpni nei dar kazkas... Be to, jei duosi savo nagus tvarkyti zmogui ismananciam ką daro ir su geromis priemonėmis, Nagai ir toliau bus sveiki smile.gif

aš tuo irgi motyvavau 4u.gif kaip tik buvau nusiėmus, ir sakau gali apžiūrėt mano nagus, kaip jie atrodo. Ir pasakiau, kad čia kaži koks išmislas, nes jei gerai padaryta, tai nagui tikrai nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 09, 12:15)
tikiu, kad su visais galima graziai lakuot. tik perprasti reikia, ka ir kaip daryti. jus jau su patirtim esat, dirbat su tais dalykais, tai jau visus niuansus zinot.  o  as gi profane dar visiska.... pirma karta bandysiu pati lakuoti, tai sakau gal kokia "paprastesne" spalva reikejo pasirinkti, kuri lengvaiu tepasi, kad paskui noras neatsoktu bevargstant....  biggrin.gif

o kokie lakai geriau dengiasi? ibd skaiciau, kad giriat. o kas dar?
kaip su Perfect Nails?
mano manikiurininke tai sake, kad tas ilgalaikis lakas kenkimo prasme toks pat kaip ir iprastas lakas. reikia tik tinkamai viska daryti ir tiek  smile.gif

Aš pati dirbu su HG, IBD ir CND, tai HG pagal lakavimą - sudėtingiausia ax.gif

O savo klientėms, kai paklausia, ar kenkia šis lakas, sakau - kad negydo, tai tikrai biggrin.gif o kenkt irgi nekenkia, nebent pas kokią prastą manikiūristę papulsit ir šiaušdama persistengs, o daugiausiai žalos pasidaro pačios klientės, laupydamos atšokusius galiukus. Žodžiu, nagai liks tokie, kokie ir buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
atejau pasidziaugti su spalvyte, PN 11.4. Nu man ji tobula ant naguciu wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 09 rugpjūčio 2012 - 12:41
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 09, 12:15)
pirma karta bandysiu pati lakuoti, tai sakau gal kokia "paprastesne" spalva reikejo pasirinkti, kuri lengvaiu tepasi, kad paskui noras neatsoktu bevargstant....  biggrin.gif

Aš irgi dar vos keletą kartų savarankiškai atlikau šią procedūrą, tai mano patarimas būtų toks - pirmą kartą lakuok su šviesia spalva, nes ryškia spalva sunkiau gražiai padengti nagą prie odelių ir šoneliuose, išdavikiškai matosi kiekviena klaidelė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 09 rugpjūčio 2012 - 14:08
QUOTE(donatiki @ 2012 08 09, 13:39)
Sveikos  4u.gif
atejau pasidziaugti su spalvyte, PN 11.4. Nu man ji tobula ant naguciu  wub.gif
user posted image

user posted image

Nu labai graži 4u.gif Įdomu, ar būtų atitikmuo iš kitų firmų, nes su PN negaliu morališkai persilaužti, kad lakuočiau blush2.gif Kažkas su galva man negerai lotuliukas.gif

Kas keisčiausia, mano klientės jau pradėjo mestis į tamsias spalvas - per anksti ruduo atėjo ax.gif

Lurta, gal galėtumėt įmesti HG Just inc case... realią foto ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 13:34)
Aš pati dirbu su HG, IBD ir CND, tai HG pagal lakavimą - sudėtingiausia  ax.gif 

QUOTE(Ciuple @ 2012 08 09, 15:07)
Aš irgi dar vos keletą kartų savarankiškai atlikau šią procedūrą, tai mano patarimas būtų toks - pirmą kartą lakuok su šviesia spalva, nes ryškia spalva sunkiau gražiai padengti nagą prie odelių ir šoneliuose  4u.gif

aciu 4u.gif

na va, teks dar kitos firmos kokia sviesesne spalvyte pirkti. kad paskui nedingtu noras paciai lakuotis, jei vdrug sunkiai seksis....

oj dar itariu bus man strioko, kai visos priemones atkeliaus ir pati pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 08 09, 12:39)
Sveikos  4u.gif
atejau pasidziaugti su spalvyte, PN 11.4. Nu man ji tobula ant naguciu  wub.gif

Uijjjj, koks grožis - ir lakiukas, ir nagai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciuple @ 2012 08 09, 14:07)
Aš irgi dar vos keletą kartų savarankiškai atlikau šią procedūrą, tai mano patarimas būtų toks - pirmą kartą lakuok su šviesia spalva, nes ryškia spalva sunkiau gražiai padengti nagą prie odelių ir šoneliuose, išdavikiškai matosi kiekviena klaidelė 4u.gif

Aš drįsčiau pasiginčyti smile.gif pirmą kartą su raudona lakavausi ir viskas kuo puikiausiai smile.gif aišku, aš beveik visąlaik raudonai lakuodavau ir paprastu laku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 15:11)
Nu labai graži  4u.gif  Įdomu, ar būtų atitikmuo iš kitų firmų, nes su PN negaliu morališkai persilaužti, kad lakuočiau  blush2.gif  Kažkas su galva man negerai  lotuliukas.gif

o kuo tas PN toks baisus? blush2.gif
kaip suprantu cia Perfect Nails? ar kt?
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 15:17)

Aš drįsčiau pasiginčyti smile.gif pirmą kartą su raudona lakavausi ir viskas kuo puikiausiai  smile.gif aišku, aš beveik visąlaik raudonai lakuodavau ir paprastu laku  mirksiukas.gif

as irgi raudonu nagu fanatike wub.gif

tas paprastas lakas tai lengvai dengiasi, bet paskaiciau, kad sioj srity dirbancios merginos raso, jog HG sunkiau dengiasi, tai truputi sustriokavau biggrin.gif drebes rankos, tai numaliavosiu viska aplink doh.gif
Atsakyti