Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2012 08 08, 09:14)
Aliejuku verta tepti - ruosiant naga lakavimui nemazai nuriebalinam ir dehidratuojam, tai reiktu ir palepinti. O ir vaizdas galutinis su aliejuku  - zymiai geresnis. 4u.gif

4u.gif po tokiu argumentu tikiuosi nebepamirsiu naudot aliejuko...
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 08, 10:05)
aciu, mergaites uz patarimus  4u.gif

skaiciau ne viena  jusu prikalbeta tema apie ilgalaiki lakavima, bet jau susisuko galva nuo kruvos naujos informacijos....  doh.gif

Na aš manau ,kad galvelė turėtų susisukti, nuo tiek visko doh.gif ,ypač jei nesate šios srities meistras, tai labai sunku pagauti "mūsų" terminus blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 07, 20:42)
Atsiliepsiu biggrin.gif

As lakuoju visaip -  HG / CND / HG bei CND/ CND/ CND ( baze / spalva / topas ) - visais atvejais naudoju HG cleanser'i  (pries ir po lakavimo) bei remover'i nuemimui - ir laiko puikiai, ir nusiima normaliai  4u.gif

na dekui, laukiu savo laku jau ir lempos reiks nusipirkti dar tuos valiklius, ir dar aliejuka
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 08, 08:58)

Aš asmeniškai naudoju arba Harmony aliejuką arba Cuccio firmos aliejuką.

Aš ir naudoju cuccio, jau jo kvapas wub.gif bent jau man tokia mini aromaterapija gaunas biggrin.gif ir apskritai aliejuko stengiuos užsitept ne tik padarius lakavimą, bet ir dažniau.
Atsakyti
merginos lb reikia jusu patarimo, skaitau apie lempas, skirtas geliniam lakavimui ir niekaip neapsispredziu kokia isigyti. Randu, kad yra ir su ventiliatoriumi. o gal tiesiog pakanka namu sąlygomis 36 W uv lempos?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 08, 09:58)
Aš asmeniškai naudoju arba Harmony aliejuką arba Cuccio firmos aliejuką.

QUOTE(Lurta @ 2012 08 08, 11:42)
Aš ir naudoju cuccio, jau jo kvapas  wub.gif bent jau man tokia mini aromaterapija gaunas biggrin.gif

o kuris is cuccio skaniausiai kvepia? smile.gif suprantu, kad tai individualus dalykas, bet visgi biggrin.gif matau yra 3 rusiu:

Wheat Germ/Kviečių
Papaya Green Tea/Papajos
Milk & Honey/Pieno, medaus
Atsakyti
Ikeliu foto ingeborgita2 4u.gif

Mineta spalva yra vidurine ir desine, o kairine - ibd maui sunset, palyginimui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 08, 13:43)
o kuris is cuccio skaniausiai kvepia? smile.gif suprantu, kad tai individualus dalykas, bet visgi  biggrin.gif  matau yra 3 rusiu:

Wheat Germ/Kviečių
Papaya Green Tea/Papajos

Aš papajos turiu (atrodo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 08, 14:43)
o kuris is cuccio skaniausiai kvepia? smile.gif suprantu, kad tai individualus dalykas, bet visgi  biggrin.gif  matau yra 3 rusiu:

Wheat Germ/Kviečių
Papaya Green Tea/Papajos

Man asmeniskai - vidurinis, o dabar dar turiu ir granatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 08 08, 16:51)
Aš papajos turiu (atrodo  lotuliukas.gif )

QUOTE(freza80 @ 2012 08 08, 16:51)

aciu smile.gif bandysiu papaju. as turiu Harmony, bet manau du skirtingus nepakenks turet, viena darbe, kita namie biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patart. Ar apsimoka darytis ilgalaikį gelinį lakavimą, jei nagučiai tikrai trumpi? ar gražiai žiūrėsis?
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 08, 16:49)
Ikeliu foto ingeborgita2 :4u

QUOTE(freza80 @ 2012 08 08, 16:51)

Ačiū,bet aš šitą turiu sad.gif

Aš irgi db nusipirkau granatų,nes Nagavita neturėjo Harmony aliejuką.
Atsakyti