Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 07, 17:59)
Lipnumui nuvalyti, vietoj serveteliu, tik financishkai tas visai neapsimoka smile.gif As pavyzdziui perku senukuose paraloniukus juostomis, susikarpau, ir tie patys IBD wipes iseina man uz kapeikas biggrin.gif

O geras, niekad nebuciau sugalvojus smile.gif kokiam skyriui tu perki ta paralona? kam jis yra skirtas?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 07, 18:31)
O geras, niekad nebuciau sugalvojus smile.gif kokiam skyriui tu perki ta paralona? kam jis yra skirtas?

O ka as zinau koks ten tas skyrius senukuose biggrin.gif Tiesiog buna rolonais arba juostom ivairiu diametru parlonas, skirtas langu kamsymams ziemai.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 07, 18:46)
O ka as zinau koks ten tas skyrius senukuose biggrin.gif Tiesiog buna rolonais arba juostom ivairiu diametru parlonas, skirtas langu kamsymams ziemai.

Langu kamsymams smile.gif reiks butinai paieskot, aciu 4u.gif
Atsakyti
norėčiau aš irgi namuose tvarkytis nagučius, ką manote apie gel Haute polish priemones, ar verta jas pirkti? dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PinkySun @ 2012 08 07, 17:19)
taiva as ziurejau lyg ten rodo kad skirtingi tie skysciai.. na kazuri cia mergaite rase , kad naudoja shellac gal atsilieps

Atsiliepsiu biggrin.gif

As lakuoju visaip - HG / CND / HG bei CND/ CND/ CND ( baze / spalva / topas ) - visais atvejais naudoju HG cleanser'i (pries ir po lakavimo) bei remover'i nuemimui - ir laiko puikiai, ir nusiima normaliai 4u.gif
Atsakyti
man po savaites vieno arba dvieju nagu galiukai atsilupa g.gif ka ne taip darau? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 08 06, 19:49)
Laranga grazi spalvyte... O daile, tai cia su stampuku? Kokios firmos?

taip su stampuku. stampukas is junetos, nepamenu kokios firmos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 07 rugpjūčio 2012 - 22:04
vel ateinu pas jus su klausimeliais. esu dar tik "skaitymo stadijoje", tad nesijuokite, jei mano klausimai bus labai primityvus blush2.gif

- ar tiesa, jog vietoj HARMONY Gelish Cleanser Valomojo gelio nagu skyscio galima naudoti dezinfekcini tirpala Cutasept (arba netgi paprasta degtine). ar busiu kazka ne taip supratusi?
user posted imageuser posted image

- ar po viso lakavimo visada tepate odeles su aliejuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 07 rugpjūčio 2012 - 23:48
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 08, 00:14)
vel ateinu pas jus su klausimeliais. esu dar tik "skaitymo stadijoje", tad nesijuokite, jei mano klausimai bus labai primityvus  blush2.gif

- ar tiesa, jog vietoj HARMONY Gelish Cleanser Valomojo gelio nagu skyscio galima naudoti dezinfekcini tirpala Cutasept (arba netgi paprasta degtine).  ar busiu kazka ne taip supratusi?
- ar po viso lakavimo visada tepate odeles su aliejuku?

as vietoj cleanserio naudoju spirita ir viskas puiku...
o aliejuku, prisipazinsiu, ne visada patepu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 08 rugpjūčio 2012 - 06:38
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 08, 07:37)

Aliejuku verta tepti - ruosiant naga lakavimui nemazai nuriebalinam ir dehidratuojam, tai reiktu ir palepinti. O ir vaizdas galutinis su aliejuku - zymiai geresnis. 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 08, 07:37)

vadinasi ir paprasta degtine turetu tikti smile.gif
man baisiausia butu bandytikitom priemonem nuvalyti jau nulakuota naguti. kad nesugadinti viso darbo...

QUOTE(freza80 @ 2012 08 08, 09:14)
Aliejuku verta tepti - ruosiant naga lakavimui nemazai nuriebalinam ir dehidratuojam, tai reiktu ir palepinti. O ir vaizdas galutinis su aliejuku  - zymiai geresnis. 4u.gif

tiesa....
o kokiu firmu naudojat aliejukus?

tiesa, gal esate isbandziusios, ar "nesipyksta" kartu naudojamos skirtingu firmu priemones? pvz nuriebalinima, pagrinda, topa deti Harmony firmos, o pati laka kokios nors kitos firmos?
ar taip negalima daryti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 08 rugpjūčio 2012 - 09:01
QUOTE(freza80 @ 2012 08 08, 09:14)
Aliejuku verta tepti - ruosiant naga lakavimui nemazai nuriebalinam ir dehidratuojam, tai reiktu ir palepinti. O ir vaizdas galutinis su aliejuku  - zymiai geresnis. 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , nes tikrai darom daug nusausinimų nagučiui tuo pačiu tą sausumą gauna ir odelės ir po kiekvieno lakavimo aš bent jau griežtai tepu su aliejuku ir jį renkuosi kuo riebesnį.

QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 08, 09:50)
o kokiu firmu naudojat aliejukus?
tiesa, gal esate isbandziusios, ar "nesipyksta" kartu naudojamos skirtingu firmu priemones? pvz  nuriebalinima, pagrinda, topa deti Harmony firmos, o pati laka kokios nors kitos firmos?
ar taip negalima daryti? blush2.gif

Aš asmeniškai naudoju arba Harmony aliejuką arba Cuccio firmos aliejuką.

O dėl maišymų tai jau n..kartų buvo kalbėta visose temose...ir prieita prie atsakymo, kad visdėlto bazė ir topas yra geriausi Harmony Gelish firmos , o lakas gali būti betkurios kitos firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 08, 09:58)
Pritariu  drinks_cheers.gif , nes tikrai darom daug nusausinimų nagučiui tuo pačiu tą sausumą gauna ir odelės ir po kiekvieno lakavimo aš bent jau griežtai tepu su aliejuku ir jį renkuosi kuo riebesnį.
Aš asmeniškai naudoju arba Harmony aliejuką arba Cuccio firmos aliejuką.

O dėl maišymų tai jau n..kartų buvo kalbėta visose temose...ir prieita prie atsakymo, kad visdėlto bazė ir topas yra geriausi Harmony Gelish firmos , o lakas gali būti betkurios kitos firmos  mirksiukas.gif

aciu, mergaites uz patarimus 4u.gif

skaiciau ne viena jusu prikalbeta tema apie ilgalaiki lakavima, bet jau susisuko galva nuo kruvos naujos informacijos.... doh.gif
Atsakyti