Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 22, 23:40)

ACIU labai, bandysiu smile.gif turiu matiniu Harmony spalvu, tikiu, kad pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 22, 23:55)
ACIU labai, bandysiu smile.gif turiu matiniu Harmony spalvu, tikiu, kad pavyks smile.gif

Žinoma, kad pavyks 4u.gif aš svajoju ryt išbandyti tų juodų nagučių motyvą, tik kita spalva rinksiuosi ax.gif nesugalvoju, kaip tuos ratukus lygiai išpiešti, nes šiąnakt tai kreivoki gavosi ant tipso doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 22, 21:00)
ačiū  4u.gif
na ir tavo gražūs wub.gif

P.s. čia virė apie lempas diskusijos kiek W ir t.t. tai va nufotkinau iš visų pusių savo LED harmony lempą....
user posted image[img]

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 23, 00:06)
Žinoma, kad pavyks  4u.gif aš svajoju ryt išbandyti tų juodų nagučių motyvą, tik kita spalva rinksiuosi  ax.gif nesugalvoju, kaip tuos ratukus lygiai išpiešti, nes šiąnakt tai kreivoki gavosi ant tipso doh.gif smile.gif

man rodos ten gal koks trafaretas naudotas, nes isties idealiai lygus apskritimai smile.gif rankos gi vistiek kazkiek dreba, lengva susigadint smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 22, 21:00)
P.s. čia virė apie lempas diskusijos kiek W ir t.t. tai va nufotkinau iš visų pusių savo LED harmony lempą....
user posted image

buvo labai idomu pamatyt originalia Harmony LED is arciau 4u.gif

radau Harmony puslapyje sios lempos galinguma:

(18) 2-watt LED Lights [=32 watts]. (cia butent 18G, todel ir 18 nes 18 lempuciu po 2W)

http://www.nailharmo.../led-lamps.html
Atsakyti
butu neblogai sukurti albumiuka su spalvu pavyzdziais , kurie lakai geliai pasidenge 2spalvom tongue.gif nes pirkciau tik tokius, dabar turiu dvi spalvytes ,kur reikia tepti po4sluoksnius doh.gif ilgai man labai gaunasi, norisi greiciau rezultata matyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 23, 09:33)
butu neblogai sukurti albumiuka su spalvu pavyzdziais , kurie lakai geliai pasidenge 2spalvom tongue.gif nes pirkciau tik tokius, dabar turiu dvi spalvytes ,kur reikia tepti po4sluoksnius doh.gif ilgai man labai gaunasi, norisi greiciau rezultata matyti tongue.gif

Kaip as sakau kuo toliau-tuo mergos ispindeja labiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kad jau mes pirkom be tamstos patarimu apie spalvas- tai teks ir tamstai surizikuot perkant lotuliukas.gif
Tiesa dabar ir skambuciai prasidejo, su kokia lempa lakuojat UV ar Led? Nu isvis iskritau is koto, isgirdusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 23, 09:33)
nes pirkciau tik tokius, dabar turiu dvi spalvytes ,kur reikia tepti po4sluoksnius doh.gif
biggrin.gif Juk lakiukai linkę tirštėti, tai naujus lakuojate po 4 kartus, o vėliau užteks ir 2 kartų ax.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 23, 09:51)

doh.gif manau, kad tai įtaka straipsnių apie UV lempų ilgainiui žalingą poveikį cool.gif
Atsakyti
Kaip as sakau kuo toliau-tuo mergos ispindeja labiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kad jau mes pirkom be tamstos patarimu apie spalvas- tai teks ir tamstai surizikuot perkant lotuliukas.gif
Tiesa dabar ir skambuciai prasidejo, su kokia lempa lakuojat UV ar Led? Nu isvis iskritau is koto, isgirdusi smile.gif

Skambina tau potenciali kliente pasiklaust del lempos? Tai kaip suprast, jei su UV neis lakuotis, ar kaip?biggrin.gif

O kas del spalvos, tai manau issirinkus spalva gali gi pasiklaust forumo dalyviu kiek sluoksniu pakanka ja graziai padengt naga. Ir po nemazai nuotrauku albumelyje, man lyg, yra pazymeta kiek sluoksniu dengtas nagutis.
Papildyta:
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 23, 10:00)
biggrin.gif Juk lakiukai linkę tirštėti, tai naujus lakuojate po 4 kartus, o vėliau užteks ir 2 kartų  ax.gif

doh.gif manau, kad tai įtaka straipsnių apie UV lempų ilgainiui žalingą poveikį cool.gif

Bet gi reiktu suprast viena karta paprastus dalykus, tokius kaip, kad tokie specifiniai straipsniai yra dazniausiai uzsakomi reklamos tikslais. Atsirado pardavime brangios led lempos, reikia kazkaip jas reklamuot ir prastumt, o koks gi geriausias budas? Gasdinant, ypac efektyvu baisiomis ligomis, kaip matom va ir veikia:D
As tai meistriu vietoj irgi prisideciau prie gasdinimu, va jei su uv lempa tai gali but vezys, bet pigiau, o va jei su Led darysiu manikiura, tai dvigubai brangiau, bet simtu proc saugiau:D jeigu jau tamposi tie zmones kaip marionetes uz virvuciu, tai ka gi, ju problemos....
Atsakyti
ar darant palete klientems parodyti ant tu plastmasiniu naguciu dedat viska- bonda, baze, laka, topa- kaip priklauso, ar galima pataupyt pvz bonda ir baze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2012 08 23, 13:44)
ar darant palete klientems parodyti ant tu plastmasiniu naguciu dedat viska- bonda, baze, laka, topa- kaip priklauso, ar galima pataupyt pvz bonda ir baze? ax.gif

Uztenka tik pasiausti ir lakuot is karto, na ir topa,kad blizgetu....bet jokiu bondu baziu-nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 23, 08:51)
Kaip as sakau kuo toliau-tuo mergos ispindeja labiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kad jau mes pirkom be tamstos patarimu apie spalvas- tai teks ir tamstai surizikuot perkant lotuliukas.gif

o ką... galėtumei kokią LED nusipirkti, galėtumei... nail.gif
O mano nuomone vieninteliai LED pliusai - greitis ir naujumas, minusas - brangi.
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 08 23, 14:06)
o ką... galėtumei kokią LED nusipirkti, galėtumei...  nail.gif
O mano nuomone vieninteliai LED pliusai - greitis ir naujumas, minusas - brangi.

Tai kad Jolkius ir lakuoja su LED blush2.gif
Atsakyti