Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 22, 21:43)
**Man šitie nagučiai user posted image (nuotrauka iš interneto)  wub.gif

wub.gif aš šitus kažkada mačiau nete wub.gif nerealūs drinks_cheers.gif , bet aš manau prie juodos klasikinės suknutės jie trupučiuką permargi, čia mano nomonė drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 22, 20:27)
O kazi kaip sitas, cia kaip suprantu ir baze ir topas viename  g.gif
Gal kas bandet?

http://tikrojiegipto...setop-coat.html

as turiu sitas priemones. Pirma syki vakar isbandziau sau, nu tepasi neblogai, turiu tik pearl drop spalva (a lia perlo spalva), tai dvieju sluoksniu pakako, bet as gan storai tepiau. Mamai siandien dariau, tepiau plonesniais sluoksniukais tai 3 sluoksniu reikejo smile.gif Kaip laiko dar nezinau, po kokios savaites galesiu pasakyt biggrin.gif Bet tvarkingai tepasi, niekur niekas nesubeja, konsistencija kokia turi buti.. ir atrodo graziai! smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 21:01)
Mergiotes, pasiulykit kazka, kas tktu prie juodos suknios , tik ne raudona, bordo, prancuza biggrin.gif Kaip jus i tai jai juodai , su kokiais auksiniais nerinukais?Nebus per daug gotishka?

As prie juodos klasikines visada lakuojuos visokiu atspalviu raudonas wink.gif Priklausomai nuo progos dar tamsiai rozines. Prancuzas visai visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 22, 21:33)
juodi matiniai  thumbup.gif  wub.gif su galiuku nematiniu  thumbup.gif

o kaip padaryti matini su nematiniu galiuku? gal yra kokia priemone geline suteikianti matiskumo?? bigsmile.gif

su paprastais lakais (ne geliniais) tai turiu toki China Glaze Matte Magic, bet nezinojau, kad toks efektas imanomas su geliu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

o sitie magneto lakai geliai pasidengia vienu sluoksniu gerai?
Atsakyti
gal galite pasakyti kokiu tiksliai reikia priemoniu norint pasidaryti ilgalaiki gelini lakavima ( domina tik kokybiskos priemones ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2012 08 22, 22:51)
gal galite pasakyti kokiu tiksliai reikia priemoniu norint pasidaryti ilgalaiki gelini lakavima ( domina tik kokybiskos priemones ) 4u.gif

viskas ishsamiai surasyta pirmame temos puslapyje smile.gif prasom atsiverst smile.gif
Atsakyti
uoj tikrai 4u.gif geda biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 22, 22:25)
o kaip padaryti matini su nematiniu galiuku? gal yra kokia priemone geline suteikianti matiskumo??  bigsmile.gif

Padengti nago plokštelę laku 4 kartus, išdžiovinti ir nuvalyti su Cleanseriu tada tik galiuką padengti Topu (jis suteikia blizgesį). P.S.pavyksta ne su visais lakais 4u.gif
Atsakyti
o kiek viskas mazdaug kainuotu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 22, 22:37)

Man tai vieno sluoksnio neužtenka. Visad lakuoju 2 -3 kartus.
QUOTE(chelsa @ 2012 08 22, 23:09)
o kiek viskas mazdaug kainuotu? 4u.gif

Viskas taip pat surašyta išsamiai šiame forume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 22, 23:04)
Padengti nago plokštelę laku 4 kartus, išdžiovinti ir nuvalyti su Cleanseriu tada tik galiuką padengti Topu (jis suteikia blizgesį). P.S.pavyksta ne su visais lakais 4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif o ta dalis be topo gerai laikysis ?

nes lyg topas suteikia ne tik blizgesio, bet padeda issaugoti nesilupanti laka? ar lakas laikosi ir pats, jei tik isdziovintas lempoje.

o su kokiais lakais PAVYKSTA / pavyko? bigsmile.gif priklauso ar pavyks nuo gamintojo ar tiesiog nuo pasirinktos to paties gamintojo spalvos?

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 22, 23:29)

kadangi mano nagučiai silpni ir sluoksniuojasi, tad ilgiau nei dvi savaites nei vienas lakas neišlaiko. Iš tiesų nežinau kiek laiko.... pavyksta su tais, kurie neturi blizgučio savyje (ar kaip čia tiksliau išsireiškus) g.gif o šiaip tai gražiai atrodo tiek su juodu, tiek mėlynu, magnetiniu metalo spalvyte išbandžius net ir Passion thumbup.gif (kalbu tik apie Harmony lakus, nes kitų firmų nebandžiusi) 4u.gif manau, kad priklauso ne nuo gamintojo, o nuo tinkamai pasirinktos spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 22 rugpjūčio 2012 - 22:42