Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 22, 20:33)
T vaivorykste taip vasara padvelke  thumbup.gif
O tie rudi tai man labai labai  thumbup.gif

aga "vaivorykštės" labai traukė aplinkinių dėmesį bigsmile.gif thumbup.gif , pradžioj buvo keista ko čia taip visi žiūri.... blink.gif o poto pripratau lotuliukas.gif

o rudžiai....nu ne mano spalva nors tu ką.....aš ja niekada nesilakuočiau schmoll.gif ...nors tas izzi wizzi...užgesino tą doh.gif doh.gif doh.gif auksą, bet vistiek nea schmoll.gif
Atsakyti
grazi ta vairorykste smile.gif
o cia mano nagiukai, PN 7.8 4u.gif
user posted image
ir dar vienas darbelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 22 rugpjūčio 2012 - 19:53
QUOTE(donatiki @ 2012 08 22, 20:50)
grazi ta vairorykste  smile.gif
o cia mano nagiukai, PN 7.8  4u.gif

ačiū 4u.gif
na ir tavo gražūs wub.gif

P.s. čia virė apie lempas diskusijos kiek W ir t.t. tai va nufotkinau iš visų pusių savo LED harmony lempą....
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Mergiotes, pasiulykit kazka, kas tktu prie juodos suknios , tik ne raudona, bordo, prancuza biggrin.gif Kaip jus i tai jai juodai , su kokiais auksiniais nerinukais?Nebus per daug gotishka?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 20:01)
Mergiotes, pasiulykit kazka, kas tktu prie juodos suknios , tik ne raudona, bordo, prancuza biggrin.gif Kaip jus i tai jai juodai , su kokiais auksiniais nerinukais?Nebus per daug gotishka?

Man gražu juodas su vegasu ant viršaus wub.gif o siaip šiai dienai prie
Juodos sukneles aš lakuociau tigeri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 08 22, 21:09)
Man gražu juodas su vegasu ant viršaus  wub.gif o siaip šiai dienai prie
Juodos sukneles aš lakuociau tigeri biggrin.gif

g.gif bet neishkristu tigeris is konteksto? viskas juoda, papuosalai juoda su auksiuku biski, o cia babac ir koralas g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif OI nepagyriau mergiociu darbeliu, grazuuuuu, va vaivorykshtei nezinau ar ryzciausai siaip biggrin.gif Bet padabot faina bigsmile.gif ir rudziai grazus,zodziu saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 rugpjūčio 2012 - 20:14
Donatiki, ryškuciai man patiko thumbup.gif mano širdyje dar vasara biggrin.gif
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 22, 19:47)
aga "vaivorykštės" labai traukė aplinkinių dėmesį  bigsmile.gif  thumbup.gif , pradžioj buvo keista ko čia taip visi žiūri.... blink.gif o poto pripratau  lotuliukas.gif

o rudžiai....nu ne mano spalva nors tu ką.....aš ja niekada nesilakuočiau schmoll.gif ...nors tas izzi wizzi...užgesino tą  doh.gif  doh.gif  doh.gif auksą, bet vistiek nea  schmoll.gif

Aš jaučiu vaivorykštėms pasirasyciau, bet spalvų neturiu ryškių šitu verysad.gif Ir rudziai man gražu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 20:10)
g.gif bet neishkristu tigeris is konteksto? viskas juoda, papuosalai juoda su auksiuku biski, o cia babac ir koralas g.gif

Nu bet to juodo ir auksiuko gali būti per daug g.gif viena mano merginų prie
Juodos dazesi (juodas+vegas) kita good gosipa o trečia juoda su auksiniu blizguciu, o aš buvau su passion tai va visos ziurejosi:) manau prie juodos visiskai viskas tinka, na nebent bus Zalias rankinukas, tada tigeris nekazka tiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 22 rugpjūčio 2012 - 20:16
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 21:01)

juodi matiniai thumbup.gif wub.gif su galiuku nematiniu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 21:10)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  OI nepagyriau mergiociu darbeliu, grazuuuuu, va vaivorykshtei nezinau ar ryzciausai siaip biggrin.gif Bet padabot faina bigsmile.gif  ir rudziai grazus,zodziu saunuoles 4u.gif

ačiū mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Indrushka @ 2012 08 22, 21:14)
Donatiki, ryškuciai man patiko  thumbup.gif mano širdyje dar vasara  biggrin.gif

Aš jaučiu vaivorykštėms pasirasyciau, bet spalvų neturiu ryškių šitu  verysad.gif  Ir rudziai man gražu  ax.gif

Tai bandyk su kitomis spalvomis mirksiukas.gif aš internete radau toookių grožių su pastelinėm spalvytėm..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 21:01)

Na jei nenori klasikines raudonos, arba tavo nuostabiai daromo prancuzo, tai daryciausi, kokia nude spalva, atrodo blanku, bet is tikro jei graziai prie odos priderintas atspalvis, tai nude spalvos labai prabangiai gali ziuretis...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 22, 21:38)
Na jei nenori klasikines raudonos, arba tavo nuostabiai daromo prancuzo, tai daryciausi, kokia nude spalva, atrodo blanku, bet is tikro jei graziai prie odos priderintas atspalvis, tai nude spalvos labai prabangiai gali ziuretis...

drinks_cheers.gif pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Gražūs nagučiai 4u.gif
Grįžtant prie lempų temos, tai iš tiesų Nagavitoje esančios lempos pradedant kaina, o baigiant valdymu tai man schmoll.gif
QUOTE(freza80 @ 2012 08 22, 18:51)

QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 22, 19:03)
As darbe dirbu su ta paprasta lempa, na tokia kur beveik visos manikiuristes dirba ir nieko..nei man tie lakai stingsta, nei man sepeteliai kieteja... net kazkaip niekad i galva nesove mintis keisti lempa.

kaip tik šiandien Senukuose apžiūrėjau ten esančias lempas. Jos man pasirodė patogesnės darbui, tik galingumo 11 W kažin ar užtektų g.gif kaina apie 55 Lt ax.gif bet lemputės dedasi kaip UV lempoje (pailgi vamzdeliai) kažin ar nepakenktų lakui g.gif gal geriau tiktų dienos šviesos lempos? g.gif
**Man šitie nagučiai user posted image (nuotrauka iš interneto) wub.gif
Atsakyti
Nu darbstuoles kokiu groziu primetet wub.gif wub.gif
A man laisvadieniai uzsitese lotuliukas.gif
Atsakyti