Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 08 20, 16:03)
iki virs 70 ltl jei siuntinys tai nera. Paskaityk sitos temutes daugiau kai turesi laiko, daug info rasi, mes jau daug kartu aptarem is kur ir kaip perkam,. net pardavejai sumineti, as jau net nebepamenu visu.

tik ne sitoj temoj... Galbut senesnese smile.gif Sita visa perskaiciau cool.gif

Kilo vienas klausimas, ebay.co.uk turi daug Shellac lakiuku. Ar jie kuom skiriasi nuo kitu geliniu laku ar cia tik siaip, firmos pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 08 21, 21:35)
viena kliente  is salono grizo : kol dare blakstienu priauginima jai gulint nulakavo koju nagus geliniu laku.
tai ir klausimai kyla... 4u.gif
geriau pedikiurines kedes ar iskart gulto ieskotis...  doh.gif

Tai cia tik todėl, kad du viename buvo:) esu ir aš lakavausi gulinciai moteriskei kol Blakstienas augino, bet tikrai nepagalvojau, kad visas reiketu atsigulusias tvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 22, 09:57)
Merginos mane ne taip suprato - kalbedama apie staline lempa, as turejau galvoje ne UV lempa, o ta paprasta, kuri ant stali stovi, apsviecia darbo lauka ax.gif  nagavitoj minejo, kad ir paprastos lempos turi itakos lakams, tad jie turi uzsiveze ale " saltos" sviesos staliniu lempu, kurios nedziovina spalvos 4u.gif

gal minejo kiek tos lempos kainuos?
Atsakyti
Sveikutes
ar Naudojant Harmony priemones vietoj Ju HARMONY PH Bond Nuriebalinamasis skystis
naudoti si :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2012 08 21, 23:14)
Maciau lygiai tokia pat Droge arba Eurokos (tiksliai nepamenu) uz 79,99  4u.gif

oho, nezinojau, kad sitos parduotuves tokiom prekem prekiauja. Visai pigiai sakyciau, beveik kaip is Ebay.
Papildyta:
QUOTE(Erkesta @ 2012 08 22, 13:17)
tik ne sitoj temoj... Galbut senesnese smile.gif Sita visa perskaiciau  cool.gif

Kilo vienas klausimas, ebay.co.uk turi daug Shellac lakiuku. Ar jie kuom skiriasi nuo kitu geliniu laku ar cia tik siaip, firmos pavadinimas?

Jeigu CND shellac, tai geri labai lakai, brangoki gal palyginus..Jei kokie Blusky shellack ar dar panasiai, tai kinietiskas slamstas. Kiek zinau, pries ju baze tepant nereikia siaust nago.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 22, 15:24)
gal minejo kiek tos lempos kainuos?

Taip, 300 Lt ax.gif bandžiau išsiaiškinti kuo jos skiriasi nuo paprastos stalinės lempos, bet nepavyko išsiaiškinti nei koks pačios lemputės stiprumas nei kaip ji atrodo biggrin.gif o lempučių atskirai irgi neparduoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 22, 16:45)
oho, nezinojau, kad sitos parduotuves tokiom prekem prekiauja. Visai pigiai sakyciau, beveik kaip is Ebay.

as irgi nustebau pamacius. Viena gulejo prie manikiuro prekiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 22, 17:23)
Taip, 300 Lt  ax.gif bandžiau išsiaiškinti kuo jos skiriasi nuo paprastos stalinės lempos, bet nepavyko išsiaiškinti nei koks pačios lemputės stiprumas nei kaip ji atrodo  biggrin.gif o lempučių atskirai irgi neparduoda  blush2.gif

Kai mokiausi, kaip tik Nagavita pas save keite senas lempas, kur prisisuka prie stalo, i tas naujasias. Su geliniu laku prie ju neteko daug dirbti, bet realiai galiu pasakyti, kad trukumu, mano akimis, jos turi nemazai. Pradedant nuo to, kad jos pastatomos ant stalo, nesisukioja i sonus, tik lankstosi aukstyn zemyn. Gal dabar kokias naujas turi?

Va tokios buvo :

http://tikrojiegipto...-sidabrine.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 22 rugpjūčio 2012 - 17:53
QUOTE(freza80 @ 2012 08 22, 18:51)
Kai mokiausi, kaip tik Nagavita pas save keite senas lempas, kur prisisuka prie stalo, i tas naujasias. Su geliniu laku prie ju neteko daug dirbti, bet realiai galiu pasakyti, kad trukumu, mano akimis, jos turi nemazai. Pradedant nuo to, kad jos pastatomos ant stalo, nesisukioja i sonus, tik lankstosi aukstyn zemyn. Gal dabar kokias naujas turi?

As darbe dirbu su ta paprasta lempa, na tokia kur beveik visos manikiuristes dirba ir nieko..nei man tie lakai stingsta, nei man sepeteliai kieteja... net kazkaip niekad i galva nesove mintis keisti lempa. Vat stala pasikeitem, nes senasis nepatogus buvo, tai nusipirkom nauja , patogu su daug stalciu biggrin.gif
Atsakyti
O kazi kaip sitas, cia kaip suprantu ir baze ir topas viename g.gif
Gal kas bandet?

http://tikrojiegipto...setop-coat.html

Ir dar sakykit, kazi ko tie nagiukai labiausei bijo g.gif
Is pradziu labai dziaugiausi ir norejau pati lakuotis, bet dabar savaite tik praejo ir atsilupinejo blink.gif Kazi gal priemones kaltos g.gif Lakavo su Orly
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanesa3: 22 rugpjūčio 2012 - 19:31
Oi pleputės, kūmutės doh.gif lotuliukas.gif nebespėju aš jau paskui jus doh.gif
Nesivelsiu aš į diskusijas... tik man l. keista, aš irgi dirbu prie lempų ir tikrai man nieks nestingta......

Gerai duosim vaizdelių trupučiuką bigsmile.gif

viena iš "aukų" kuri pasryžo nusilakuoti taip kaip aš lotuliukas.gif

user posted image

Labai smagiai užgesino,tą, man asmeniškai, šlykštų aukso atspalvį šioje spalvoje doh.gif

user posted image

na ir maniškiai... pasikeičiau "vaivorykštes" į štai šiuos....šiandieninis darbelis mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 22, 21:30)
Oi pleputės, kūmutės  doh.gif  lotuliukas.gif nebespėju aš jau paskui jus  doh.gif
Nesivelsiu aš į diskusijas... tik man l. keista, aš irgi dirbu prie lempų ir tikrai man nieks nestingta......

Gerai duosim vaizdelių trupučiuką  bigsmile.gif

viena iš "aukų" kuri pasryžo nusilakuoti taip kaip aš  lotuliukas.gif

T vaivorykste taip vasara padvelke thumbup.gif
O tie rudi tai man labai labai thumbup.gif
Atsakyti