Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 21, 21:11)
Mano naguciai jau ruzavi  wub.gif

va ir as turiu klausima... kuo valyt teptukus? t.y. kai nuvalau teptuku pertekliu bazes kuo ji paskui nuvalyt?

ir vel pasiguosi, mano naujojo topo sepetelis jauciu kieteja... nu nedaeina kodel

Maniskis irgi beveik naujas shaibom eina doh.gif o priezasti tik vienas pas save randu - esu zemai palenkus stalo lempa, kad daugiau sviesos lakuojant butu, tad ji man ir gadina topa blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 21, 22:58)
Maniskis irgi beveik naujas shaibom eina doh.gif o priezasti tik vienas pas save randu - esu zemai palenkus stalo lempa, kad daugiau sviesos lakuojant butu, tad ji man ir gadina topa blush2.gif  blush2.gif

pas mane ir topo sepetelis paradejes kieteti doh.gif , visai neseniai nauja bonkute atsidarius

O jus kai lakuojate, pacia bonkute kur lakote?, rankose, ant lempos visasaus, uz lempos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 21 rugpjūčio 2012 - 22:15
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 13, 10:14)
Sveikos mergaitės, ar verta pirkti tokią lempą? http://www.nagams.lt...amu-dugnu.html#

ji iš pigesnių, tai įdomi jūsų nuomone smile.gif

Maciau lygiai tokia pat Droge arba Eurokos (tiksliai nepamenu) uz 79,99 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 21, 14:46)

wub.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 21, 22:18)
pritariu, nes jau kas keli puslapiai to pacio klausiama smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 21, 23:14)
pas mane ir topo sepetelis paradejes kieteti doh.gif , visai neseniai nauja bonkute atsidarius

O jus kai lakuojate, pacia bonkute kur lakote?, rankose, ant lempos visasaus, uz lempos...

as laikau nei prie lempos, nei po lempa. bet vistiek bando kieteti sepetelis doh.gif
Atsakyti
sweikos merginos turiu klausimuka ar kenkia geliniam nagam plauku chemikalai nes nulakavau kolegei kirpejai nagus dare chemini namie padirbo ir keli atsiraitojo nuo apacios nago ploksteles... Darau viska kaip parasyta pas jus pasiausiu naga su 91 proc alkocholiu nuvalau dulkes su ph poto baze 1 min lempoi su teptuku lengvai nutepu pertekliu poto spalva 2 min vel spalva 2 min ir virsutinis 2 min ir svarbiausia kad apvedzioju ir uzdarau nago apacia kas gali buti ne taip? man laikosi nenutrupejo galiukai nei biskio jau apie savaite nebezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 21, 23:14)

kai pirmas sepetelis sukietejo galvojau per arti lempos laikau, nes tikrai laikiau salia lempos.... o si buteliukai laikau kuo toliau nuo lempos, gaunasi salia lempos bet ne prie pat, biski toliau.... stalines lempos ner... ir nzn kodel kieteja..,
Atsakyti
QUOTE(Jukciaastapati @ 2012 08 22, 07:50)
sweikos merginos turiu klausimuka ar kenkia geliniam nagam plauku chemikalai nes nulakavau kolegei kirpejai nagus dare chemini namie padirbo ir keli atsiraitojo nuo apacios nago ploksteles... Darau viska kaip parasyta pas jus pasiausiu naga su 91 proc alkocholiu nuvalau dulkes su ph poto baze 1 min lempoi su teptuku lengvai nutepu pertekliu poto spalva 2 min vel spalva 2 min ir virsutinis 2 min ir svarbiausia kad apvedzioju ir uzdarau nago apacia kas gali buti ne taip? man laikosi nenutrupejo galiukai nei biskio jau apie savaite nebezinau  doh.gif

g.gif Tikrai gali turet itakos ir xemikalai, ir dar pacios jos naguciai, ar siaip nedirbant,jei laikosi lakavimas gerai?
Papildyta:
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 21, 23:37)
wub.gif
drinks_cheers.gif
as laikau nei prie lempos, nei po lempa. bet vistiek bando kieteti sepetelis doh.gif

g.gif unsure.gif Nesuprantu, kas ten pas jus su tais kietejimais, as lakuoju uz lempos pasidejus buteliuka, ir dar nepasitaike, tfu tfu tfu, kad sukietetu smile.gif Gal salia lango kur arti sedit?
Atsakyti
Merginos mane ne taip suprato - kalbedama apie staline lempa, as turejau galvoje ne UV lempa, o ta paprasta, kuri ant stali stovi, apsviecia darbo lauka ax.gif nagavitoj minejo, kad ir paprastos lempos turi itakos lakams, tad jie turi uzsiveze ale " saltos" sviesos staliniu lempu, kurios nedziovina spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 10:45)
g.gif Tikrai gali turet itakos ir xemikalai, ir dar pacios jos naguciai, ar siaip nedirbant,jei laikosi lakavimas gerai?
Papildyta:

g.gif  unsure.gif Nesuprantu, kas ten pas jus su tais kietejimais, as lakuoju uz lempos pasidejus buteliuka, ir dar nepasitaike, tfu tfu tfu, kad sukietetu smile.gif Gal salia lango kur arti sedit?

na seip su chemikalais ir as rankas valausi bet man nieko o jai atsoka nesuprasi cia kame reikalas matomai jai netiks sis lakavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 22, 09:07)
kai pirmas sepetelis sukietejo galvojau per arti lempos laikau, nes tikrai laikiau salia lempos.... o si buteliukai laikau kuo toliau nuo lempos, gaunasi salia lempos bet ne prie pat, biski toliau.... stalines lempos ner... ir nzn kodel kieteja..,

pas mane tas pats uz uw lempos laikau , stalines nera.

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 22, 09:45)
g.gif  unsure.gif Nesuprantu, kas ten pas jus su tais kietejimais, as lakuoju uz lempos pasidejus buteliuka, ir dar nepasitaike, tfu tfu tfu, kad sukietetu smile.gif Gal salia lango kur arti sedit?

dirbu nuo lango koks geras metras gal daugiau. bet kokia nesamone prie lango dirbti negalima, lempos stalines ir. tai kaip gerai apziureti krasciukus, apsvietimo truksta doh.gif man per tamsu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukciaastapati @ 2012 08 22, 07:50)
sweikos merginos turiu klausimuka ar kenkia geliniam nagam plauku chemikalai nes nulakavau kolegei kirpejai nagus dare chemini namie padirbo ir keli atsiraitojo nuo apacios nago ploksteles... Darau viska kaip parasyta pas jus pasiausiu naga su 91 proc alkocholiu nuvalau dulkes su ph poto baze 1 min lempoi su teptuku lengvai nutepu pertekliu poto spalva 2 min vel spalva 2 min ir virsutinis 2 min ir svarbiausia kad apvedzioju ir uzdarau nago apacia kas gali buti ne taip? man laikosi nenutrupejo galiukai nei biskio jau apie savaite nebezinau  doh.gif

Mano draugei nagucius vaikiskas kremas nuo saules nuede... I diena n kartu tepe vaika, po poros dienu vaizdelis toks kaip nuo acetono :/
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 22, 10:35)
pas mane tas pats uz uw lempos laikau , stalines nera.
dirbu nuo lango koks geras metras gal daugiau. bet kokia nesamone prie lango dirbti negalima, lempos stalines ir. tai kaip gerai apziureti krasciukus, apsvietimo truksta doh.gif man per tamsu verysad.gif

Dirbu prie pat lango. Beje jie pas mane is triju pusiu, tik uz nugaros siena. Niekada nebuvo jokiu bedu del kietejimo teptuku. Jeigu saule atsisuka i langa tiesiai, zaliuziukes pasuku, kad nekristu tiesiai i rankas spinduliai ir viskas.... Jokiu bedu del laku nebuvo smile.gif
Atsakyti