Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Erkesta @ 2012 08 21, 21:03)
Sveikutes  4u.gif

Skaitau tema, naudos kruva! smile.gif

Bet gal galit kas greitai man i viena klausima atsakyti?
Ar nieko tokio naudoti skirtingu firmu priemones. Pvz.: base ir topas vienos firmos, o lakiukai - kitos???

Galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 21, 21:05)

Kelsim sita info i pirma psl drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano naguciai jau ruzavi wub.gif

va ir as turiu klausima... kuo valyt teptukus? t.y. kai nuvalau teptuku pertekliu bazes kuo ji paskui nuvalyt?

ir vel pasiguosi, mano naujojo topo sepetelis jauciu kieteja... nu nedaeina kodel
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 21, 19:37)

36W stiprumo naudoju  4u.gif 
uztat UV reikia keist lemputes, tai kazkur temoj buvo aptarta, kad tas ant to iseina (LED nekeiciamos lempos)
jei imti pigia LED is E-bay galima prasisukt iki 300 lt (270 mazdaug)  smile.gif

aciu uz atsakyma,va uz tokia kaina LED maciau ir as pard.tai sake ji yra 2 lempu blink.gif ot gaila kad nepaklausiau kokio ji stiprumo doh.gif nu bet kokiu atveju jau zinosiu smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 21, 19:43)

Dirbam, bet manojoje ne W nurodyti o 18G led biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 21, 21:08)

tai jau butinai reik ir dar padidintom raudonom raidem biggrin.gif bet ir tai abejoju kad kas perskaitys biggrin.gif lengviau paklausti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 21, 21:08)

pritariu, nes jau kas keli puslapiai to pacio klausiama smile.gif
Atsakyti
Klausimas lakuojancioms kojyciu nagucius... blush2.gif klientes guldot ar sodinat?
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 08 21, 22:31)
Klausimas lakuojancioms kojyciu nagucius...  blush2.gif  klientes guldot ar sodinat?

A pabludai, ka cia guldyt? lotuliukas.gif Sorriuks prajuokino, pas man sedi mergiotes, neisivaizduoju kaip gulint lakuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 21, 23:32)
A pabludai, ka cia guldyt? lotuliukas.gif Sorriuks prajuokino, pas man sedi mergiotes, neisivaizduoju kaip gulint lakuot lotuliukas.gif

viena kliente is salono grizo : kol dare blakstienu priauginima jai gulint nulakavo koju nagus geliniu laku.
tai ir klausimai kyla... 4u.gif
geriau pedikiurines kedes ar iskart gulto ieskotis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 21 rugpjūčio 2012 - 21:36
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 08 21, 22:35)
viena kliente  is salono grizo : kol dare blakstienu priauginima jai gulint nulakavo koju nagus geliniu laku.
tai ir klausimai kyla... 4u.gif

NU jei ji gulejo, o per kelius sulenke kojas- tai normalu, bet kai pedos i virsu-logishkai galvok, kaip nulakluot lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 21, 23:36)
NU jei ji gulejo, o per kelius sulenke kojas- tai normalu, bet kai pedos i virsu-logishkai galvok, kaip nulakluot lotuliukas.gif  blink.gif

lenke biggrin.gif lenke , bet man kaip naujove pasirode... tai ir kl kilo, gal visos jau taip darot... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 21 rugpjūčio 2012 - 21:39
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 08 21, 22:37)
lenke  biggrin.gif lenke , bet man kaip naujove pasirode...  tai ir kl kilo, gal visos jau taip darot...  unsure.gif

Aga, perkam "lashkes", koju lakavimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti