Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

sveikos merginos,gal galite suteikti man info apie ilgalaiki lakavima ax.gif esu siuo reikalu zalia blush2.gif noriu jusu paklausti kokios LED lempos reikia ilgalaikiui lakavimui g.gif esu girdejusi kad ju yra 2 lempu ir 4 lempu doh.gif kuom jos skiriasi g.gif aciu toms kurios pasidalins info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irce05 @ 2012 08 20, 21:58)
sveikos merginos,gal galite suteikti man info apie ilgalaiki lakavima ax.gif esu siuo reikalu zalia  blush2.gif noriu jusu paklausti kokios LED lempos reikia ilgalaikiui lakavimui g.gif esu girdejusi kad ju yra 2 lempu ir 4 lempu  doh.gif kuom jos skiriasi g.gif aciu toms kurios pasidalins info 4u.gif

Sveika Led lempose yra labai daug lempuciu . Bet jose lakas uzdziuna keturis kart greiciau . O tos lempos kur yra dvi arba keturios lemputes vadinasi UV lempomis . 4u.gif jeigu pirksi UV tai turi buti nemaziau kaip 36 W
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwer: 20 rugpjūčio 2012 - 21:08
QUOTE(scarlettuke @ 2012 08 20, 20:53)
Sveikutes visos:) As cia da naujoke,tad norejau paklausti,nusipirkau fimo piesinuku,maciau lb grazei atrodo ant nagiuku,bet niekaip nesuprantu ant kuo jos det ar klyjuot?\
Aciu uz atsakyma:)

ant nagu lotuliukas.gif O jei rimtai tai as nebandzius, bet deciau ant paskutinio lako sluoksnio nulakuoto, i lempa, tada ant virsaus topas 4u.gif Arba ant paskutinio lako sluoksnio jau istraukto is lempos, paskui topas, na as tik variantus sakau, tu pasibandyk pati ir pamatysi kaip gaunasi geriausiai, dar mums papasakosi:)
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2012 08 20, 22:05)
Sveika Led lempose yra labai daug lempuciu . Bet jose lakas uzdziuna keturis kart greiciau . O tos lempos kur yra dvi arba keturios lemputes vadinasi UV lempomis .  4u.gif jeigu pirksi UV tai turi buti nemaziau kaip 36 W

nu snd apziurejau tas LED lempas ir maciau,kad yra daug lempuciu,bet man pardavejos sake, kad jos yra ir 2 lempu jos mazesnes yra ir 4 lempu tai didesnes yra, tai ir dabar pasimeciau tuo klausimu. toks jausmas,kad dirbancios pard. pacios neismano apie tas LED lempas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2012 08 20, 23:05)
Sveika Led lempose yra labai daug lempuciu . Bet jose lakas uzdziuna keturis kart greiciau . O tos lempos kur yra dvi arba keturios lemputes vadinasi UV lempomis .  4u.gif jeigu pirksi UV tai turi buti nemaziau kaip 36 W

Turiu 9 W, skaiciau, kad netinka, o ilgiau palaikius gal gautus ar net neverta bandyt?
Ir dar noriu paklausti. Kai man lakavo tai pradzioj kazka tepe ant paciu nagu galiuku, labai nemalonaus kvapo. Kas cia per daiktas? Ji dirba su Orly.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanesa3: 20 rugpjūčio 2012 - 21:40
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 20, 22:37)
Turiu 9 W, skaiciau, kad netinka, o ilgiau palaikius gal gautus ar net neverta bandyt?
Ir dar noriu paklausti. Kai man lakavo tai pradzioj kazka tepe ant paciu nagu galiuku, labai nemalonaus kvapo. Kas cia per daiktas? Ji dirba su Orly.

Praimeris ten buvo mirksiukas.gif bet juo siulyciau nepiktnaudziauti, nes poto laukia labai sunkus nuemimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 20, 22:37)

as dariau su orly laku ir 9w lempa ir viskas ok man gavosi, vaikstau jau antra savaite su naguciais:4u: bet jau nusipirkau 36w kadangi visur rasoma kad 9w per silpna
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 21, 00:09)
as dariau su orly laku ir 9w lempa ir viskas ok man gavosi, vaikstau jau antra savaite su naguciais:4u: bet jau nusipirkau 36w kadangi visur rasoma kad 9w per silpna

O laikei tiek min kiek raso ar daugiau?
Atsakyti
Sveikos,
Ar kas nors naudojat Harmony bonda? g.gif man po geros savaites atsokineja,kam darau isvaiksto ir po 3 sav,gal sakau reiktu del saves isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 21, 11:03)
Sveikos,
Ar kas nors naudojat Harmony bonda? g.gif man po geros savaites atsokineja,kam darau isvaiksto ir po 3 sav,gal sakau reiktu del saves isbandyt g.gif

as nusipirkau ir isbandziau.... bijojau kad sunkiau nusiims, bet vakar nuiminejau tai nelabai pastebejau skirtumo... o laike truputi geriau, tiesa tepiau tik nuo vidurio link galiuku, nes galiukai paprastai greiciausiai man atkyla...
Atsakyti
gal kuri esate naudojusi CCo gelish gelinius lakus?
Atsakyti
QUOTE(edita85 @ 2012 08 21, 12:27)
gal kuri esate naudojusi CCo gelish gelinius lakus?

ne, ir ne uz ka nebandyciau kinietishku padelku biggrin.gif Kazkaip pasimokius as, kad skupas moka dukart-tai man gana ax.gif
O cia siaip, kad nenukrypt nuo temos biggrin.gif blizgiu palinksmintas perfectnails lakiukas, rodytas deja jau n kartu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 21 rugpjūčio 2012 - 13:48