Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Ačiū, mergaitės, už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esate išmeginusios ibd just gel polish spalvas: Breath Taking ir Fall Forward. Labai įdomu pažiūrėti kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta... @ 2012 08 20, 11:55)
Gal kas esate išmeginusios ibd just gel polish spalvas: Breath Taking ir Fall Forward. Labai įdomu pažiūrėti kaip atrodo  smile.gif

Breath taking ir man idomi, o Fall forward tai ruda tamsoka i ryzuma spalva, be blizguciu. albumeli paziurek pirmam puslapyje yra nuoroda, ten yra parodyta man rodos sita spalvyte.
http://public.fotki....-album/ibd.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 20 rugpjūčio 2012 - 12:07
Gal kam reikia IBD Tickled Pink arba Starburst??
nusispirkau ebay visiskai neisivaizduodama spalvu, taip iseina - nu ne mano spalvos ir tiek..
lakai nedazyti, tik atsukti viduj realiai apziuret spalvas ant teptuko
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 08 20, 13:23)
Gal kam reikia IBD Tickled Pink arba Starburst??
nusispirkau ebay visiskai neisivaizduodama spalvu, taip iseina - nu ne mano spalvos ir tiek..
lakai nedazyti, tik atsukti viduj realiai apziuret spalvas ant teptuko

o kokia ta starburst, tokia pat super ryski kaip ir tickled pink?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 20, 12:34)
o kokia ta starburst, tokia pat super ryski kaip ir tickled pink?

Ji tamsesne, nera elektrine tokia, bet ryski isties
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 20, 10:21)
;

Kuo plonesni, vos ne permatomi sluoksniai tuo geriau, ypac su harmony lakais. As irgi daug liapsusu esu pridarius kol ta supratau:) Baze tai manau, kad labai per ilgai laiket, vienos minutes uztenka hrmony baze laikyt. As siuo metu naudoju IBD just gel baze, tai laikau 2 min.
Papildyta:
O ko pati sau neperki? tereikia turet kreditine ir is ebajau ir amazono viska pati susipirksi.

o perkate is amazon.com ar amazon.uk?
Atsakyti
QUOTE(edita85 @ 2012 08 20, 15:23)
o perkate is amazon.com ar amazon.uk?

.com
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 20, 15:43)

ačiū, nesu niekada pirkusi pati. o muitų mokesčiai koki nors yra?
Atsakyti
QUOTE(edita85 @ 2012 08 20, 15:57)
ačiū, nesu niekada pirkusi pati. o muitų mokesčiai koki nors yra?

iki virs 70 ltl jei siuntinys tai nera. Paskaityk sitos temutes daugiau kai turesi laiko, daug info rasi, mes jau daug kartu aptarem is kur ir kaip perkam,. net pardavejai sumineti, as jau net nebepamenu visu.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 20, 16:03)
iki virs 70 ltl jei siuntinys tai nera. Paskaityk sitos temutes daugiau kai turesi laiko, daug info rasi, mes jau daug kartu aptarem is kur ir kaip perkam,. net pardavejai sumineti, as jau net nebepamenu visu.

ačiū lb smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos:) As cia da naujoke,tad norejau paklausti,nusipirkau fimo piesinuku,maciau lb grazei atrodo ant nagiuku,bet niekaip nesuprantu ant kuo jos det ar klyjuot?\
Aciu uz atsakyma:)
Atsakyti