Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 19, 20:25)
Ir as taip dariau,turbut neaiskiai parasiau visa litanija  doh.gif

Bet tada neturėjo valytis akrilas... gal per trumpai džiovinote gėlytes jei jos storesnės? g.gif labai graži spalvytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 19, 20:34)
Bet tada neturėjo valytis akrilas... gal per trumpai džiovinote gėlytes jei jos storesnės?  g.gif labai graži spalvytė  thumbup.gif

Nu va tokia minti irgi turejau kad buvo dar pilnai neuzdziuvusios ir tepiau topa ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 19, 20:23)
Noriu isbandyti gelini lakavima, bet tik del saves. Tai kur rasti nelabai brangiu premoniu?

na, vistiek pirktis internete pigiausia smile.gif
Atsakyti
o as bedarydama sestadieni klientei manikiura nusprendziau, reik nauju znypliuku odeliu karpymui... ziauriai kazkaip man jos sunkiai kirposi.... ka patartumet isigyti? ar bandyti turimas galasti? kadangi nesu profesionale tai nesinori labai brangiu, bet nesinori ir tu po kelis dolerius kur neimanoma dirbt...
Atsakyti
Vakar buvo mano pirmasis dažymas, pirmasis blynas ir aišku prisvilęs. Atrodo viską dariau pagal instrukciją, bet kažko vistiek neįsiskaičiau, taiva pasidalinsiu savo pirmosiomis nesėkmėmis, gal kam pravers informacija. Naudojau gelish harmony priemones, pirmą lako sluoksnį tepiau tikrai nestorai, bet matyt nepakankamai plonai, nes man jis baisiai subėgo, toks gavosi susiraukšėjęs unsure.gif ir visi nagiukai tokie, teko valyti šalin. Antrą kartą lakavau labai plonu sluoksiu, bazę lempoje laikiau 4 min, spalvą 2 min ir viskas pavyko gana neblogai smile.gif
Atsakyti
Gal ira Klaipedieciu uzsakinejanciu priemones internetu, prisideciau prie uzsakymo
Atsakyti
;
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 20, 10:13)
Vakar buvo mano pirmasis dažymas, pirmasis blynas ir aišku prisvilęs. Atrodo viską dariau pagal instrukciją, bet kažko vistiek neįsiskaičiau, taiva pasidalinsiu savo pirmosiomis nesėkmėmis, gal kam pravers informacija. Naudojau gelish harmony priemones, pirmą lako sluoksnį tepiau tikrai nestorai, bet matyt nepakankamai plonai, nes man jis baisiai subėgo, toks gavosi susiraukšėjęs unsure.gif  ir visi nagiukai tokie, teko valyti šalin. Antrą kartą lakavau labai plonu sluoksiu, bazę lempoje laikiau 4 min, spalvą 2 min ir viskas pavyko gana neblogai smile.gif

Kuo plonesni, vos ne permatomi sluoksniai tuo geriau, ypac su harmony lakais. As irgi daug liapsusu esu pridarius kol ta supratau:) Baze tai manau, kad labai per ilgai laiket, vienos minutes uztenka hrmony baze laikyt. As siuo metu naudoju IBD just gel baze, tai laikau 2 min.
Papildyta:
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 20, 10:15)
Gal ira Klaipedieciu uzsakinejanciu priemones internetu, prisideciau prie uzsakymo

O ko pati sau neperki? tereikia turet kreditine ir is ebajau ir amazono viska pati susipirksi.
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 20, 10:13)
Vakar buvo mano pirmasis dažymas, pirmasis blynas ir aišku prisvilęs. Atrodo viską dariau pagal instrukciją, bet kažko vistiek neįsiskaičiau, taiva pasidalinsiu savo pirmosiomis nesėkmėmis, gal kam pravers informacija. Naudojau gelish harmony priemones, pirmą lako sluoksnį tepiau tikrai nestorai, bet matyt nepakankamai plonai, nes man jis baisiai subėgo, toks gavosi susiraukšėjęs unsure.gif  ir visi nagiukai tokie, teko valyti šalin. Antrą kartą lakavau labai plonu sluoksiu, bazę lempoje laikiau 4 min, spalvą 2 min ir viskas pavyko gana neblogai smile.gif

harmony baze pakanka laikyt 1min, max 2min... gal pertekliaus nenuemet? o gal spalva vis tik per storai tepet?
Atsakyti
taip, pirmą kartą per storai spalvą tepiau, o perteklių turit galvoje is kraštų ar per visą naglo plotą? doh.gif nes aš nieko nevaliau g.gif

Ir dar klausimėlis, ar iš ebay harmony gelish spalvotą laką už 15,5 dol su siuntimu pirkti yra pigu ar brangu? nes pigiau niekaip nerandu arba ieškot nemoku doh.gif niekad nieko nesu užsakinėjusi iš ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze_taskuota: 20 rugpjūčio 2012 - 09:48
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 20, 10:47)
taip, pirmą kartą per storai spalvą tepiau, o perteklių turit galvoje is kraštų ar per visą naglo plotą?  doh.gif nes aš nieko nevaliau  g.gif

per visa nago plokstele.....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 19, 20:47)
per visa nago plokstele.....

taiva ir prisidirbau su tuo pirmu kartu, na bet yra laiko išmokti smile.gif o kažin su kosmetine kempinele gal eina nuvalyt, nes su vata tai jau nesąmonė gautųsi
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 20, 10:47)
taip, pirmą kartą per storai spalvą tepiau, o perteklių turit galvoje is kraštų ar per visą naglo plotą?  doh.gif nes aš nieko nevaliau  g.gif

Ir dar klausimėlis, ar iš ebay harmony gelish spalvotą laką už 15,5 dol su siuntimu pirkti yra pigu ar brangu? nes pigiau niekaip nerandu arba ieškot nemoku  doh.gif  niekad nieko nesu užsakinėjusi iš ten

bazes perteklius valomas taip: uztepama labai plonai baze, kisama po lempa 1 min, istraukus is lempos su teptuku arba servetele, kuri nepalieka plauseliu nuvalyti bazes pertekliu per visa naga. Va cia paziurek, matosi, kaip nuvalo http://www.youtube.c...h?v=H7GlvMYr_ro

Kaina manau normali, ziurint dar kokios spalvos nori, amazone ribota spalvu pasirinkima gali gaut pigiau kokiais 2 doleriais.
Papildyta:
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 20, 10:50)
taiva ir prisidirbau su tuo pirmu kartu, na bet yra laiko išmokti smile.gif o kažin su kosmetine kempinele gal eina nuvalyt, nes su vata tai jau nesąmonė gautųsi

geriausia su teptuku, cia ne tiek nuvalymas kiek islyginimas bazes man taip atrodo, kad lakas lygiau dengtusi. Nes tas lipnumas gi nevalomas su lipnumo nuemimo skysciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 20 rugpjūčio 2012 - 10:10