Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

sweikos merginos turiu klausimuka turiu pagringa baze ir topa harmony firmos o laka as galu naudoti IBD ar geriau nemaisyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukciaastapati @ 2012 08 18, 18:43)
sweikos merginos turiu klausimuka turiu pagringa baze ir topa harmony firmos o laka as galu naudoti IBD ar geriau nemaisyt?  4u.gif

Gali smile.gif pasiskaityk daugiau musu temutes puslapiu, butum radus ir sia ir dar daug kitos informacijos, kurios tau gal reikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 18, 20:22)
Gali smile.gif  pasiskaityk daugiau musu temutes puslapiu, butum radus ir sia ir dar daug kitos informacijos, kurios tau gal reikes 4u.gif

aciu pasiskaitinejau temoje ir radau ax.gif
Atsakyti
gal kas turit kokybiskam pedikiurui su IGL atlikti naudingu nuorodu? dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos paneles . Parduodu naujas 3 Naujas UV lempas 36W 4*9W lemutes taimeriai 90 s 120 s 180 s Lemos Vokiskos tai ir kokybe atitinkama . Placios telpa dvi rankytes, stabiliai stovi ant stalo , matines juodos spalvos . Skirtos profesionalam . 180lt
http://public.fotki....v-n8f-jwwb.html
4u.gif
Atsakyti
Laba, mergaites gal yra klaipedieciu? Pasidalinkit kur priemones perkat?
Atsakyti
Sveikos,
Nu ka isbandziau paisyba akriliniais daziukais blush2.gif
Pasakykit kas piesiat ant gelio be topo,jums uztenka paskui vieno topo sluoksnio?Man reiketu min 2 doh.gif nes daziukai pasivale kai lipnuma emiau doh.gif doh.gif o gal per storai daziukai tepti buvo g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 19, 16:58)
Laba, mergaites gal yra klaipedieciu? Pasidalinkit kur priemones perkat?

Sveika, as klaipediete 4u.gif turiu nuliudinti, nes Klaipeda siuo atzvildiu visiska provincija. Is parduotuviu pas mus tik Medines sukos ir Vitrina. As dazniausiai uzsisakineju internetu arba perku per skelbimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 08 19, 17:24)
Sveika, as klaipediete  4u.gif  turiu nuliudinti, nes Klaipeda siuo atzvildiu visiska provincija. Is parduotuviu pas mus tik Medines sukos ir Vitrina. As dazniausiai uzsisakineju internetu arba perku per skelbimus smile.gif

Na ziurint apie kokias priemones kalba eina, bet tikrai ne tik sios parduotuves smile.gif
Yra megavalis, salonpro apacioje (aidos studijos rusys), gabija, juodoji vilke ar kaip ten ta parduotuve vadinas, skirgesa, vitrina smile.gif
Atsakyti
Sveika,
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 19, 17:01)
Sveikos,
Nu ka isbandziau paisyba akriliniais daziukais blush2.gif
Pasakykit kas piesiat ant gelio be topo,jums uztenka paskui vieno topo sluoksnio?Man reiketu min 2 doh.gif nes daziukai pasivale kai lipnuma emiau doh.gif  doh.gif o gal per storai daziukai tepti buvo g.gif  g.gif

Aš darau truputį kitaip: lakas, akrilas, topas ir tik tada nuvalau lipnumą. Bent jau aš taip darau ir Nagavitoje taip mokė blush2.gif tada man užtenka ir vieno topo sluoksnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 08 19, 19:25)
Na ziurint apie kokias priemones kalba eina, bet tikrai ne tik sios parduotuves smile.gif
Yra megavalis, salonpro apacioje (aidos studijos rusys), gabija, juodoji vilke ar kaip ten ta parduotuve vadinas, skirgesa, vitrina smile.gif

Noriu isbandyti gelini lakavima, bet tik del saves. Tai kur rasti nelabai brangiu premoniu?
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 19, 18:57)
Sveika,

Aš darau truputį kitaip: lakas, akrilas, topas ir tik tada nuvalau lipnumą. Bent jau aš taip darau ir Nagavitoje taip mokė  blush2.gif tada man užtenka ir vieno topo sluoksnio 4u.gif

Ir as taip dariau,turbut neaiskiai parasiau visa litanija doh.gif
Ka tik lakavau tai topo dejau net 3 sluosknius ant piestu nagiuku lotuliukas.gif bijojau gelikes pamatyt ant serveteles kai valiau lipnuma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia mano sumaisyta IBD Tickled pink,pripyliau melynos syster 25 ir gavos tokia spalvike lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 19 rugpjūčio 2012 - 19:26