sweikos merginos turiu klausimuka turiu pagringa baze ir topa harmony firmos o laka as galu naudoti IBD ar geriau nemaisyt?
QUOTE(Jukciaastapati @ 2012 08 18, 18:43)
sweikos merginos turiu klausimuka turiu pagringa baze ir topa harmony firmos o laka as galu naudoti IBD ar geriau nemaisyt?
Gali pasiskaityk daugiau musu temutes puslapiu, butum radus ir sia ir dar daug kitos informacijos, kurios tau gal reikes
QUOTE(Emsija @ 2012 08 18, 20:22)
Gali pasiskaityk daugiau musu temutes puslapiu, butum radus ir sia ir dar daug kitos informacijos, kurios tau gal reikes
aciu pasiskaitinejau temoje ir radau
gal kas turit kokybiskam pedikiurui su IGL atlikti naudingu nuorodu? dekoju
Sveikos paneles . Parduodu naujas 3 Naujas UV lempas 36W 4*9W lemutes taimeriai 90 s 120 s 180 s Lemos Vokiskos tai ir kokybe atitinkama . Placios telpa dvi rankytes, stabiliai stovi ant stalo , matines juodos spalvos . Skirtos profesionalam . 180lt
http://public.fotki....v-n8f-jwwb.html
http://public.fotki....v-n8f-jwwb.html
Laba, mergaites gal yra klaipedieciu? Pasidalinkit kur priemones perkat?
Sveikos,
Nu ka isbandziau paisyba akriliniais daziukais
Pasakykit kas piesiat ant gelio be topo,jums uztenka paskui vieno topo sluoksnio?Man reiketu min 2 nes daziukai pasivale kai lipnuma emiau o gal per storai daziukai tepti buvo
Pasakykit kas piesiat ant gelio be topo,jums uztenka paskui vieno topo sluoksnio?Man reiketu min 2 nes daziukai pasivale kai lipnuma emiau o gal per storai daziukai tepti buvo
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 19, 16:58)
Laba, mergaites gal yra klaipedieciu? Pasidalinkit kur priemones perkat?
Sveika, as klaipediete turiu nuliudinti, nes Klaipeda siuo atzvildiu visiska provincija. Is parduotuviu pas mus tik Medines sukos ir Vitrina. As dazniausiai uzsisakineju internetu arba perku per skelbimus
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 08 19, 17:24)
Sveika, as klaipediete turiu nuliudinti, nes Klaipeda siuo atzvildiu visiska provincija. Is parduotuviu pas mus tik Medines sukos ir Vitrina. As dazniausiai uzsisakineju internetu arba perku per skelbimus
Na ziurint apie kokias priemones kalba eina, bet tikrai ne tik sios parduotuves
Yra megavalis, salonpro apacioje (aidos studijos rusys), gabija, juodoji vilke ar kaip ten ta parduotuve vadinas, skirgesa, vitrina
Sveika,
Aš darau truputį kitaip: lakas, akrilas, topas ir tik tada nuvalau lipnumą. Bent jau aš taip darau ir Nagavitoje taip mokė tada man užtenka ir vieno topo sluoksnio
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 19, 17:01)
Sveikos,
Aš darau truputį kitaip: lakas, akrilas, topas ir tik tada nuvalau lipnumą. Bent jau aš taip darau ir Nagavitoje taip mokė tada man užtenka ir vieno topo sluoksnio
QUOTE(Signa... @ 2012 08 19, 19:25)
Na ziurint apie kokias priemones kalba eina, bet tikrai ne tik sios parduotuves
Yra megavalis, salonpro apacioje (aidos studijos rusys), gabija, juodoji vilke ar kaip ten ta parduotuve vadinas, skirgesa, vitrina
Noriu isbandyti gelini lakavima, bet tik del saves. Tai kur rasti nelabai brangiu premoniu?
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 19, 18:57)
Sveika,
Ir as taip dariau,turbut neaiskiai parasiau visa litanija
Ka tik lakavau tai topo dejau net 3 sluosknius ant piestu nagiuku bijojau gelikes pamatyt ant serveteles kai valiau lipnuma
Cia mano sumaisyta IBD Tickled pink,pripyliau melynos syster 25 ir gavos tokia spalvike