Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 21:25)
a ko db tau nepatinka? as ant savo nagu irgi tokio neisivaizduoju, bet aš tiesiog žiūriu kaip į meno kūrinį, ir įsivaizduoju kiek čia dienų ir naktų praleista  lotuliukas.gif  blink.gif

darbo melejonas, bet kaip cia pasakyt pala......a vo tas zodis-prėska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 16, 21:38)
o kada ja isduoda?  4u.gif  reikia uz kazkokia suma pirkt? smile.gif ar yra kokios akcijos kai dalina?

aš kai paskutinį sykį buvau pirkau Orlio baltą geliuką, tai kažkaip plepėjom plepėjom..ir ji mušti į kasą sako o jūs kortelę turit, sakau schmoll.gif ji o tai kaip čia jus neturit ir bla bla bla...sakau tai duokit ir turėsiu....ir davė thumbup.gif , nes ta mergaitė buvo soliariumų labamba vadybininkė ar kažkas tokio, kad ji dažnai pas mus ateidavo ir matydavo mane mirksiukas.gif , tai vo vis tas liežuvis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 21:43)
aš kai paskutinį sykį buvau pirkau Orlio baltą geliuką, tai kažkaip plepėjom plepėjom..ir ji mušti į kasą sako o jūs kortelę turit, sakau  schmoll.gif ji o tai kaip čia jus neturit ir bla bla bla...sakau tai duokit ir turėsiu....ir davė thumbup.gif , nes ta mergaitė buvo soliariumų labamba vadybininkė ar kažkas tokio, kad ji dažnai pas mus ateidavo ir matydavo mane  mirksiukas.gif , tai vo vis tas liežuvis  lotuliukas.gif

smagiai smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 21:43)
aš kai paskutinį sykį buvau pirkau Orlio baltą geliuką, tai kažkaip plepėjom plepėjom..ir ji mušti į kasą sako o jūs kortelę turit, sakau  schmoll.gif ji o tai kaip čia jus neturit ir bla bla bla...sakau tai duokit ir turėsiu..

manes paprase atsivesti baigimo diploma, uzregistravo ir dave kortele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 17, 11:14)
manes paprase atsivesti baigimo  diploma, uzregistravo ir dave kortele ax.gif

o Jus lanket kokius nors Nagavitos kursus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 17:26)
Cia fotkej gal taip, nes realiai ner jokio cia felicitavumo biggrin.gif Pinkas gaaaal kiek rozinesnis, sitas toks pastelinis rozinis..nu zodz abu siaip man nepatinka biggrin.gif

laba, ir as nekenciu pinko- tai su My Forbidden Love pamaisiau ir gavosi pakenciamesne spalvyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 17, 20:32)
laba, ir as nekenciu pinko- tai su  My Forbidden Love pamaisiau ir gavosi pakenciamesne spalvyte  lotuliukas.gif

bigsmile.gif O kazkas naujo...nelabai isivaizduoju kaip tai atrodo realiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 17, 22:18)
bigsmile.gif  O kazkas naujo...nelabai isivaizduoju kaip tai atrodo realiai biggrin.gif

deja neparodysiu foto...nebent kada is kaimynes fotika kada susiselpsiu ir nufitkinsiu, nes jau geda ir foto deti-niekada nesimato pas mane ta tikroji spalva...bet ji gavosi tokia alyvine, kaip alyvu ziedeliai...svelni pastele
Atsakyti
Aš kažkaip galvojau,kad mano "vaivorykštės" nieks nenorės,ogi su manim jau trys vaikšto wink.gif
pasirodo yra ant svieto dar tokių kaip aš kvankt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 08 17, 20:32)
laba, ir as nekenciu pinko- tai su  My Forbidden Love pamaisiau ir gavosi pakenciamesne spalvyte  lotuliukas.gif

kiek maždaug reikia pilti My Forbidden Love į Pinko buteliuką? ir kaip gerai išmaišyti spalvytę. ar jos lengvai susimaišo, ar reikia pavargti sukiojant tarp rankų?
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2012 08 18, 01:20)
kiek maždaug reikia pilti My Forbidden Love į Pinko buteliuką? ir kaip gerai išmaišyti spalvytę. ar jos lengvai susimaišo, ar reikia pavargti sukiojant tarp rankų?

laba, as po truputi ipilinejau, ir paplakdavau- kiek tas daug ar nedaug...kiekvienam kitaip atrodo, man atrodo kad nesunkiai spalvos maisosi
ipylu, pamaisau, patepu- ir kol man tinka spalva taip darau. mirksiukas.gif visada pamixuoju su tos pacios firmos lakais, jei tik spalva "stovinti", buna tokiu nesekmingu pirkiniu. tas galioja ir paprastiems lakams pas mane. rolleyes.gif
Atsakyti
As vakar irgi pamiksavau IBD Mau sunset su HG Pasion. Bandziau ant Mau lakuot Pasion, tai labai dryzavo, net penkiu sluoksnius teko dazyt doh.gif Uztat sumakalavus jas gaunasi gera tokia ryski ciklamenine spalva, labai panasi i Carnival hangover, tik truputeli kitokio atspalvio 4u.gif
Atsakyti