Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 17:37)

tai vo reik raudonos lašint, dar kokio blizgučio švelnaus kad ir to Yzi Wyzi lotuliukas.gif , a g.gif kap manai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 17:39)
tai vo reik raudonos lašint, dar kokio blizgučio švelnaus kad ir to Yzi Wyzi  lotuliukas.gif , a  g.gif kap manai? g.gif

mirksiukas.gif mano mintis skaitai biggrin.gif tik del izy vizy nezinau g.gif
Atsakyti
o merginos Vitrinoje neprekiauja HG, IBD?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 16, 17:50)
o merginos Vitrinoje neprekiauja HG, IBD?

nea schmoll.gif jei ten su orliu draugauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 18:41)
nea schmoll.gif  jei ten su orliu draugauja  thumbup.gif

maciau zada Kauno akropoli atsidaryt, apsidziaugiau, kad galesiu prekintis patogiu laiku, bet deja....
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 11:13)
Jei sitas  http://www.uvnailpol...-gel__61334.jpg , tai kuo puikiausia tirpsta folijoje. smile.gif
user posted image

Eina sau kokia grazi sita spalva, bet man visos grazios, kur tu ikeli. Pasakyk atvirai, ar antra karta sia spalva pirktum? Ar ji tau asmeniskai grazi? nes as jos noriu, bet vis abejoju, imt, neimt..per daug jau turiu buteliuku visiskai nelakuojamu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 16, 19:05)
Eina sau kokia grazi sita spalva, bet man visos grazios, kur tu ikeli. Pasakyk atvirai, ar antra karta sia spalva pirktum? Ar ji tau asmeniskai grazi? nes as jos noriu, bet vis abejoju, imt, neimt..per daug jau turiu buteliuku visiskai nelakuojamu  smile.gif

Sakau atvirai- tikrai imciau, nes pas mane murzes megstamos, o ir pirkau su mintim lakuotis sau, o ne klientams pradzioje biggrin.gif Siaip tau reiktu nulekt i nagavita paciupineti pries perkant realiai, nes spalva labai apgaulinga, lyg ir rusva, bet kartu pilksva....plius ne visiem patinka tokioje murzykloje dar ir aukso dulkeles matyt ax.gif Labai asmenishka juk su spalvomis, plius mes atspalvius visi skirtingai matome, todel patarimas paciupineti kaip jau rasiau-gyvai!
Cia va gal labiau matosi realioji 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 rugpjūčio 2012 - 18:25
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 19:22)
Sakau atvirai- tikrai imciau, nes pas mane murzes megstamos, o ir pirkau su mintim lakuotis sau, o ne klientams pradzioje biggrin.gif  Siaip tau reiktu nulekt i nagavita paciupineti pries perkant realiai, nes spalva labai apgaulinga, lyg ir rusva, bet kartu pilksva....plius ne visiem patinka tokioje murzykloje dar ir aukso dulkeles matyt ax.gif Labai asmenishka juk su spalvomis, plius mes atspalvius visi skirtingai matome, todel patarimas paciupineti kaip jau rasiau-gyvai!
Cia va gal labiau matosi realioji 4u.gif
user posted image

oho, cia dar grazesne man ji rodosi smile.gif turbut tu teisi, reik zingsniuot i Nagavita, apziuresiu, jei patiks (abejoju, kad ne) reiks griebt is ebejaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 16, 19:05)
per daug jau turiu buteliuku visiskai nelakuojamu  smile.gif

Tai pasirodykit,gal kas pagriebtu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 08 16, 19:27)
jei patiks (abejoju, kad ne) reiks griebt is ebejaus smile.gif

O ne pigiau lt iseina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 16, 19:31)
Tai pasirodykit,gal kas pagriebtu blush2.gif
Papildyta:

O ne pigiau lt iseina? g.gif

ebejuje pigiau tebutu kokiais 2,3 lt-ne daugiau....
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 19:33)
ebejuje pigiau tebutu kokiais 2,3 lt-ne daugiau....

O kas lt prekiauja,nu nerandu g.gif
Atsakyti
truputi klausimas ne i ema bet vistiek cia daug dirbanciu toj sriti tai gal kas pades.. kaip galima pasalinti suragejusia oda nuo kulnu , nes nusipikrau ta peiliuka bet isipjoviau ir graziai man paciai ji nepasialino, gal koks kitas budas yra neugudusiom?
Atsakyti