Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos maciau kalbejot apie kainas pirmadieni viska pirkausi nuo nulio harmony firmos tai su trim lakais sumokejau 384.50 be lempos Nagavitoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 11:13)

graziai atrodo thumbup.gif net nesakyciau, kad niuria nuotaika atspindi biggrin.gif

man tai patinka pakaitaliot ryskius lakus su tamsiais ir vieni ir kiti grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 16, 08:59)
ar yra kam buvę kokių nesklandumų su manikiuras.eu (Nagavita)? Pirmadieni pervedžiau pinigus, iš jų kol kas jokių žinių apie mano užsakymą g.gif

yra. padariau du uzsakymus. viena sumokejau penktadieni, kita pirmadieni.pirmadienis atsimenu buvo nedarbo diena, antradieni pranesa, kad issiuncia prekes kur sumokejau pirmadieni. skambinu sakau, o tai penktadienio prekes. sako pinigu negavom doh.gif doh.gif doh.gif nu sakes galvoju. bet paskui susitvarke viskas tongue.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 11:13)
Jei sitas  http://www.uvnailpol...-gel__61334.jpg , tai kuo puikiausia tirpsta folijoje. smile.gif
user posted image

wub.gif kaip grazu

as siandien kauno vitrinoje buvau, pajemiau orly balta ir dar viena spalvyte wub.gif tiesa vip profesionalu korta gavau, kokia nuolaida su ja duoda nepaklausiau? ax.gif
Papildyta:
as prancuza taisau su sitokiu
nuo apacios pats pirmas
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 16, 15:02)

as siandien kauno vitrinoje buvau, pajemiau orly balta ir dar viena spalvyte wub.gif tiesa vip profesionalu korta gavau, kokia nuolaida su ja duoda nepaklausiau? ax.gif
Papildyta:

prisiregistruok prie Vitrinos puslapio, ir parodys nuolaida, man rodos g.gif nes as ir turiu korta, o kiek ten va tu procentu su ja duoda ir nezinau tiksliai, faktas, kad pigiau gaunas kai perki su ja biggrin.gif

O cia mano keiksnojama Juliet, kaip ir HG Pink smoothie, nu dryziu karaliene ir skystaliene lotuliukas.gif Ir lakuojas su ja retai kazkaip pas man g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 16:16)
prisiregistruok prie Vitrinos puslapio, ir parodys nuolaida, man rodos g.gif  nes as ir turiu korta, o kiek ten va tu procentu su ja duoda ir nezinau tiksliai, faktas, kad pigiau gaunas kai perki su ja biggrin.gif
O cia mano keiksnojama Juliet, kaip ir  HG Pink smoothie, nu dryziu karaliene ir skystaliene lotuliukas.gif  Ir lakuojas su ja retai kazkaip pas man  g.gif

Vitrinoj ir aš gavau tą kortelę thumbup.gif berods 10% nuolaidėlė.

Nu bet graži zaraza wub.gif ta tavo Juliet, g.gif bet Pinkas netoks fiolečitavas, turi bet netiek man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 16:22)
Vitrinoj ir aš gavau tą kortelę  thumbup.gif berods 10% nuolaidėlė.

Nu bet graži zaraza  wub.gif ta tavo Juliet,  g.gif bet Pinkas netoks fiolečitavas, turi bet netiek man rodos g.gif

Cia fotkej gal taip, nes realiai ner jokio cia felicitavumo biggrin.gif Pinkas gaaaal kiek rozinesnis, sitas toks pastelinis rozinis..nu zodz abu siaip man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 rugpjūčio 2012 - 15:26
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 16:26)
nu zodz abu siaip man nepatinka biggrin.gif

Tai įlašink ko nors, kad pradėtų patikt drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 17:07)
Tai įlašink ko nors, kad pradėtų patikt  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Ai tegu da pastovi, parenka dulkes toliau:D Blem noris kartais imt ir atsikratyt kaikuriais turimais, nusbodo sweet sokoladinis pvz lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 17:26)
Ai tegu da pastovi, parenka dulkes toliau:D Blem noris kartais imt ir atsikratyt kaikuriais turimais, nusbodo sweet sokoladinis pvz lotuliukas.gif

oi aš tai jį neseniai įsigijau tai dar nepabodo, renka dulkes, kurias brauksim rudenį lotuliukas.gif
aš irgi mąstau kad man su Moroccan nights reiks su kuom sumaišyt, nes stovi antri metai beveik lakuota gal du kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 17:31)
oi aš tai jį neseniai įsigijau tai dar nepabodo, renka dulkes, kurias brauksim rudenį  lotuliukas.gif
aš irgi mąstau kad man su Moroccan nights reiks su kuom sumaišyt, nes stovi antri metai beveik lakuota gal du kartus doh.gif

neisivaizduoju su kuo ta spalva butu galima sumaisyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 17:34)
neisivaizduoju su kuo ta spalva butu galima sumaisyti unsure.gif

nes ji toookia gelsva, kas geltoną užmuša? lotuliukas.gif reik spalvų ratą prisimint g.gif
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 08 16, 17:35]nes ji toookia gelsva, kas geltoną užmuša?  lotuliukas.gif reik spalvų ratą prisimint g.gif
[/quote]
user posted imageuser posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif as jauciu kokios raudonos varyc, morkava kazka makaluociau g.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 rugpjūčio 2012 - 16:41