Sveikos maciau kalbejot apie kainas pirmadieni viska pirkausi nuo nulio harmony firmos tai su trim lakais sumokejau 384.50 be lempos Nagavitoj
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 11:13)
graziai atrodo net nesakyciau, kad niuria nuotaika atspindi
man tai patinka pakaitaliot ryskius lakus su tamsiais ir vieni ir kiti grazus
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 16, 08:59)
ar yra kam buvę kokių nesklandumų su manikiuras.eu (Nagavita)? Pirmadieni pervedžiau pinigus, iš jų kol kas jokių žinių apie mano užsakymą
yra. padariau du uzsakymus. viena sumokejau penktadieni, kita pirmadieni.pirmadienis atsimenu buvo nedarbo diena, antradieni pranesa, kad issiuncia prekes kur sumokejau pirmadieni. skambinu sakau, o tai penktadienio prekes. sako pinigu negavom nu sakes galvoju. bet paskui susitvarke viskas
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 11:13)
kaip grazu
as siandien kauno vitrinoje buvau, pajemiau orly balta ir dar viena spalvyte tiesa vip profesionalu korta gavau, kokia nuolaida su ja duoda nepaklausiau?
Papildyta:
as prancuza taisau su sitokiu
nuo apacios pats pirmas
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 16, 15:02)
as siandien kauno vitrinoje buvau, pajemiau orly balta ir dar viena spalvyte tiesa vip profesionalu korta gavau, kokia nuolaida su ja duoda nepaklausiau?
Papildyta:
prisiregistruok prie Vitrinos puslapio, ir parodys nuolaida, man rodos nes as ir turiu korta, o kiek ten va tu procentu su ja duoda ir nezinau tiksliai, faktas, kad pigiau gaunas kai perki su ja
O cia mano keiksnojama Juliet, kaip ir HG Pink smoothie, nu dryziu karaliene ir skystaliene Ir lakuojas su ja retai kazkaip pas man
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 16:16)
prisiregistruok prie Vitrinos puslapio, ir parodys nuolaida, man rodos nes as ir turiu korta, o kiek ten va tu procentu su ja duoda ir nezinau tiksliai, faktas, kad pigiau gaunas kai perki su ja
O cia mano keiksnojama Juliet, kaip ir HG Pink smoothie, nu dryziu karaliene ir skystaliene Ir lakuojas su ja retai kazkaip pas man
Vitrinoj ir aš gavau tą kortelę berods 10% nuolaidėlė.
Nu bet graži zaraza ta tavo Juliet, bet Pinkas netoks fiolečitavas, turi bet netiek man rodos
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 16:22)
Vitrinoj ir aš gavau tą kortelę berods 10% nuolaidėlė.
Nu bet graži zaraza ta tavo Juliet, bet Pinkas netoks fiolečitavas, turi bet netiek man rodos
Cia fotkej gal taip, nes realiai ner jokio cia felicitavumo Pinkas gaaaal kiek rozinesnis, sitas toks pastelinis rozinis..nu zodz abu siaip man nepatinka
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 16:26)
nu zodz abu siaip man nepatinka
Tai įlašink ko nors, kad pradėtų patikt
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 17:07)
Tai įlašink ko nors, kad pradėtų patikt
Ai tegu da pastovi, parenka dulkes toliau:D Blem noris kartais imt ir atsikratyt kaikuriais turimais, nusbodo sweet sokoladinis pvz
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 17:26)
Ai tegu da pastovi, parenka dulkes toliau:D Blem noris kartais imt ir atsikratyt kaikuriais turimais, nusbodo sweet sokoladinis pvz
oi aš tai jį neseniai įsigijau tai dar nepabodo, renka dulkes, kurias brauksim rudenį
aš irgi mąstau kad man su Moroccan nights reiks su kuom sumaišyt, nes stovi antri metai beveik lakuota gal du kartus
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 16, 17:31)
oi aš tai jį neseniai įsigijau tai dar nepabodo, renka dulkes, kurias brauksim rudenį
aš irgi mąstau kad man su Moroccan nights reiks su kuom sumaišyt, nes stovi antri metai beveik lakuota gal du kartus
neisivaizduoju su kuo ta spalva butu galima sumaisyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 16, 17:34)
neisivaizduoju su kuo ta spalva butu galima sumaisyti
nes ji toookia gelsva, kas geltoną užmuša? reik spalvų ratą prisimint
[quote=ingeborgita2,2012 08 16, 17:35]nes ji toookia gelsva, kas geltoną užmuša? reik spalvų ratą prisimint
[/quote]
Papildyta:
as jauciu kokios raudonos varyc, morkava kazka makaluociau
[/quote]
[/quote]
Papildyta:
as jauciu kokios raudonos varyc, morkava kazka makaluociau
[/quote]