[quote=Jolkuce,2012 08 15, 20:11]
kiek sluoksniu cia, jei padengia pilnai naga?
Papildyta:
gerai nepamenu 2-3 sluokniai, bet man atrodo 2
Pasisakysiu ir as apie priemones, kurias naudoju. As pati dirbu, tad galiu drasiai teigti, kad teisios abi puses - nesvarbu, ka naudoji, svarbu rezultatas
Bet, yra toks dalykas kaip komfortas man patogiau dirbti su harmony teptuku ( nors pradejau nuo kinisko uz 10 lt ) - rezultatas kaip ir tas pats, bet as jauciu komforta su graziu sepetuku tepliodama tas pats is su lignino lapeliais, spalvomis, nuemimo skysciu ir daugeliu dalyku. Viska galima pigiau, bet as noriu graziai ir patogiai. Tik savo, o ne klientu saskaita, zinoma
Ir dar, viena mergaiciu minejo, del lako nuemimo - labai daug priklauso nuo klientes nagu - viska darau visoms vienodai, lakas vienoms pats folijoj atsoka, o kitoms dar ir poliruokliu pasidarbuoti reikia. Taip kad, dazniausiai ne priemonese esme
Bet, yra toks dalykas kaip komfortas man patogiau dirbti su harmony teptuku ( nors pradejau nuo kinisko uz 10 lt ) - rezultatas kaip ir tas pats, bet as jauciu komforta su graziu sepetuku tepliodama tas pats is su lignino lapeliais, spalvomis, nuemimo skysciu ir daugeliu dalyku. Viska galima pigiau, bet as noriu graziai ir patogiai. Tik savo, o ne klientu saskaita, zinoma
Ir dar, viena mergaiciu minejo, del lako nuemimo - labai daug priklauso nuo klientes nagu - viska darau visoms vienodai, lakas vienoms pats folijoj atsoka, o kitoms dar ir poliruokliu pasidarbuoti reikia. Taip kad, dazniausiai ne priemonese esme
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 15, 22:34)
pritariu, mano irgi tokia nuomone geriau daugiau sumoketi viena karta, nei tris kartus pigiai...galutinam rezultate islaidos tos pacios gaunasi, o ar naudos ar numes karta pabandzius cia jau nuo kiekvieno zmogaus priklauso
Na tai faktas, kad geresnes priemones visada bus geriau, bet nevisada brangiau yra geriau. Mergina pries tai aprase pigesni teptuko varianta nes pati ji naudoja ir vargo nemato, ty remiasi savo patirtim, o ne is pirsto lauzia:) Ji gi nerase pirk baze ir topa pati pigiausia, kas butu didele klaida, nes nuo siu dvieju priemoniu labai priklauso kiek lakas laikys, kiek ilgai blizges...
P.S Jolkuce aciu uz minti naudoti susikarpius paraloniukus skirtus langu kamsymui Nusipirkau, susikarpiau, super, jokiu plaukeliu ir siaip smagus dalykas Valau juo lipnuma po lakavimo ir pries lakavima nuriebalinant naga, super...
QUOTE(Lurta @ 2012 08 15, 20:01)
ingeborgita2, o Jūs kai darot tapšnojimą, pirmiausia nulakuojat prancūzą ar iškart ant pagrindinės spalvytės? Bandžiau daryt iškart, tai kažkaip ant galiukų trūko spalvytės man ir apskritai tas tapšnojimas daugiau nei pusę nago užėmė ir beveik vienodo tankumo (ar kaip čia pasakyt ) - beveik vienodai atrodė per visą tapšnojimą, o ne taip, kad galiukas daugiau, o po to toks kaip išretėjęs. Nu tikuosi suprasit, ką čia surašiau
aš viską supratau. aš dariau taip kad nubrėžus baltą liniją aš ją išdžiovinau ir tik atda tapšnojau, o dėl tapšnojimo tai kaip supratau perdaug spalvos pasiemei ri tapšnok tik per galiuką o ne per visą nagutį.
Įmetu nuorodą gal trupučiuką bus aiškiau pasidarys.
o čia jau profėm ir netik kaip pasigaminti įrankį tapšnojimui (citata autorės įrankio) Если кому-нибудь интересно, я делаю самодельные тамповщики из старых кистей, плюс кусочек поролона (губки), на фото видно...и таким инструментом работаю давно,гели плавно перемешиваются........ Tiesiog daro iš senų teptukų, apsuka juos paralono gabaliuku ir sutvirtina su guma Foto iš interneto
ar yra kam buvę kokių nesklandumų su manikiuras.eu (Nagavita)? Pirmadieni pervedžiau pinigus, iš jų kol kas jokių žinių apie mano užsakymą
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 16, 08:59)
ar yra kam buvę kokių nesklandumų su manikiuras.eu (Nagavita)? Pirmadieni pervedžiau pinigus, iš jų kol kas jokių žinių apie mano užsakymą
visada gali pasiskamb. į Nagavitą ir pasklausti kas ir kaip ir nuslūgs akmuo nuo krūtinės
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 15, 19:02)
visada gali pasiskamb. į Nagavitą ir pasklausti kas ir kaip ir nuslūgs akmuo nuo krūtinės
skambinau, niekas nekelia meginsiu po val., gal kartais nedirba dar
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 16, 09:08)
skambinau, niekas nekelia meginsiu po val., gal kartais nedirba dar
Jie nuo 9 dirba.Bent jau Kauno Nagavita
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 16, 08:59)
Man visada problemos, nes uzsakyma darau savo vardu, o pinigus pervedu nuo mamos saskaitos, tai jie nemato, kad apmoketa, nors ir irasau paskirties laukelyje savo varda pavarde. Visada reik skambint ir pasakyt.
QUOTE(vilze @ 2012 08 15, 19:18)
Man visada problemos, nes uzsakyma darau savo vardu, o pinigus pervedu nuo mamos saskaitos, tai jie nemato, kad apmoketa, nors ir irasau paskirties laukelyje savo varda pavarde. Visada reik skambint ir pasakyt.
viskas susitvarkė
na tai man nepades ne viena su kalusimu ... ar galima naudoti shellac base and coat su saok off geliu?
QUOTE(PinkySun @ 2012 08 16, 10:03)
na tai man nepades ne viena su kalusimu ... ar galima naudoti shellac base and coat su saok off geliu?
Galima