labukas visoms,
dziaugiuosi radusi sia tema, nes turiu sioki toki rupesteli. Isbandziau IGL tik pries kelis men., patiko, tai palaksciau pas kelias manikiuristes, paziurejau kaip dirba, ivertinau kokybe ir kaina ir stai viena grazia diena nuluzo mano visi atauginti naguciai iki pat geluonies, o namuose pati nusivaliusi laka pamaciau lyg stikla likusi kazkokios priemones sluoksni, kurio niekaip negaliu nukrapstyt. Ant virsaus pabandziau uzlakuot parastu laku, atrodo kraupiai, nes tas plonas sluoksnelis ale pagrindo nera lygus, ant laako liko lopineliai... Patarkit ka daryt ir kas cia galejo atsitikti... dekui
QUOTE(freza80 @ 2012 08 15, 09:49)
aciu uz vaizdus.
QUOTE(gmikute @ 2012 08 15, 13:55)
labukas visoms,
dziaugiuosi radusi sia tema, nes turiu sioki toki rupesteli. Isbandziau IGL tik pries kelis men., patiko, tai palaksciau pas kelias manikiuristes, paziurejau kaip dirba, ivertinau kokybe ir kaina ir stai viena grazia diena nuluzo mano visi atauginti naguciai iki pat geluonies, o namuose pati nusivaliusi laka pamaciau lyg stikla likusi kazkokios priemones sluoksni, kurio niekaip negaliu nukrapstyt. Ant virsaus pabandziau uzlakuot parastu laku, atrodo kraupiai, nes tas plonas sluoksnelis ale pagrindo nera lygus, ant laako liko lopineliai... Patarkit ka daryt ir kas cia galejo atsitikti... dekui
Nieko nenutiko, cia baze prie nagu prikibus. Su svelnia dilde pasiauskit pavirsiu ir viskas vel bus grazu.
Laba dienele,
Noriu ir as graziu nagiuku. Sakykit kiek kainuoja priemones. Pradedant nuo nulio. Ir po kiek lakai. Kur perkat. Ir dar paziurejau, kad tu lempu buna bent 3 stiprumu koks tarp ju skirtumas ir kuri geriause?
Isanksto labai dekoju uz atsakymus.
Noriu ir as graziu nagiuku. Sakykit kiek kainuoja priemones. Pradedant nuo nulio. Ir po kiek lakai. Kur perkat. Ir dar paziurejau, kad tu lempu buna bent 3 stiprumu koks tarp ju skirtumas ir kuri geriause?
QUOTE(agnele77 @ 2012 08 15, 11:11)
O kaip cia reik "tapsnoti"??
kaip reikia tašnoti? Ogi...pasiemi kad ir indams plauti kempinėlę,susikarpai mažais gabaliukais ir merki ją į dažiukus(akrilinius ar į ilgalaikį lakiuką,kurio pasidedi ant stikliuko) tada i servetėle vos vos kad nebutų perdaug ir tapšnoji ant nagiuko. Na manau supratai gal?
gal kuri patrs koki teptuka nusipirkti prancuzisko linijos patasiymui, kad perbraukti ir ji lygi gautusi ir ar isvis galima nubraukineti?ar nenusitrins spalva tuo paciu?as dariau taip:spalva ir po lempa, tada baltas galiukas ir po lempa, ar taip teisingai?vakar dariausi pirma karta is tolo tai neblogai atrodo, bet is arti tai ne kas, nukreivaliojau kaip turi buti ir bjojau taisyti kad spalva nenusibrauktu. be to mano naguciai labai jau trumpi, tai aplakavau ir ka reikia ir ko nereikia ( kokiu pavadinimu ieskoti perkant is ebay ta teptuka)turiu teptuka bases pertekliui nuvalyti, gal jis tiktu?
p.s. sheer nude spalvyte is orly beveik bespalve jei kuri ja ziurinejat
Papildyta:
as pirkau viska is ebay orly fx (primeris, baze, 2 lakai, topas, teptukas bazes pertekliui nuvalyti, tada toks metalinis daiktas odelem atstumti ir gelio pasalinimui naudojamas, serveteles nuriebalintojui, folija lako nuemimui, nuriebalintojas ir skystis lakui nuimti). visas sis geris man isejo 400lt. lempa turejau 9 valtu, tai su ja ir dariausi pirma karta ir gelis man nudziuvo atrodo gerai, nors nelabai as suprantu ar pakankamai siaip kiek supratau 9 vatu lempa yra per silpna, todel uzsisakiau ir jau laukiu atkelaiujant 36 vatu lempos...beja siame reikale esu visiskai nauja
p.s. sheer nude spalvyte is orly beveik bespalve jei kuri ja ziurinejat
Papildyta:
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 08 15, 16:03)
Laba dienele,
as pirkau viska is ebay orly fx (primeris, baze, 2 lakai, topas, teptukas bazes pertekliui nuvalyti, tada toks metalinis daiktas odelem atstumti ir gelio pasalinimui naudojamas, serveteles nuriebalintojui, folija lako nuemimui, nuriebalintojas ir skystis lakui nuimti). visas sis geris man isejo 400lt. lempa turejau 9 valtu, tai su ja ir dariausi pirma karta ir gelis man nudziuvo atrodo gerai, nors nelabai as suprantu ar pakankamai siaip kiek supratau 9 vatu lempa yra per silpna, todel uzsisakiau ir jau laukiu atkelaiujant 36 vatu lempos...beja siame reikale esu visiskai nauja
Laba dienele,
pirma nuspresk kokia firma naudotis nori kaip orientyras viskas yra pirmame puslapyje (tereikia tik paskaityti), o kainas pagal tai ko reikia susirasi gan lengvai ir pasiziuresi kur tau pigiau ar patogiau pirkti viska ...
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 15, 15:19)
Nieko nenutiko, cia baze prie nagu prikibus. Su svelnia dilde pasiauskit pavirsiu ir viskas vel bus grazu.
o kodel vieniem baze graziai nusitirpina, o kitiems reikia su blokeliu nujimti?
Laba dienele,
jei harmony pirkti nagavitoje tai 207lt su viena spalva. bet cia be lempos o lempa reikalinga uv 36w 109lt kainuoja.
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 15, 16:54)
kaip reikia tašnoti?
ingeborgita2, o Jūs kai darot tapšnojimą, pirmiausia nulakuojat prancūzą ar iškart ant pagrindinės spalvytės? Bandžiau daryt iškart, tai kažkaip ant galiukų trūko spalvytės man ir apskritai tas tapšnojimas daugiau nei pusę nago užėmė ir beveik vienodo tankumo (ar kaip čia pasakyt ) - beveik vienodai atrodė per visą tapšnojimą, o ne taip, kad galiukas daugiau, o po to toks kaip išretėjęs. Nu tikuosi suprasit, ką čia surašiau
laba vakara ... turiu klausimeli...
jei turiu shellac base ant top ar galiu su jeis naudoti tarkik paprasta soak off uv gel laka?
jei turiu shellac base ant top ar galiu su jeis naudoti tarkik paprasta soak off uv gel laka?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 20:09)
Ateinu su didelem padekom tai, kuri man rekomendavo IBD "All heart" Nerealaus grozio spalvyte, bus antras topas po mango-garantuotai
Gal kuri turit HG "desert sand" ?
Gal kuri turit HG "desert sand" ?
as turiu
http://public.fotki....093880e677.html