Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 22:36)
neturiu ranku nuziebusi biggrin.gif alia ma rodos albume yr g.gif
1344 numeris, alia radau foto http://ecx.images-am...612u5SK+VmL.jpg cia 4 sluoksniai,nu i naciort tada ja biggrin.gif

Negrazi ta desert neziurek lotuliukas.gif lotuliukas.gif man i cashmere panasi smile.gif tik ji ne tokia geltona ax.gif paziurek albume yra berods ta spalva cool.gif
Oi sumaisiau su IBD Sand dune doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 14 rugpjūčio 2012 - 21:59
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 21:09)
Ateinu su didelem padekom tai, kuri man rekomendavo IBD "All heart" 4u.gif  Nerealaus grozio spalvyte, bus antras topas po mango-garantuotai thumbup.gif  wub.gif

Gal kuri turit HG "desert sand" ?

As turiu 4u.gif ir kaip tik siandien lakavau mergaitei, kuriai darbe neleidzia ryskiai lakuotis ax.gif is pradziu gailejausi, kad pirkau, bet dabar pati pamegau, kai reikia neutralaus, gaivaus, blizgaus varianto. Idealu tai, kad visiskai nedryzuoja ir vos matosi nuaugimas. Minusas, kad yra skaidroka ir padengus laisva nago krasta, jis atrodo gelsvas. Bet dengiant trim sluoksniais thumbup.gif

Ryt imesiu foto ant balto ir ant skaidraus tpso, kad bendresnis vaizdas butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 14, 23:15)
As turiu 4u.gif  ir kaip tik siandien lakavau mergaitei, kuriai darbe neleidzia ryskiai lakuotis ax.gif  is pradziu gailejausi, kad pirkau, bet dabar pati pamegau, kai reikia neutralaus, gaivaus, blizgaus varianto. Idealu tai, kad visiskai nedryzuoja ir vos matosi nuaugimas. Minusas, kad yra skaidroka ir padengus laisva nago krasta, jis atrodo gelsvas. Bet dengiant trim sluoksniais  thumbup.gif

Ryt imesiu foto ant balto ir ant skaidraus tpso, kad bendresnis vaizdas butu 4u.gif

bigsmile.gif buciau labai dekinga uz vaizdeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 23:15)
bigsmile.gif  buciau labai dekinga uz vaizdeli 4u.gif

O man reik dairytis i ta all heart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 14, 23:28)
O man reik dairytis i ta all heart  biggrin.gif

biggrin.gif , blem nu nemeta mano fotikas tikros spalvos nu doh.gif
user posted image
Labai atsiprasau vienos is jusu, kad nuvogiu kadro gabaleli, bet negalima tokio grozio slept ,nuostabi spalva!!! wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 rugpjūčio 2012 - 22:42
QUOTE(ggrass @ 2012 08 14, 22:04)
ar kuri esat turejus IBD viking winter? kazkaip nete nerandu net pavyzdziu, bet atrodo idomi. ir dar abyss, ar labai daug blizgucio? ir tas dolomite ar tikrai rudas, man kazkoks tamsiai violetinis is foto.

abyss ir dolomite spalvos ant naguciu yra mergaiciu albumelyje, nueik i pirma temos puslapi pamatysi nuoroda 4u.gif Dolomite yra labai tamsiai ruda i juoduma su auksiniu blizguciu, man ji nereali thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 21:09)
Ateinu su didelem padekom tai, kuri man rekomendavo IBD "All heart" 4u.gif  Nerealaus grozio spalvyte, bus antras topas po mango-garantuotai thumbup.gif  wub.gif

Gal kuri turit HG "desert sand" ?

Nu nieko sau, maniau visada, kad ji siaip sau, aisku niekad realiai nemacius... as irgi jau uzsimaniau tos all heart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 23:37)
biggrin.gif , blem nu nemeta mano fotikas tikros spalvos nu doh.gif
user posted image
Labai atsiprasau vienos is jusu, kad nuvogiu kadro gabaleli, bet negalima tokio grozio slept ,nuostabi spalva!!! wub.gif  wub.gif
user posted image

Nu kam , imam sia spalva:-) o kokios ten aplink spalvos? ta sviesi violetine, gal princess tiara? Domina ta raudona ir dvi rozines zemyn, nuo all heart. Sorry, jei kartojuos su klausimas, bet peroksidas ir metai daro savo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 15, 08:57)
Nu kam , imam sia spalva:-) o kokios ten aplink spalvos?  ta sviesi violetine, gal princess tiara? Domina ta raudona ir dvi rozines zemyn, nuo all heart. Sorry, jei kartojuos su klausimas, bet peroksidas ir metai daro savo  bigsmile.gif

Jei kas domina-isaugok foto pas save ir pazymek, nes sitaip as cia nesigaudau i tingiu atsekinet zemyn, aukstyn , i kai re desine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va pries kelis puslapius merginos suzimeji kas domina ir klause konkreciai 4u.gif va tik ne princes ten, o HG "its alily",po all heart zemyn vo dar dvi tos tai pirma perfectnailo tik nr nepamenu nusitrynes, bet cia 100kart buvo mano rasytas ir po jo rozinis -IBD "Juliet", VO o apie kuri raudona klausi-teks pazymet biggrin.gif
Atsakyti
Zadetosios foto, salia palyginimui, HG Need a tan :

user posted image

user posted image

user posted image

Ir vakarykstis mano, sarkos, variantas ax.gif

user posted image

HG Night reflection su Vegas night ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 13:01)
Na keliam toliau.... lotuliukas.gif  thumbup.gif
user posted image

O kaip cia reik "tapsnoti"?? blush2.gif
Atsakyti
Kas turit HG Exale,graziai lakuojasi?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 15, 12:13)
Kas turit HG Exale,graziai lakuojasi?

neturiu nusiskundimu siai spalvai smile.gif pas mane ji labai megiama...
Atsakyti