Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 14, 16:07)
Su kuo plaunat akrilo dazu sepetelius?
Pasibandinejau oi smagu pasizaist bet sepeteliu geru reikia....ssss maniskiai blush2.gif
Rankos su vandeniu nusiplove?? g.gif tai kaip jei ant nagu kas?uztepti dar reikia ko kad piesinys nenusiplautu???

Su tuo pačiu vandenuku mirksiukas.gif
O ant viršaus beabejo jog reikia dėti top'ą , nes kitaip nusiplaus viskas. Na ir kaip pavyko? Bandei pagal video?

QUOTE(vyvukas @ 2012 08 14, 16:25)
o ar galima paciops klijentems dildyti? girdejau, kad negalima, nes nuslifuos nago galiuka ir pateks visokie nesvarumai, plius ir atsokti greiciausiai gali. ar ne?
grazus tavo darbeliai labai wub.gif

Ačiū 4u.gif Bet kiek aš žinau, jog dildyti, kirpti, lakuoti galima mirksiukas.gif pati kiek kartų dildžiusi....kirpusi ir tikrai nieko neatsitinka....
Atsakyti
as padildyt klientem leidziu, bet kirpti ne biggrin.gif man atrodo, kad nuo kirpimo gali atsokti galiukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 16:48)
Su tuo pačiu vandenuku  mirksiukas.gif
O ant viršaus beabejo jog reikia dėti top'ą , nes kitaip nusiplaus viskas. Na ir kaip pavyko? Bandei pagal video?
Ačiū 4u.gif  Bet kiek aš žinau, jog dildyti, kirpti, lakuoti galima  mirksiukas.gif pati kiek kartų dildžiusi....kirpusi ir tikrai nieko neatsitinka....

Nu visu pirma reikia teptuko plonycio to,ir platesniu geresniu nei pas mane blush2.gif tada kazkas geresnio iseis,bet tikrai liuks pamokos,dar ir kitokiu visokiu radau,sesiu dabar kasdien mokytis smile.gif
O piesiat jus ant gelio lako be topo?ar padarot viska nuvalot lipnuma tada piesiat ir vel tada topas??
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 14, 16:58)
Nu visu pirma reikia teptuko plonycio to,ir platesniu geresniu nei pas mane blush2.gif tada kazkas geresnio iseis,bet tikrai liuks pamokos,dar ir kitokiu visokiu radau,sesiu dabar kasdien mokytis smile.gif
O piesiat jus ant gelio lako be topo?ar padarot viska nuvalot lipnuma tada piesiat ir vel tada topas??

thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif
aš tai gėlytę išspiešiu (kontūrus) su gelishu išdžiovinu ir poto apipiešiu su akriliniais arba akvareliniais dažais ir tada jau topą dedu, aš piešiu nenuvalius lipnumo, o kitos mergaitės piešia nuvalius, pašiaušus šiektiek, kaip ant priaugintų nagiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 17:40)
thumbup.gif Šaunuolė  thumbup.gif
aš tai gėlytę išspiešiu (kontūrus) su gelishu išdžiovinu ir poto apipiešiu su akriliniais arba akvareliniais dažais ir tada jau topą dedu, aš piešiu nenuvalius lipnumo, o kitos mergaitės piešia nuvalius, pašiaušus šiektiek, kaip ant priaugintų nagiukų mirksiukas.gif

O tai aciu,bandysiu ir as...aisku iki tobulumo dar toli toli bus....
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 14, 11:24)
Smokey plum reikia kokiu 3 sluoksniu, serendipity neperryski vasariska spalva vos vos su blizguciu irgi jei jau visai tobulai, tai 3 sluoksnius dengt reiktu, o mocha pink nepatariu pirkt 5 sluoksnius as jos dedu laabai prastai pigmentuota. Kiek turiu IBD just gel spalvu, man nei vienos neuztenka 2 sluoksniu,na nebent visai sviesios prancuzui,siaip jei 3 sluoksniu uztenka, tai jau skaitau normaliai pigmentuota buvo. Bet gal cia mano lakavimo problema, gal per plonai tepu.. smile.gif

oi kaip aciu zu informacija, einu ieskot is kur uzsisakyt. as ryzai rudu irgi nemegstu smile.gif brr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggrass: 14 rugpjūčio 2012 - 19:12
Ateinu su didelem padekom tai, kuri man rekomendavo IBD "All heart" 4u.gif Nerealaus grozio spalvyte, bus antras topas po mango-garantuotai thumbup.gif wub.gif

Gal kuri turit HG "desert sand" ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 21:09)
Ateinu su didelem padekom tai, kuri man rekomendavo IBD "All heart" 4u.gif  Nerealaus grozio spalvyte, bus antras topas po mango-garantuotai thumbup.gif  wub.gif

Gal kuri turit HG "desert sand" ?

pakaži spalvą tą wub.gif
desert sand yra 01370? g.gif
Atsakyti
ar kuri esat turejus IBD viking winter? kazkaip nete nerandu net pavyzdziu, bet atrodo idomi. ir dar abyss, ar labai daug blizgucio? ir tas dolomite ar tikrai rudas, man kazkoks tamsiai violetinis is foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggrass: 14 rugpjūčio 2012 - 21:06
sveikos esu naujoke sitoj sferoj. ax.gif turiu klausimeli kai naguciai atauga reikia laka nuimti ir lakuoti is naujo ar kaip ir priaugintuose naguciose darosi korekcija?
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2012 08 14, 22:10)
sveikos esu naujoke sitoj sferoj. ax.gif  turiu klausimeli kai naguciai atauga reikia laka nuimti ir lakuoti is naujo ar kaip ir priaugintuose naguciose darosi korekcija?

nuimti ir lakuoti is naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 21:53)
pakaži spalvą tą  wub.gif
desert sand yra 01370? g.gif

neturiu ranku nuziebusi biggrin.gif alia ma rodos albume yr g.gif
1344 numeris, alia radau foto http://ecx.images-am...612u5SK+VmL.jpg cia 4 sluoksniai,nu i naciort tada ja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 rugpjūčio 2012 - 21:38