QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 08 14, 14:45)
nu labai idomus vaizdelis
as tai ne profe ir nieko negaliu patarti bet man karta taip buvo kai muvejau tamsiai melynus dzinsus ir jie ne tik nagus man taip nudaze bet ir kojas
ir kazkodel lakas taip prieme kad nenusiplove , teko tik viska nuvalyti, aisku cia tik mano nutikimas, abejoju kad jos ten kazka panasaus dazancio muvejo
ne
čia ne tas atvejis....
QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 14, 14:47)
Zinok suku galva ir as kas cia galejo but ir nieko nesumastau....gal lemputes keitei? Nu bet irgi prie ko cia tos lemputes... O tu Kaune? Nueitum i Nagavita pas Jurate pasiklaust, gal ji kokia priezasti zinos
Nes nu buna kazkoks kampas atsoka ir ten palenda kokiu nesvarumu, bet cia ne tas atvejis...
Papildyta:
O klausyk, jos i soliariuma nevaiksto? Gal krema tepesi ir ranku nenuplove? Cia tai gali buti kad parudavo.
Aga aš iš Kauno, tai specialiai ir nufotkinau ir eisiu pas Jūratę klausiu
, lemputės negali būt nes dirbu su LED lempa... O dėl soliariumo aš irgi buvau pagalvojus kai skamb. klientė ir bandė nupasakot, bet nei viena nei kita nevaikšto į soliariumus.
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 14, 15:22)
Nu pirmas tai sakes,rimtai toks jausmas kad apdeginti
O antras tai man taip buvo,ir dabar yra ant kojos vieno pirsto,itariu galiuku neuzlenkiau gerai
man taip buvo su mango pirma karta nusilakavau ir po savaites visu nagu galiukai su juodais bruksniukais
Jo jo tikrai atrodo kaip apdeginti pirštų galiukai, ir kai nusiiminėjo tai "nuskutus" ant servetėlės taip ir buvo tamsūs....
Nesuprantu KODĖL?