Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 14, 14:24)
aš niekad nesu per ebay užsakinėjusi, tai kol kas nesigaudau kur ten tarpininkai kur ne smile.gif
beje gal galite įmesti Sm nuorodą kur parduodami panaudoti lakai, Būsiu dėkinga  4u.gif

http://www.supermama...?...62028&st=24
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 00:25)
Tai vat vat...pameni klausiau pas tave, ar tau nera taip nutike, ir bam, ant rytojaus dar vienai doh.gif , ir db bijau grystanciu klienciu  doh.gif nu ir nesuvokiu nuo ko taip galėtų būti.
Ta klientė kur su šviesiais nagučiais, pati kažkada dirbusi manikiūriste, tai ji sakė taip: po 3 parų maždaug pradėjo vos vos matytis, galvojo kad išsipurvino ar ką, pabandė padildyti, nu kaip ir nieko, bet ant rytojaus vėl taspats doh.gif poto jau nelindo nieko nedarė, ir su kiekviena diena vis kilo kilo ir kilo tas juodumas o galiukas ptas ryškėjo ryškėjo ir ryškėjo.... vaizdas tai tikrai kaip nudeginti nagai  doh.gif

gal kažką naujo naudojot, ar pagrindą ar viršutinį sluoksnį ir sureagavo?
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 14, 14:30)
gal kažką naujo naudojot, ar pagrindą ar viršutinį sluoksnį ir sureagavo?

tikrai ne...ir nesu naujokė...pati manikiūriste dirbu 6 metai, o su ilgalaikiais apie 2metus, ir tikrai nieko naujo neeksperimentuoju.
Niekaip nesuprantu, ir gryžo kitos klientės su tom spalvom ir joms nieko...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:33)
tikrai ne...ir nesu naujokė...pati manikiūriste dirbu 6 metai, o su ilgalaikiais apie 2metus, ir tikrai nieko naujo neeksperimentuoju.

nu labai idomus vaizdelis g.gif as tai ne profe ir nieko negaliu patarti bet man karta taip buvo kai muvejau tamsiai melynus dzinsus ir jie ne tik nagus man taip nudaze bet ir kojas doh.gif ir kazkodel lakas taip prieme kad nenusiplove , teko tik viska nuvalyti, aisku cia tik mano nutikimas, abejoju kad jos ten kazka panasaus dazancio muvejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:33)

Zinok suku galva ir as kas cia galejo but ir nieko nesumastau....gal lemputes keitei? Nu bet irgi prie ko cia tos lemputes... O tu Kaune? Nueitum i Nagavita pas Jurate pasiklaust, gal ji kokia priezasti zinos g.gif Nes nu buna kazkoks kampas atsoka ir ten palenda kokiu nesvarumu, bet cia ne tas atvejis...
Papildyta:
O klausyk, jos i soliariuma nevaiksto? Gal krema tepesi ir ranku nenuplove? Cia tai gali buti kad parudavo.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:12)
Dėlko taip galėjo nutikti?
user posted image
user posted imageuser posted image

Nu pirmas tai sakes,rimtai toks jausmas kad apdeginti doh.gif
O antras tai man taip buvo,ir dabar yra ant kojos vieno pirsto,itariu galiuku neuzlenkiau gerai doh.gif man taip buvo su mango pirma karta nusilakavau ir po savaites visu nagu galiukai su juodais bruksniukais doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 14, 13:20)
na tarkim iš ebay.com kiek pigiausiai esat mokėjusios už buteliuką? nes kiek aš žiūriu, man kainos tai tikrai pakankamai dideleles, vos ne tas pats kas Lietuvoje

is ebay esu pirkus ir ne tik HG laku(13$), o tu pigesniu tai ir uz 5$, EzFlow po 12$. is amazon po 9-13$ IBD ir HG lakus.

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:01)

visi grazus,bet sitas nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 08 14, 14:45)
nu labai idomus vaizdelis  g.gif  as tai ne profe ir nieko negaliu patarti bet man karta taip buvo kai muvejau tamsiai melynus dzinsus ir jie ne tik nagus man taip nudaze bet ir kojas  doh.gif  ir kazkodel lakas taip prieme kad nenusiplove , teko tik viska nuvalyti, aisku cia tik mano nutikimas, abejoju kad jos ten kazka panasaus dazancio muvejo  g.gif

ne schmoll.gif čia ne tas atvejis.... schmoll.gif

QUOTE(tamosiuke @ 2012 08 14, 14:47)
Zinok suku galva ir as kas cia galejo but ir nieko nesumastau....gal lemputes keitei? Nu bet irgi prie ko cia tos lemputes... O tu Kaune? Nueitum i Nagavita pas Jurate pasiklaust, gal ji kokia priezasti zinos g.gif  Nes nu buna kazkoks kampas atsoka ir ten palenda kokiu nesvarumu, bet cia ne tas atvejis...
Papildyta:
O klausyk, jos i soliariuma nevaiksto? Gal krema tepesi ir ranku nenuplove? Cia tai gali buti kad parudavo.

Aga aš iš Kauno, tai specialiai ir nufotkinau ir eisiu pas Jūratę klausiu drinks_cheers.gif , lemputės negali būt nes dirbu su LED lempa... O dėl soliariumo aš irgi buvau pagalvojus kai skamb. klientė ir bandė nupasakot, bet nei viena nei kita nevaikšto į soliariumus. doh.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 14, 15:22)
Nu pirmas tai sakes,rimtai toks jausmas kad apdeginti doh.gif
O antras tai man taip buvo,ir dabar yra ant kojos vieno pirsto,itariu galiuku neuzlenkiau gerai doh.gif man taip buvo su mango pirma karta nusilakavau ir po savaites visu nagu galiukai su juodais bruksniukais doh.gif  doh.gif

Jo jo tikrai atrodo kaip apdeginti pirštų galiukai, ir kai nusiiminėjo tai "nuskutus" ant servetėlės taip ir buvo tamsūs....

Nesuprantu schmoll.gif g.gif doh.gif blink.gif KODĖL?
Atsakyti
Grazus tavo darbai, kaip visada ingeborgita2 smile.gif

Del tu galiuku, man yra paciai taip buve, ne taip labai stipriai, nuo kremo nuo saules atostogaujant, pradejo ruduot galai prancuzo, paskui paziurejau i kremo sudeti, jame buvo dazanciu medziagu, jis ne vien nuo saules apsaugojo, bet ir siek tiek rudino oda, plius as dar tepiausi krema su atspalviu paryskinanciu idegi po deginimosi...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 08 14, 15:51)
Grazus tavo darbai, kaip visada ingeborgita2 smile.gif

Del tu galiuku, man yra paciai taip buve, ne taip labai stipriai, nuo kremo nuo saules atostogaujant, pradejo ruduot galai prancuzo, paskui paziurejau i kremo sudeti, jame buvo dazanciu medziagu, jis ne vien nuo saules apsaugojo, bet ir siek tiek rudino oda, plius as dar tepiausi krema su atspalviu paryskinanciu idegi po deginimosi...

Ačiū 4u.gif blush2.gif mirksiukas.gif

Ne aš klausiau, nes viena buvo pajūryje...bet sakė niekada nenaudoja jokio kremo nuo saulės ar po saulės
Praktiškai kad mano protu yra suvokiama viską išklausinėjau ar tą darė ar aną darė ir visur neigiami atsakymai.
Pradžioj galvojau gal firma geliukų, nes šviesūs yra Supernnail'o, o anie yra IBd ir HG ir db suprask kad nori. Na ryt ateis ta mergaitė su ryškiais nagiukais, kur buvo, pažiūrėsiu ar pasidarė kas, nes perdariau jai.
Atsakyti
Su kuo plaunat akrilo dazu sepetelius?
Pasibandinejau oi smagu pasizaist bet sepeteliu geru reikia....ssss maniskiai blush2.gif
Rankos su vandeniu nusiplove?? g.gif tai kaip jei ant nagu kas?uztepti dar reikia ko kad piesinys nenusiplautu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 14 rugpjūčio 2012 - 15:11
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:25)
Ta klientė kur su šviesiais nagučiais, pati kažkada dirbusi manikiūriste, tai ji sakė taip: po 3 parų maždaug pradėjo vos vos matytis, galvojo kad išsipurvino ar ką, pabandė padildyti,

o ar galima paciops klijentems dildyti? girdejau, kad negalima, nes nuslifuos nago galiuka ir pateks visokie nesvarumai, plius ir atsokti greiciausiai gali. ar ne?
grazus tavo darbeliai labai wub.gif
Atsakyti