Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2012 08 13, 23:11)
ebay.com, ebay.co.uk, amazon.com

na tarkim iš ebay.com kiek pigiausiai esat mokėjusios už buteliuką? nes kiek aš žiūriu, man kainos tai tikrai pakankamai dideleles, vos ne tas pats kas Lietuvoje
Atsakyti
Kaip žadėjau mano keleta savaitgalinių darbelių....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Likusias už poros min. įkelsiu , nes neleidžia vienu metu daug įkelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 08 14, 13:11)
ebay.com, ebay.co.uk, amazon.com

tiesiogiai perkate ar per tarpininkus?
Atsakyti
Na keliam toliau.... lotuliukas.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 14, 13:20)
na tarkim iš ebay.com kiek pigiausiai esat mokėjusios už buteliuką? nes kiek aš žiūriu, man kainos tai tikrai pakankamai dideleles, vos ne tas pats kas Lietuvoje

Na, aš šiandien pirkau iš amazon.com HG spalvą, mokėjau 14,18 dolerio. Kai doleris pakritęs buvo, o Nagavita nebuvo nuleidus kainos, labiau apsimokėjo ax.gif ebay.com HG spalvos maždaug po 17 dolerių, IBD - po 13 dolerių, o amazon.com - apie 8 - 9, jei neklystu. g.gif

Visai apsimoka pirkti iš SM, kai merginos atsibodusias spalvas pardavinėja blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(edita85 @ 2012 08 14, 14:00)

aš perku tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:01)
Na keliam toliau.... lotuliukas.gif  thumbup.gif
[

is visu-paskutintas toks svelnus, nuotakai maz buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:01)
Na keliam toliau.... lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ale kaip gražiai tas IBD "perlas" užgesino HG passion bigsmile.gif Ar nedrįžuoja, kai tepi? Ir, jei galima, tikslesnį to perlo pavadinimą blush2.gif
Atsakyti
Na ir mano bėda... g.gif gal kuri esate su tuo susidūrusi? Nes aš nesuprantu.... dviem mano klientėm taip atsitiko... abi prisiekė kad nekišo į jokius hemikalus ir bulvių neskuto ir t.t. vienu žodžiu atostogavo....

Dėlko taip galėjo nutikti?
user posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 14:05)
is visu-paskutintas toks svelnus, nuotakai maz buvo? rolleyes.gif

Aga man ir patiko jis... ne ne nenuotaka...bet kai keliau foto as irgi taip pagalvojau ir nuotakom taip galima mirksiukas.gif thumbup.gif
QUOTE(freza80 @ 2012 08 14, 14:07)
Ale kaip gražiai tas IBD "perlas" užgesino HG passion  bigsmile.gif Ar nedrįžuoja, kai tepi? Ir, jei galima, tikslesnį to perlo pavadinimą blush2.gif

Aga bandėm gesint doh.gif blush2.gif o gavos atvirksciai paryskejo spalva foto su blicu yra tikresne doh.gif IBD Sea Pearl tikslus pavadinimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 14 rugpjūčio 2012 - 13:14
QUOTE(freza80 @ 2012 08 14, 10:22)
Imetu nuotraukyte su HG my forbidden love :

is kaires, mano naujausia, night reflection, tada my forbidden, ir palyginimui, queen of hearts

user posted image

oi labai aciu 4u.gif nu tikrai labai grazi spalvyte, va ja ir imsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 14, 14:12)
Na ir mano bėda...  g.gif gal kuri esate su tuo susidūrusi? Nes aš nesuprantu.... dviem mano klientėm taip atsitiko... abi prisiekė kad nekišo į jokius hemikalus ir bulvių neskuto ir t.t. vienu žodžiu atostogavo....

Dėlko taip galėjo nutikti?

blink.gif blink.gif o jopapa...pirma kart tep matau unsure.gif sakyciau vos ne kad nagus nusvilino po ugnim.Nu nieko sau unsure.gif ka cia galima padaryt tiem nagam, kad sitoks vaizdas blink.gif blink.gif neishnesha ma galva nuo ko sitaip? g.gif Na neonines spalvos tai nemegsta saules, sita esu pastebejusm, blunka..bet ....galiukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 rugpjūčio 2012 - 13:19
QUOTE(edita85 @ 2012 08 14, 00:00)

aš niekad nesu per ebay užsakinėjusi, tai kol kas nesigaudau kur ten tarpininkai kur ne smile.gif
beje gal galite įmesti Sm nuorodą kur parduodami panaudoti lakai, Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 14, 14:18)
blink.gif  blink.gif o jopapa...pirma kart tep matau unsure.gif  sakyciau vos ne kad nagus nusvilino po ugnim.Nu nieko sau unsure.gif ka cia galima padaryt tiem nagam, kad sitoks vaizdas blink.gif  blink.gif  neishnesha ma galva nuo ko sitaip? g.gif Na neonines spalvos tai nemegsta saules, sita esu pastebejusm, blunka..bet ....galiukai g.gif

Tai vat vat...pameni klausiau pas tave, ar tau nera taip nutike, ir bam, ant rytojaus dar vienai doh.gif , ir db bijau grystanciu klienciu doh.gif nu ir nesuvokiu nuo ko taip galėtų būti.
Ta klientė kur su šviesiais nagučiais, pati kažkada dirbusi manikiūriste, tai ji sakė taip: po 3 parų maždaug pradėjo vos vos matytis, galvojo kad išsipurvino ar ką, pabandė padildyti, nu kaip ir nieko, bet ant rytojaus vėl taspats doh.gif poto jau nelindo nieko nedarė, ir su kiekviena diena vis kilo kilo ir kilo tas juodumas o galiukas ptas ryškėjo ryškėjo ir ryškėjo.... vaizdas tai tikrai kaip nudeginti nagai doh.gif
Atsakyti