Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 20:27)
Tai kodel gi ir ne, as ne karta daviau puslapi ir sakiau renkates, o as poto paziuresiu kas einama i pajamsiu su laiku del jusu biggrin.gif

gal tikrai reiks taip bandyt
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 18:16)
Nuo spalvos priklauso  mirksiukas.gif yra gerai dengianciu ,o yra ir skystalu, kai reik vos ne 4-5 sluoksnius dengt doh.gif

ibd mogul turbut priklauso tai grupei kur tepasi 5sluoksniai.siandien nusipirkau, 4sluoksniai mazokai padenge trumpa nagiuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 20:09)
http://www.polishgal...inter-2012.html    wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ex.kiek dar naujienu musu laukia, kazkada  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Papildyta:

is naujesniu atsiradusiu pvz nepatiktu ne viena jom? 
http://www.salongeek...5490.792818.jpg

ir čia tik HG doh.gif O kur dar CND 6 naujos spalvos bigsmile.gif Įdomu, ar IBD ką nors sugalvos rudeniui / žiemai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 13, 20:48)
ir čia tik HG  doh.gif  O kur dar CND 6 naujos spalvos bigsmile.gif  Įdomu, ar IBD ką nors sugalvos rudeniui / žiemai? ax.gif

unsure.gif Klausai , o turi CND kokia grazia sokoladine, emale, be blizgiu? nes va grazia radau, bet cia is naujienu kaip suprantu dar tik bus CND "Shelac Faux Fur" (Chocolate brown cream)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 rugpjūčio 2012 - 20:05
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 13, 19:49)
taip noriu snd ka nors uzsisakyt ir nerandu ka...  doh.gif

as jau seniai galvoju kad jau reik kitos spalvos nes is HG queen of hearts niekaip neislipu doh.gif nu bet jau nusibodo o kitos spalvos niekaip nerandu kad kabintu doh.gif jau kaip nervuoja, norisi kazko naujo pirkciau ale nezinau ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 13, 11:13)
Tikrai grazu blush2.gif kaip reik ismokt an kokias kvietkeles papaisyt g.gif
Ar jusu prancuzai greitai pakeicia splava?manes jei kas papraso beveik atsisakau daryt,kad paskui neprakeiktu doh.gif  doh.gif
Girdejau Orly baltas nekeicia spalvos g.gif

pabandykit kinetic balta. Ji man ideali prancuzui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 20:54)
unsure.gif Klausai , o turi CND kokia grazia sokoladine, emale, be blizgiu?

Iš senųjų tai nebent Fedora į tą pusę temptų, bet ji tamsoka (pati neturiu, tad negaliu pasakyti). ax.gif O iš naujosios kolekcijos, manau, paskutinioji tinka tavo pageidavimams Faux Fur:

http://www.solessenc...colors-preview/
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 13, 21:05)
Iš senųjų tai nebent Fedora į tą pusę temptų, bet ji tamsoka (pati neturiu, tad negaliu pasakyti).  ax.gif  O iš naujosios kolekcijos, manau, paskutinioji tinka tavo pageidavimams  Faux Fur:

http://www.solessenc...colors-preview/

lotuliukas.gif alia pataikyk tu man tuo paciu metu apie ta pacia biggrin.gif biggrin.gif Turetu rupke but grazi wub.gif wub.gif kaip cia sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 08 13, 20:55)
as jau seniai galvoju kad jau reik kitos spalvos nes is HG queen of hearts niekaip neislipu  doh.gif  nu bet jau nusibodo o kitos spalvos niekaip nerandu kad kabintu  doh.gif  jau  kaip nervuoja, norisi kazko naujo pirkciau ale nezinau ka  doh.gif

Gal pabandyk My forbidden love? g.gif Kažkaip pas mane visos į tą pusę metasi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 21:06)
lotuliukas.gif  alia pataikyk tu man tuo paciu metu apie ta pacia biggrin.gif  biggrin.gif  Turetu rupke but grazi wub.gif  wub.gif  kaip cia sulaukt biggrin.gif

Aš tai į tą tamsiai mėlyną žvalgausi bigsmile.gif Nu labai man patinka lakuoti tamsias CND spalvas - pailsiu belakuodama rolleyes.gif Dabar Dark lava ir purple purple - baigiu buteliukus, reikia naujų dairytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 13, 21:08)
Gal pabandyk My forbidden love?  g.gif  Kažkaip pas mane visos į tą pusę metasi  blush2.gif
Papildyta:
Aš tai į tą tamsiai mėlyną žvalgausi  bigsmile.gif  Nu labai man patinka lakuoti tamsias CND spalvas - pailsiu belakuodama rolleyes.gif Dabar Dark lava ir purple purple - baigiu buteliukus, reikia naujų dairytis  ax.gif

Neskaiciavai, kiek is vieno buteliuko CND kartu lakavai?na keliem kartam uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 21:09)
Neskaiciavai, kiek is vieno buteliuko CND kartu lakavai?na keliem kartam uztenka rolleyes.gif

neskaičiavau ax.gif bet tikrai mažiau nei HG - ir talpa mažesnė, ir spalva tirštesnė blush2.gif Siunčiantis kaina kaip HG gaunasi.Perkant Lietuvoj - 90 Lt doh.gif bet dėl lakavimo komforto vis labiau dairausi į CND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 13, 21:17)
neskaičiavau  ax.gif  bet tikrai mažiau nei HG - ir talpa mažesnė, ir spalva tirštesnė  blush2.gif  Siunčiantis kaina kaip HG gaunasi.Perkant  Lietuvoj - 90 Lt  doh.gif bet dėl lakavimo komforto vis labiau dairausi į  CND  blush2.gif

jojo kainas as zinau, todel man ir nepatinka biggrin.gif Turiu viena butelaiti-tai man toks potirshtis jis g.gif
Atsakyti