Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 13, 10:13)
Tikrai grazu blush2.gif kaip reik ismokt an kokias kvietkeles papaisyt g.gif
Ar jusu prancuzai greitai pakeicia splava?manes jei kas papraso beveik atsisakau daryt,kad paskui neprakeiktu doh.gif  doh.gif
Girdejau Orly baltas nekeicia spalvos g.gif

Keicia, jei kazkur i kokius xemikalus rankenas mergos ikisha, ar morkas su burokais plikom rankom valo:DDD biggrin.gif Bet siaip Orly man tikrai maziau problemu kelia, negu buvo harmony doh.gif
Papildyta:
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 13, 10:14)
Sveikos mergaitės, ar verta pirkti tokią lempą? http://www.nagams.lt...amu-dugnu.html#

ji iš pigesnių, tai įdomi jūsų nuomone smile.gif

Drasiai gali pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar lakuota Harmony Gelish Rendezvous, labai patiko spalva, dienos sviesoj turi daugiau violetinio atspalvio, nakti prie elektrines sviesos - atrodo kaip ryskesne bordo smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 13 rugpjūčio 2012 - 10:41
QUOTE(lisik @ 2012 08 13, 11:39)
vakar lakuota Harmony Gelish Rendezvous, labai patiko spalva, dienos sviesoj turi daugiau violetinio atspalvio, nakti prie elektrines sviesos - atrodo kaip ryskesne bordo smile.gif

[im

as ir sita spalva nesenai isigijus-tai mergos kaifuoja thumbup.gif Grazi rupke spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 11:50)
as ir sita spalva nesenai isigijus-tai mergos kaifuoja thumbup.gif  Grazi rupke spalvyte wub.gif

drinks_cheers.gif tikrai kad labai smagi smile.gif

nuotraukoj kazkaip raudonesne atrodo, nors fotografuota be blico unsure.gif realiai tokia skani bordine-vos-vos-violetine, man kazkodel asocijuojasi su avietemis smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit klasikinę šiltą raudoną spalvą iš HG ir IBD ax.gif HG Hot rod red turiu, bet ji šaltoka, tokia labiau avietinė g.gif Gal stand out?
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 13, 12:57)
Parekomenduokit klasikinę šiltą raudoną spalvą iš HG ir IBD  ax.gif  HG Hot rod red turiu, bet ji šaltoka, tokia labiau avietinė g.gif  Gal stand out?

blink.gif hm, man atvirksciai red hot red atrodo siltesne negu red roses, nes stand out isvis tokia tamsesne kraujine unsure.gif Dar IBD bing sherries, bet ji tokia klasikine ir tiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 rugpjūčio 2012 - 12:13
Gal ir kvailas klausimas, bet paklausiu smile.gif o kitų firmų spalvotą gelį galima naudoti su gelish harmony foundation base gel ir top it off?
man salone nutikimas toks buvo, kad iš dviejų kartų gavo lakuot, nes pirmas nesigavo, gavosi tokiom dėmem, kleckais, kai kur buvo blizgus paviršius, kai kur ne, tai manikiūrininkė apkaltino lako kokybę, berods ji dirbo su gelac pirmą kartą kai blogai buvo, poto viska perlakavo su gelish harmony ir viskas buvo gražu

įstojau į jūsų būrį, susipirkau priemones ir laukiu kad atvežtų, su viskuo gavos 322 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze_taskuota: 13 rugpjūčio 2012 - 12:30
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 13, 13:12)
blink.gif  hm, man atvirksciai red hot red atrodo siltesne negu red roses, nes stand out isvis tokia tamsesne kraujine unsure.gif Dar IBD bing sherries, bet ji tokia klasikine ir tiek  g.gif

Mano viena pastovi kliente eme ir uzsipageidavo - raudonos, klasikines, ale chanel raudona, tokia i morkavuma doh.gif

Tai dabar misliju, kuri cia butu artimiausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 13, 13:30)
Gal ir kvailas klausimas, bet paklausiu  smile.gif  o kitų firmų spalvotą gelį galima naudoti su  gelish harmony foundation base gel ir top it off?

pasirodo galima 4u.gif visos sekmingai taip ir daro smile.gif

pati esu bandzius kombinacija HG foundation + Orly FX + HG Top it off , atlaike 2 savaites, ne ka trumpiau nei HG+HG+HG
Atsakyti
Sveikos, norėčiau nusilakuoti nagučius geliniu lakavimu. Anksčiau nesu bandžiusi. Gal kuri galėtų nulakuoti? Vilnius.
Lauksiu až 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos . Noriu paklausti ar tinka geliniui lakui 14 w lempa ir kiek jije reikia laikyti nagucius?
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2012 08 13, 15:09)
Sveikos merginos . Noriu paklausti ar tinka geliniui lakui 14 w lempa ir kiek jije reikia laikyti nagucius?

Viskas pirmam psl aprasyta;)Prasom zvilgtelti;)
Atsakyti