Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 12, 10:57)
vat mano pastebejimas apie lipdukus.... lakavau nagucius praeita sestadieni, tai butu savaitele jau... lipduka dejau i dar nesustingusi paskutni spalvos sluoksni ir dejau 2 sluoksnius topo, nes kazkaip jis man labai jautesi.... ir ka, topas ties lipduku iskiles... ka dariau ne taip?

reikejo deti ant sustingusio lako sluoksnio, nes greiciausia, po lipduku nebuvo galutinai isdziuvus spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 12, 11:02)
reikejo deti ant sustingusio lako sluoksnio, nes greiciausia, po lipduku nebuvo galutinai isdziuvus spalva smile.gif

praeita karta dejau ant sustingusios spalvos, tai kazkaip labai iskilu buvo, pagalvojau kad gal det i nesustinguse spalva... kita kart bandysim vel kitaip smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 08 12, 11:06)
praeita karta dejau ant sustingusios spalvos, tai kazkaip labai iskilu buvo, pagalvojau kad gal det i nesustinguse spalva... kita kart bandysim vel kitaip smile.gif aciu  4u.gif

unsure.gif o koki tu lipduka dejai, kad gavos iskylu? rolleyes.gif Aaa greiciausia ta gumini toki? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 12, 11:07)
unsure.gif o koki tu lipduka dejai, kad gavos iskylu? rolleyes.gif Aaa greiciausia ta gumini toki? unsure.gif

dejau is ebay pirkta... toki http://www.ebay.com/...D-C...005&rk=1
Atsakyti
Laba merginos, turiu klausima toki. Susigundziau ir as tuo geliniu lakavimu. Visos pazistamos aplink tik giria, bet pirma karta as taip nusilakavau (salone) tik vakar. Bet nesuprantu ar nekokybiskai padare, ar cia taip gali nutikt, bet ant kokiu 4 nagu lakas man toks iskiles atrodo (oro pilnas) Nemoku tiksliai paaiskint, bet tikiuos suprantat ka noriu pasakyt... Ir dar bandau su nagu stripriau ant to lako paspaust, tai ryskiai lieka zymes nago (taip kaip butu neisdziuves). Visa procedura maciau (su gelishu dirbo) taip kaip ir turetu but - nago pasiausimas, tuo specialiu skysciu tepimas, poto lempos, lakas, vel lempos ir t.t.
Labai nervai ima, ar man pas manikiuriste skambint ir sakyt, kad perdarytu broka? nes jei graziai atrodo, nei manyciau, kad ilgai laikys...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 08 12, 13:08)
Laba merginos, turiu klausima toki. Susigundziau ir as tuo geliniu lakavimu. Visos pazistamos aplink tik giria, bet pirma karta as taip nusilakavau (salone) tik vakar. Bet nesuprantu ar nekokybiskai padare, ar cia taip gali nutikt, bet ant kokiu 4 nagu lakas man toks iskiles atrodo (oro pilnas) Nemoku tiksliai paaiskint, bet tikiuos suprantat ka noriu pasakyt... Ir dar bandau su nagu stripriau ant to lako paspaust, tai ryskiai lieka zymes nago (taip kaip butu neisdziuves). Visa procedura maciau (su gelishu dirbo) taip kaip ir turetu but - nago pasiausimas, tuo specialiu skysciu tepimas, poto lempos, lakas, vel lempos ir t.t.
Labai nervai ima, ar man pas manikiuriste skambint ir sakyt, kad perdarytu broka? nes jei graziai atrodo, nei manyciau, kad ilgai laikys...

na cia jau tikrai negerai, brokas darbo grynas, taip neturi but, eiciau vietoj taves prasyt, kad perdarytu....
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 08 12, 13:08)

as eiciau, tegul daro is naujo. juk pinigus mokejai mirksiukas.gif
Atsakyti
LED lempos koks galingumas turi buti? 12w ar kiek?
Papildyta:
silpna turbut?
2w tai turbut labai silpna? g.gif
sita 12w
sita normali uztenka galingumo? ar tiesa kad jos amzinos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 12 rugpjūčio 2012 - 13:38
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 12, 14:37)
LED lempos koks galingumas turi buti? 12w ar kiek?
Papildyta:
silpna turbut?
2w tai turbut labai silpna? g.gif
sita 12w
sita normali uztenka galingumo? ar tiesa kad jos amzinos?

del kinietishku negaliu kazka komentuoti, bet paskutinis sakinys istrigo-nieko nera amzino biggrin.gif jei bus koks trumpas sujungimas, ar da koks velnias, namie su elektra, jei ji perdegs ar sudegs-tai muset nebus amzina biggrin.gif Siaip as ilgai dvejojau del led lempu kinietishku is ebejaus, bet visdelto emiau vos ne desimteriopai prangesne, su viltim duodamos metu garantijos, kad butu kokybishkas produktas ir tureciau kam reiksti pretenzijas, kazkam atsitikus, man pvz iki dabar klausimas pagrindinis, ar imanoma butu pakeisti tuos led sviesos diodikus esancius lempoje, jei jiem kas nutiktu g.gif ....
Atsakyti
O kaip dėl galingumo?Kokio galingumo turi būti LED lempa?Nes čia tai juokinga kaina sakyčiau.

Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2012 08 12, 16:18)
O kaip dėl galingumo?Kokio galingumo turi būti LED lempa?Nes čia tai juokinga kaina sakyčiau.

Va sitai ir man idomu, nes pvz jeigu imti firmines Harmony Led lempas, tai ant ju zymima ne 36W, o 18G,12G,6G g.gif Ant OPI firmines, velgi kitaip...ant ORLY pvz Power consumption 13W, Zodziu nezinau ar butent tai apsprendzia led lempu galinguma....Ar tai tiesiog pavadinimai,energijos suvartojimas ir t.t doh.gif
Ei panos, kas ten gaudosi watuose,papasakokit, nes ir man idomu biggrin.gif ?
Va pvz radau harmmony LED6 raso :
(6) 5-watt LED light = 30watts
Prie harmony LED18:
(18) 2-watt LED lights (36watts)
ORLYFX lempa Galia: 13W, va radau aprasyma pas lietuvius biggrin.gif
Hm jeigu ziureti-tai ant lako buteliuku nera minima kiek vatu turi buti LED lempoje, kad lakas stingtu-taip iseitu, kad dzyn kiek vatu toje lempoje yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 rugpjūčio 2012 - 15:50
gal kuri turite IBD Just Gel Polish - 56552 Enthralled spalva?
ieskau skaisciai rudono perlamutro, kazin ibd tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 12 rugpjūčio 2012 - 17:51