gal kuri turit orly sheer nude?nusipirkau pransuziskam pagrindui bet dabar suabejojau ar si spalva isvis man matysis nulakavus...
QUOTE(freza80 @ 2012 08 11, 20:34)
Jolkuce, koks ten blizgaliukas rozinis salia Yzzy wyzzi?
Gal kas zino, ar yra koks atitikmuo is IBD HG spalvai forever beauty?
Ir dar - gal kas turit blizgucius is HG - silver sand ar thumberline violet?
kaip jie, lakuojasi kas?
Gal kas zino, ar yra koks atitikmuo is IBD HG spalvai forever beauty?
Ir dar - gal kas turit blizgucius is HG - silver sand ar thumberline violet?
kaip jie, lakuojasi kas?
is kurios puses? Nes vienas rozinis yra June bridge- harmony, o kitas harmony-ambience.
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 11, 20:37)
is kurios puses? Nes vienas rozinis yra June bridge- harmony, o kitas harmony-ambience.
Ale as ir vista ta june bride pati turiu, tai net nepamaciau. O tas ambience tikrai toks rozinis blizgalas ar cia fotiko pokstas?
QUOTE(freza80 @ 2012 08 11, 20:44)
Ale as ir vista ta june bride pati turiu, tai net nepamaciau. O tas ambience tikrai toks rozinis blizgalas ar cia fotiko pokstas?
jis man labiau persikinis,kremavas, oranzinis tolumoje, nezinau kaip apibudinti, bet tikrai ne rozinis , bet is jo nieko blatno tiesa pasakius, na kartais ant kazkokios spalvos, arba kitos megsta prancuza su juo, bet man seipsau http://images115.fot...54ab666e-vi.jpg
ar jum tepant virsutini sluoksni harmoni firmos tepasi ant sepetelio spalva? mano lempai 3metai, bet duok dieve kokiu 10priauginimu padaryta kame reikalas?
patarkit, gal del to ir kampai nelaiko
nuriebalintojas
as su tokiu nuriebalinu, ar turi kazin itakos galiuku lupinejimuisi?
o jei galiukams tepti ibd primer bonder? gal geriau sukibtu?ir jau turbut fuondatciono nebetepti? o ta ibd primer bonder po lempa reikia kisti? pamirsau
o jei galiukams tepti ibd primer bonder? gal geriau sukibtu?ir jau turbut fuondatciono nebetepti? o ta ibd primer bonder po lempa reikia kisti? pamirsau
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 11, 21:46)
ar jum tepant virsutini sluoksni harmoni firmos tepasi ant sepetelio spalva? mano lempai 3metai, bet duok dieve kokiu 10priauginimu padaryta kame reikalas?
pries keleta dienu tobulinausi pas viena ruse. labai labai profesionale. tai kaip tik isejo is kalbos tema apie lempas. ir ka ji mums pasake? kad uw lempas, reikia keisti iskarto nusipirkus lempa, nes lempos yra uzpildytos dujomis (????? nezinau kaip i lt kalba isversti tad pavadinau dujomis, paaisykit jei klystu ) kurios garuot pradeda nuo pirmo panaudojimo. vadinas -perki lempa, ijungi patykrinti ar veikia ir viskas -lempos jau pradeda savo darba net nedirbdamos. todel rekomenduoja net nusipirkus nauja lempa , pasikeist lemputes , nes nezinia kada esancios rinkinyje lemputes buvo ijungtos ir isbandytos.
Sveikos
Man Nagavitoskursuose taip pat sakė, kad nesvarbu, jog lempa naudojama į dvi savaites kartą ar kasdien, tačiau jos galiojimas skaičiuojamas nuo pirmo įjungimo. Rekomendavo keisti kas 3-4 mėnesius. O jeigu dažosi tepant šepetėlis, tai vadinasi lemputes laikas keisti
QUOTE(zose gargasaite @ 2012 08 11, 22:49)
Man Nagavitoskursuose taip pat sakė, kad nesvarbu, jog lempa naudojama į dvi savaites kartą ar kasdien, tačiau jos galiojimas skaičiuojamas nuo pirmo įjungimo. Rekomendavo keisti kas 3-4 mėnesius. O jeigu dažosi tepant šepetėlis, tai vadinasi lemputes laikas keisti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 12, 09:40)
Sveikos
Ir mano tokios zinios. O del topo tepliojimo, tai dar galima paskutini sluoksni spalvos ilgiau lempoj palaikyti - man kai kurios tamsesnes spalvos net pakeitus lemputes, pateplioja.
Tik man iskilo klausimas - o jusu lempa 36 W? nes pirkta seniai, naudota priauginimui, o tokiam darbui 9 W uztekdavo. Gal del to visos jusu bedos?
Papildyta:
QUOTE(vyvukas @ 2012 08 11, 22:11)
nuriebalintojas
Pas jus paprastas nuriebalintojas, skirtas valyti dulkems, riebaliukui ir dar naudojamas kaip lipnumo nuemejas. Kai kurioms klientems tokio neuztenka, reikia naudoti papildomai dehidratoriu / nuriebalintoja. Is HG yra Ph bond ( pirmame temos pusl yra nuotrauka ) - i lempa jo kisti nereikia, tepamas pries foundation. o ka atitinka is IBD, nezinau, gal kitos mergaites pasakys
-perki lempa, ijungi patykrinti ar veikia ir viskas -lempos jau pradeda savo darba net nedirbdamos. todel rekomenduoja net nusipirkus nauja lempa , pasikeist lemputes , nes nezinia kada esancios rinkinyje lemputes buvo ijungtos ir isbandytos.
oj aciu uz atsakyma. reikia pirkti led lempa, nes lemputes keisti tai ir lempa iseina. is ebay siustis lemputes neverta, neaisku ar tiks. o nagavitoje ziurejau, kad kainuos 4lemputes lygtai apie80lt jei ne daugiau.
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 12, 09:40)
Sveikos
dekui
QUOTE(freza80 @ 2012 08 12, 10:26)
Tik man iskilo klausimas - o jusu lempa 36 W? nes pirkta seniai, naudota priauginimui, o tokiam darbui 9 W uztekdavo. Gal del to visos jusu bedos?
Papildyta:
Pas jus paprastas nuriebalintojas, skirtas valyti dulkems, riebaliukui ir dar naudojamas kaip lipnumo nuemejas. Kai kurioms klientems tokio neuztenka, reikia naudoti papildomai dehidratoriu / nuriebalintoja. Is HG yra Ph bond ( pirmame temos pusl yra nuotrauka ) - i lempa jo kisti nereikia, tepamas pries foundation. o ka atitinka is IBD, nezinau, gal kitos mergaites pasakys
Papildyta:
lempa pas mane 4lempuciu tai 36w.
as naudoju ta nuriebalintoja ir hg ph bonda butinai dedu. tik sakau gal reikia specialaus HG clenserio prie hg ph bonda
dekui visoms atsakiusioms
vat mano pastebejimas apie lipdukus.... lakavau nagucius praeita sestadieni, tai butu savaitele jau... lipduka dejau i dar nesustingusi paskutni spalvos sluoksni ir dejau 2 sluoksnius topo, nes kazkaip jis man labai jautesi.... ir ka, topas ties lipduku iskiles... ka dariau ne taip?