Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 10, 17:34)
labai graži spavytė thumbup.gif o jau nagučiai wub.gif aš niekaip neapsisprendžiu ar norėti šios ar Brandy wine.... kažin kuo jos skiriasi realiai, nes nuotraukose tai labai skirtingi atspalviai vis gaunasi..

Jo naguciai sitos panelytes tai pavydetini.....as niekad tokiu neturesiu nei ilgio nei formos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2012 08 10, 14:19)
Labas visoms, vis skaitau jūsų pokalbius, kaupiu žinias, nes ruošiuosi pirktis priemones ir bandyti lakuoti pati. Bet ką reiškia fiksuoti spalvą?  blush2.gif

Fiksuoti spalvą - tai nulakavus vieną nagą, kyštelti jį 3-5 s į lempą, tada spalva šiek tiek apstingsta ir nebėga. Ištraukus, lakuoji kitą nagą ir jį vėl į lempą, taip su visais pirštais. Nulakavus penktąjį pirštą kišam visą ranką ir laikom 2 min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 10, 18:05)
Fiksuoti spalvą - tai nulakavus vieną nagą, kyštelti jį 3-5 s į lempą, tada spalva šiek tiek apstingsta ir nebėga. Ištraukus, lakuoji kitą nagą ir jį vėl į lempą, taip su visais pirštais. Nulakavus penktąjį pirštą kišam visą ranką ir laikom 2 min  4u.gif

ačiū už aiškiai išdėstytą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 10, 17:34)
labai graži spavytė thumbup.gif o jau nagučiai wub.gif aš niekaip neapsisprendžiu ar norėti šios ar Brandy wine.... kažin kuo jos skiriasi realiai, nes nuotraukose tai labai skirtingi atspalviai vis gaunasi..

Mogul- matine tamsi bordo
Brandy wine.- turi blizgucio, perlamutro, bet jis neikyrus, panasus i mango slapvos blizgesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 10, 11:16)
Ir kas ten iš mergičkų laukia tos stand out,spalva superinė,tik jai visada reikia 3sluoksniukų.

as laukiu smile.gif spalvyte man irgi spuer.... ir aciu uz patarima del lakavimo 4u.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 10, 15:41)
Mano IBD Mogul 4u.gif

labai grazi spalvyte wub.gif
bet su tokiais naguciais man pravalas butu.... nieko as nemoku su ilgesniais nagais daryti - kliuna man visur, nepatogu.... o su tokiu ilgiu isvis sedeciau tik rankas atkisus biggrin.gif

QUOTE(freza80 @ 2012 08 10, 19:05)
Fiksuoti spalvą - tai nulakavus vieną nagą, kyštelti jį 3-5 s į lempą, tada spalva šiek tiek apstingsta ir nebėga. Ištraukus, lakuoji kitą nagą ir jį vėl į lempą, taip su visais pirštais. Nulakavus penktąjį pirštą kišam visą ranką ir laikom 2 min  4u.gif

keliu sita i savo konspektus smile.gif jau tiek visko prisikopinau....

na mums naujokems is jusu tik mokytis ir mokytis... aciu, kad netingit pasidalinti visokiom gudrybem su nieko nezinanciom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 10 rugpjūčio 2012 - 21:08
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 10, 14:48)
Lakavau siandien su IBD Mogul,nu sakykit ka norit bet 4 sluoksniu reikejo ir dar buciau dejus viena doh.gif  doh.gif nu visada ji man lopais kazkokiais iseina doh.gif

thumbup.gif patinka man si spalvyte

user posted image
rendezvuos ir goud gossip blizgutis.rendezvuos 3sluoksniai, ir kur blizgutis 1sluoksnis goud goosip. kiek reikia pasiausti naga ? su blokeliu uztenka? o jei pasiausi per daug gal lakas gelis blogiau laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 10 rugpjūčio 2012 - 21:45
QUOTE(lisik @ 2012 08 10, 15:22)
o kokia butu geline spalva artimiausia sitai???

man labai grazu  bigsmile.gif

user posted image

Man atrodo Night Reflection is Harmony gelish panasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 08 10, 20:45)
Mogul- matine tamsi bordo
Brandy wine.- turi blizgucio, perlamutro, bet jis neikyrus, panasus i mango slapvos blizgesi smile.gif

Mogul irgi turi blizgucio panasu i mango, labai smulku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 10, 17:59)
Jo naguciai sitos panelytes tai pavydetini.....as niekad tokiu neturesiu nei ilgio nei formos verysad.gif

isties labai grazus smile.gif man tai toks ilgis nekliuva, pati megstu ilgesnius smile.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 08 11, 05:44)
Man atrodo Night Reflection is Harmony gelish panasi smile.gif

aciu smile.gif vadinas man tikrai jos reiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 11 rugpjūčio 2012 - 11:17
Atneshu IBD "frozen strowberry", ji gerokai skaistesne ir ryskesne uz "All heart" lygiagreciai va padejau paletes palyginimui ax.gif taipogi blizgiai perlamutrine tokia...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 rugpjūčio 2012 - 11:52
Jolkuce tavo palecikes wub.gif wub.gif
Galetum pavardint biski spalvikes matomas wub.gif blush2.gif blush2.gif

Zinokit baigiu isimylet ta interesna IBD Cashmiere blush wub.gif pabludau musiet lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar jus darot prancuzus su ja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 11 rugpjūčio 2012 - 12:05
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 11, 13:04)
Jolkuce tavo palecikes wub.gif  wub.gif
Galetum pavardint biski spalvikes matomas wub.gif  blush2.gif  blush2.gif

Zinokit baigiu isimylet ta interesna IBD Cashmiere blush wub.gif pabludau musiet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ar jus darot prancuzus su ja? g.gif

Tai klausk kas domina- sitaip lenviau 4u.gif isiseivink foto ir pazymek paintu kurios spalvos domina butent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 11, 13:09)
Tai klausk kas domina- sitaip lenviau 4u.gif isiseivink foto ir pazymek paintu kurios spalvos domina butent ax.gif

O gal nori nufotkint palecikes visas kiek turi? lotuliukas.gif tada pazymesim smile.gif
Atsakyti