Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 08 10, 11:04)
Ačiū labai už atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif o įlašinus baltos ji gerai išsimaišytų? ar neliktų ruoželių lakuojant?  g.gif

Spalva tai pati isimaisysi,kol bus vientisa, o lakavimas, priklausys jau nuo tamstos igudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif niu ir pripletkinot.
Nu pasaksiu aš savo nuomonę apie lakavimus- turiu Hg,IBD,supernail,nsi,orly.
Man tikrai nėra problemos su harmony lakais,o tie traukimai nuo galiukų,tai aš manau kad blogas paruošimas ar klientė prsilietė prie konors kas išriebalino ir nutraukė.
IBD-kol naujas buteliukas tai nafik visiškai nepgmentuota,reikia vos ne 6 sluoksniu,nu baisu. Db jau mango spalva ok užtenka 2 sluoksniu,o kitos turimos tai košmaras.
Supernail dar daug negaliu papasakot,bet kiek lakavau tai super,gerai pgmentuotos gerai nusiema viskas ok.
Na nsi turiu baltą,pradžioj viskas ok nu poto užas užas i košmar tokia tiršta pasidarė,o orly kolkas super.

Ir kas ten iš mergičkų laukia tos stand out,spalva superinė,tik jai visada reikia 3sluoksniukų.

P.s.atsiprašau už klaidas,su tel sunkoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 10, 11:14)
Spalva tai pati isimaisysi,kol bus vientisa, o lakavimas, priklausys jau nuo tamstos igudziu mirksiukas.gif

Na įgūdžių tai kol kas nėra labai daug blush2.gif bet bandysiu 4u.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 10, 11:16)
... tie traukimai nuo galiukų,tai aš manau kad blogas paruošimas ar klientė prsilietė prie ko nors kas išriebalino ir nutraukė...

Aš taip pat turiu tokią bėdą, bet tik su vienos firmos( IBI Flawless). Iš pradžių viskas buvo gerai, tačiau praėjus 3 mėnesiams, traukiasi, bėga nuo galiukų ir visiškai nelaiko. Lakuoju kitos firmos viskas čiki, o su juo.... doh.gif nesuprantu kas nutiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 18:12)
O is mano turimu 6 CND spalvu graziausios purple purple ir dark lava  4u.gif

gal galetumet, prasau, imest nuoroda is kur uzsakinejat CND ?? 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima: jei pas kliente gelinis lakas nelaiko, jei ploni, silpni nagai ar sis gelis pades?
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2648
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 08 10, 12:17)
turiu klausima: jei pas kliente gelinis lakas nelaiko, jei ploni, silpni nagai ar sis gelis pades?
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2648

Gali bandyti, bet jei nagai is saves "blogi" tai gali nebuti sukibimo ir su bio geliu,deja...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 08 10, 11:16)
Sveikutės 4u.gif  niu ir pripletkinot.
Nu pasaksiu aš savo nuomonę apie lakavimus- turiu Hg,IBD,supernail,nsi,orly.
Man tikrai nėra problemos su harmony lakais,o tie traukimai nuo galiukų,tai aš manau kad blogas paruošimas ar klientė prsilietė prie konors kas išriebalino ir nutraukė.
IBD-kol naujas buteliukas tai nafik visiškai nepgmentuota,reikia vos ne 6 sluoksniu,nu baisu. Db jau mango spalva ok užtenka 2 sluoksniu,o kitos turimos tai košmaras.
Supernail dar daug negaliu papasakot,bet kiek lakavau tai super,gerai pgmentuotos gerai nusiema viskas ok.
Na nsi turiu baltą,pradžioj viskas ok nu poto užas užas i košmar tokia tiršta pasidarė,o orly kolkas super.
Ir kas ten iš mergičkų laukia tos stand out,spalva superinė,tik jai visada reikia 3sluoksniukų.

P.s.atsiprašau už klaidas,su tel sunkoka biggrin.gif

Aš visas spalvas lakuoju 3 sluoksniais ax.gif Ir HG, ir IBD, ir CND. O dėl to paruošimo - juk taip nėra, kad šviesioms spalvoms paruošiu gerai, o tamsiom - nepakankamai doh.gif Ir dar pastebėjau, kad labai nuo klientės priklauso - kai kuriom ta pati spalva traukia, o kitoms ne g.gif O šiaip - fiksuoju spalvą ax.gif
Atsakyti
Labas visoms, vis skaitau jūsų pokalbius, kaupiu žinias, nes ruošiuosi pirktis priemones ir bandyti lakuoti pati. Bet ką reiškia fiksuoti spalvą? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Lakavau siandien su IBD Mogul,nu sakykit ka norit bet 4 sluoksniu reikejo ir dar buciau dejus viena doh.gif doh.gif nu visada ji man lopais kazkokiais iseina doh.gif
Atsakyti
o kokia butu geline spalva artimiausia sitai???

man labai grazu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Mano IBD Mogul 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 10, 15:41)
Mano IBD Mogul 4u.gif

labai graži spavytė thumbup.gif o jau nagučiai wub.gif aš niekaip neapsisprendžiu ar norėti šios ar Brandy wine.... kažin kuo jos skiriasi realiai, nes nuotraukose tai labai skirtingi atspalviai vis gaunasi..
Atsakyti