Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 09, 14:23)
o kuo tas PN toks baisus?  blush2.gif
kaip suprantu cia Perfect Nails? ar kt?
Papildyta:
as irgi raudonu nagu fanatike  wub.gif

tas paprastas lakas tai lengvai dengiasi, bet paskaiciau, kad sioj srity dirbancios merginos raso, jog HG sunkiau dengiasi, tai truputi sustriokavau  biggrin.gif drebes rankos, tai numaliavosiu viska aplink  doh.gif

niekuo jis nebaisus biggrin.gif kai paskaiciau dabar cia apie Harmony, tai plaukai siaustis pradejo biggrin.gif su PN nera tokiu baikiu, kad trauktusi nuo odeliu, banguotusi ir pan. O emalines spalvos yra kelios kurias sunkiau lakuoti, bet visumoj esu lb patenkinta 4u.gif ir laiko gerai, nusiima gerai, zodziu man tai liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 14:11)
Nu labai graži  4u.gif  Įdomu, ar būtų atitikmuo iš kitų firmų, nes su PN negaliu morališkai persilaužti, kad lakuočiau  blush2.gif  Kažkas su galva man negerai  lotuliukas.gif

Kas keisčiausia, mano klientės jau pradėjo mestis į tamsias spalvas - per anksti ruduo atėjo  ax.gif

Lurta, gal galėtumėt įmesti HG Just inc case... realią foto ?  rolleyes.gif

O HG tiger ne panaši? Aš jos neturiu, bet kažkaip man taip pasirodė smile.gif buvau, man rodos įmetus Just in case. Nu pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
Mergaitės kiek išleidot pirmajam susipirkimui reikmenų?iš kur patartumėte pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 08 09, 14:23)
drebes rankos, tai numaliavosiu viska aplink  doh.gif

nu tai apsivalysi ir bus OK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 09, 15:42)
Mergaitės kiek išleidot pirmajam susipirkimui reikmenų?iš kur patartumėte pirkti?

man gavos apie 400 lt: 270 LED lempa ir 130 Gelish Basics kit + 1 spalva....

o dabar negaliu sustot, tai 300 isejo vien lakams doh.gif brangus malonumas gaunasi biggrin.gif

700 lt sukishti i nagus..... biggrin.gif ir dar galo nesimato, nes dar keliu spalvu noriu.

Aciu rekomendavusioms cuccio granatu kvapo - siandien nusipirkau, kvepia isties skaniai ir - kas svarbiausia - neikyriai ir ne per saldziai wub.gif

p.s. lempa pirkau is ebay ir basics kit is amazon, o dali laku (HG, IBD) - is "Nagavitos", orly kelis lakus is "Vitrinos".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 09 rugpjūčio 2012 - 15:11
QUOTE(Lurta @ 2012 08 09, 15:40)
O HG tiger ne panaši? Aš jos neturiu, bet kažkaip man taip pasirodė smile.gif buvau, man rodos įmetus Just in case. Nu pažiūrėsiu  smile.gif

Aš turiu Tigger ..., tai ji stipriai švelnesnis variantas atrodo, palyginus su čia parodytu.

O dėl PN - na man kažkodėl atrodo, kad pigus daiktas negali būti geras (nors šiuo atveju įrodyta, kad gali biggrin.gif ), todėl ir neprisiverčiu. Turiu dabar vieną spalvą iš SuperNail, tai klientams nerodau ir pardavinėju ax.gif

Bet vis tiek nepateisinu lietuviškos CND Shellac kainos - 90 Lt už 7,5 ml doh.gif doh.gif doh.gif Siunčiuosi iš USA už HG kainą ir vis pagalvoju, kad dar per brangu, bet labai jau gražios spalvos ax.gif

Nebijokit lakuoti, ryškias HG spalvas fiksuokit ir viskas bus OK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 08 09, 13:39)

gražu labai thumbup.gif dėl spalvų tai tiger blossom panaši, bet labiau i raudonumą nei į oranžą. Gal IBD Mango mischief irgi šiek tiek panaši, bet atspalvis manau bus kitas.
Papildyta:
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 16:13)
Bet vis tiek nepateisinu lietuviškos CND Shellac kainos - 90 Lt už 7,5 ml  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Siunčiuosi iš USA už HG kainą ir vis pagalvoju, kad dar per brangu, bet labai jau gražios spalvos  ax.gif

o kurios spalvos Jums gražiausios iš CND Jūsų turimų? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 08 09, 16:08)

o dabar negaliu sustot, tai 300 isejo vien lakams  doh.gif  brangus malonumas gaunasi  biggrin.gif

Na, su tuo sustojimu tai visoms sunku. Jei tik sau - nemanau, kad apsimoka tiek investuoti. ax.gif O man dirbančiai - jau 40 spalvų atrodo per mažai doh.gif
Atsakyti
Rekomenduokit kazka sviesaus, kazka tokio kas priliptu kaip light elegant...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 08 09, 16:15)
Na, su tuo sustojimu tai visoms sunku. Jei tik sau - nemanau, kad apsimoka tiek investuoti.  ax.gif  O man dirbančiai - jau 40 spalvų atrodo per mažai  doh.gif

galiu isivaizduot !! bet uztat koooks pasirinkimas kai nori sau nusilakuot, virs 40 variantu, o dar jei miksuot juos, isvis...! biggrin.gif thumbup.gif

butent, siaip manau ir nesunaudosiu as ju pati iki galo, nes dar ir reciau nei iprasti lakai naudojasi... smile.gif bet kai jau turi lempa tai lyg ir nesamone eit i salona vien del kitos spalvos... tai po biski ir nusiperki... juolab kad vienas lakavimas salone pagal $ = 1 lako buteliukas....

Atsakyti
Laba diena, norėjau paklausti ar yra iš HG ar IBD spalvų kažkas panašaus į šią? user posted image
(nuotrauka skolinta iš interneto)
Atsakyti
Isbandziau IBD Cashmiere blush,nu visai nieko tokia sviesuliuks,itariu patiks kai ryskumai atsibos:)
Nufotkint neturiu su kuo,o su tel ssss gaunas...sad.gif
Atsakyti