Įkraunama...
Įkraunama...

Komplektukai krikštynoms

QUOTE(v.vileva @ 2012 09 26, 14:32)
Labai gražutis rubelis wub.gif . O puo juo vis tiek suknytė dar  velkama ax.gif ?
Kokie siūliukai? Domina storis - jie juk nėra ploni?

taip, po paltuku velkama suknyte siuta drinks_cheers.gif

o siuliukai merino gold toki Sudėtis: 60% merino vilna, 40% akrilas. 100gr. - 400m.
Atsakyti
Viliuteee, Ilona - labai gražūs nauji darbeliai.

Beja, visada smagiau žiūrėti ant modeliukų nei šiaip blush2.gif
Papildyta:
Odeta123 - tobulai! O mergyte tikras fotomodeliukas!
Atsakyti
Sveikutės,

aš ateinu pasigirti ir pasitarti:

taigi, numezgiau savo panelikei krikštui suknutę- ne visai tradicišką- nebaltą, o alyvinę

user posted image

dabar vat mąstau, ką su galvos apdangalu daryti? Norėtųsi kepurytės, ar skrybėlaitės, bet niekur nerandu, kas patiktų- juolab, kad megzti reiktų virbalais.. Ar ir vąšeliu nerta tiktų? Gal turit patarimų?- Jūsų patirtis didelesnė- čia mano pirma megzta suknelė..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pagaliau po ilgo seiles varvinimo i jusu grozius, po ilgo ilgo ir sunkaus darbo iveikiau savo vargo vakarienes biggrin.gif labai noriu pasirodyti kaip papuosiau savo princeses musu graziai sventei ax.gif mano pirmas toks sunkus ir daug kantrybes reikalaujantis darbelis ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 09 28, 15:14)
Sveikutes  4u.gif
Pagaliau po ilgo seiles varvinimo i jusu grozius, po ilgo ilgo ir sunkaus darbo iveikiau savo vargo vakarienes  biggrin.gif  labai noriu pasirodyti kaip papuosiau savo princeses musu graziai sventei  ax.gif mano pirmas toks sunkus ir daug kantrybes reikalaujantis darbelis  ax.gif
user posted image

Sveikinu su tokiu nuostabiu darbu, labai grazios suknytes, butu idomu pamatyti ant modeliuku smile.gif
Atsakyti
Krista J. labai labai gražios suknytės, manau sunkus darbas buvo vertas rezultato wub.gif
Atsakyti
Krista J.-labai gražu wub.gif , įdomu kaip ta apačia ant mergyčių atrodo ?

O čia mano vasarą rodytas komplektukas,bet dabar ant modeliuko,kuris net sėdėt nemokėjo,tad suknelė nesutvarkyta,skubėjo fotkint,kol nenugriuvo rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 09 28, 17:14)
Sveikutes  4u.gif
Pagaliau po ilgo seiles varvinimo i jusu grozius, po ilgo ilgo ir sunkaus darbo iveikiau savo vargo vakarienes  biggrin.gif  labai noriu pasirodyti kaip papuosiau savo princeses musu graziai sventei  ax.gif mano pirmas toks sunkus ir daug kantrybes reikalaujantis darbelis  ax.gif

Suknelės puikios 4u.gif galit vaikščioti užrietus nosį, dukros išpuoštos prabangiai
Atsakyti
Šios temelės įkvėpta ryžausi ir aš pati papuošti savo mažylę smile.gif Dėkoju visoms, kurios dalinasi čia savo nuostabiais darbais 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
KristaJ,mantvaida,ykute ,Jus puikios mamos ir mezgejos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 10 04, 12:54)
KristaJ,mantvaida,ykute ,Jus puikios mamos ir mezgejos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif ,stengiuosi ,o kai pagiria ,tai norisi dar geresniai būti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti