Sveikos,
norėjau paklausti, ar nertas krikštynų suknutes standinate nors kiek, ar ne?
Nunėriau dukrytei suknutę ir man kaip ir norėtųsi ją pastandinti, tik galvoju, ar nebus poto vaikui nemalonu su ja
Nunėriau dukrytei suknutę ir man kaip ir norėtųsi ją pastandinti, tik galvoju, ar nebus poto vaikui nemalonu su ja
QUOTE(virmante @ 2014 08 02, 00:02)
Sveikos,
Aš nekrakmolijų, nebent su purškiamu krakmolu sijoną patį, bet nevisada. Tai priklauso nuo siūlų, iš kurių nerta suknelė
Aciu, Villyte
Reiks man pabandyti su tuo purskiamu, nes taip lyg norisi truputi pastandint.
Reiks man pabandyti su tuo purskiamu, nes taip lyg norisi truputi pastandint.
QUOTE(villyte @ 2014 07 28, 17:19)
Naujas komplektukas 3 mėnesių mergytei šiandien iškeliavo
gal butu galima paprasyti sitos zvakutes papuosimo schemute
QUOTE(viva 37 @ 2014 08 04, 10:49)
gal butu galima paprasyti sitos zvakutes papuosimo schemute
Iš galvos neriu, jokios schemos nėra
Papildyta:
QUOTE(akwa1 @ 2014 08 04, 11:11)
Sveikos,
Ir as noreciau paklausti patarimo. kaip neret romperiukams klyniukus. 3 karta jau ardau, niekaip nesuprantu kas ne taip
Ir as noreciau paklausti patarimo. kaip neret romperiukams klyniukus. 3 karta jau ardau, niekaip nesuprantu kas ne taip
O romperiukai, tai kelnytės su petnešomis? Aš jas neriu kaip ir paprastas kelnytes - iki klyniuko platinu, o paskui nuimu klyno dalį ir kai jau reiktų nerti lygiai neplatinant ir nenuimant, tai tada susiuvu abi klešnių dalis ir tada neriu aplinkui be siūlų.
O romperiukai, tai kelnytės su petnešomis? Aš jas neriu kaip ir paprastas kelnytes - iki klyniuko platinu, o paskui nuimu klyno dalį ir kai jau reiktų nerti lygiai neplatinant ir nenuimant, tai tada susiuvu abi klešnių dalis ir tada neriu aplinkui be siūlų.
[/quote]
Aciu reiks bandyt
[/quote]
Aciu reiks bandyt
Anksčiau rodytas lankynų kostiumėlis, tapęs krikšto rūbeliais, ant tikrosios savininkės
Palepino mamytės mane nuotraukytėmis. Dar vienas gražuoliukas
Pasirodysim ir mes su krikštynų rūbeliais
O čia visų trijų:
O čia visų trijų: